- Konu Sahibi Cherry Mom
- #44.281
kızlar bugün pek kimsecikler girmemiş neden ki acaba?
ben bugünkü mönümü yazıyım
sabah:2 ufak elmalı kurabiye
öğlen:1 tam tahıl simit+1 ayran
ara:1 kase meyveli yoğurt
şimdilik bu kadar
akşama da kalma yemeklerim var onlardan azar azar yicem artık
hmmm demek kurabiyeeee
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-48.html
5. olmuşuz kızlar
5. takım 5. olmuş
ortalardayız yani idare ederik ramazanda bukadar napalım
bugün niye bu kadar boş kaldı burası hiç anlamadım yahuuu
hadi herkese iyi akşamlar,ben kaçıyorum
bunada şükür
BİRİNCİ.........hayatbeklemez (%3.38 ) 5.takım
tebrik ederim arkadaşım![]()
waooowwwwww
mükemmel başlangıç
aaa ne güsel birinci bizdenmi çıkmış tebrikederim arkadaşı ne güsel darısı basımııza :))
bende bugun biraz uyamadım o yüzden buralarda pek takılamadım vicdan azabı ama tek tesellim şekerden uzak durdum :))
tek açığım saat 4 de tavuk döneri dürüm şeklinde yedim onun dışında akşam yemegınde 1 uno dilim ekmek ve yoğurt corbası yedim bi kase şimdilik bu kadar umuyorum herkez iyidir sağlıklıdır ve dietine sadık kalmıştır:)
dürüm mü????
kızlar mienseradan mesaj var
tamam canım senin telaşın sana yeter
işlerini yoluna koynca tmamen dönersin evine yerleşince
bu ara da istediğin zaman gelirsin
dedim ben de..
iyi demişsin canım..
koşuşturmacalı geçiyodur günleri..
şuan takıma giremez ama bekleriz her zaman gelsin
selam kızlar,
off kötü bir gündü benim için. migrenim tuttu bütün gün yattım, iftara bi davete gidecektik nişanlımla. ben yattım, ona seslenmedim iftara 25 dk kala kaltım diye tartıştık, eve zor attım kendimi. ilacım da bitmişti. babam sağolsun yalnızca nöbetçi eczaneye baktı, yorgunum dedi. nişanlımı hiç aramadım zaten. yazık annem kalktı gitti ilaç aldı geldi. içtim yattım.ne iftar ne bişey. yeni yeni ayılıyorum. biraz taze fasulye, bir iki lokma pide.. az önce tartıldım meraktan. 76.8 çıktım. sabahtan akşama 700 gr eksik. sahurdan sonra tartılmak yanlışmış anlaşılan. çok bitkin bir durumdayım. öpüyorum hepinizi. iyii gecelerrrr....
geçmiş olsun canım ya
bende senin gibiyim
başım çatlıyor resmen
yarınada misafir var sarma sardık şimdi bitti
uyuyayım erkenden diyorum
inşAllah bakalım