- Konu Sahibi Cherry Mom
- #43.441
ooo sende de macera varmış, dinleyelim bir ara. ramazanda gündüz yedikleriizi paylaşamıyoz bari maceraları paylaşalım..canım senin şartlarını bilmiyorum tabi ama hani istemeye gelip geri çevrilmeyi bir kenara bırak niyetlerini söyleyip reddedilseler yine anlıycam. babası gidip ağlamış, kızım gel telinle duvağınla çıkarıcam seni, herşeyini yapıcam diye.. ki enişte de öyle kolay kolay ağlayacak insan değildir. ne diyeyim.. herkes seçimlerini yaşıyor, bizdeki sevdiğimiz için endişe şu anda. inşallah endişelerimiz yersiz çıkar..
geçsin gitsin evimde parti vereyim size
ok yollarım tabii ki..
vee sakin oluyorum. panik yapmıyorum. aklımı başıma topluyorum. yarın terziyi arıyorum. ne zaman başlıycağımızı öğreniyorum. nişanlıya artık şu evi hazırlamaya başlayalım diyorum. haftaya eşyaları alıcaz sanırım. daha badana işi var evin. ama olsun bi arkadaşım 15 gün önce ev tutup badanasını yaptırmıştı.
ramazan başından beri 2 gün tuttum, 5 gün regl oldum yine 2 gün tuttum. bağırsaklarım bir düzen tutturamadı. az önce 3 tane kuru kayısı yedim su ile. işe yarar herhalde.
ben Elif'in topiğini okumuştum
aşk kazanmış aşk
sende de öyle olacak hiç dert etme
suya düşen gibi çırpınırsan batarsın,sakin ol herşeye hakim ol
bu arada gelinlik modelin hazırdır da senin :97:
nasıl düşünüyosun bakalım?