Yok canım yaa
Sabah 8'de bir çıktık dışarı,gitmediğimiz dişçi,hastane,diş laboratuvarı kalmadı. Herkes tatile girmiş.Açık dişçiler var fakat onlarda haklı olarak birşey yapamayacaklarını,bu işin laboratuvarda yapılacağını ve onların da tatile çıktığını söylüyorlar.
Hele bir de bir yete gittik ki;aman Allah'ım kavga kıyamet anlatamam.Eşimle ben çıldırdık resmen orada bir kendini bilmeze.İsim vermekyasak,o yüzden şöyle diyim bir tıp merkezi...Ne yaptıklarını söylesem siz de çıldırırsınız

Tamamen müsait olayım da o zaman yazarım neler olduğunu, ama hatırlatın bana
Yok canım ben gelmemelerine değil,gelip te yazmadan çıkmalarına üzülüyorum. Görüyorum çünkü kimlerin geldiğini.
Unuttun mu çıtırcım bu bölümün edisi benim ve sürekli bu bölümdeyim,kaçmaz yani benden

Amonra'ya gelince o bu aralar hem hastalığıyla uğraşıyor, hem de yıprandı gerçekten moral olarak... Bir de yarın akşam İzmir'e annesine gideceklermiş,hazırlık falan işleri vardır kuzumun:)
Hoşgeldin şeker:)
Sen bu bölümde çok paylaşım yapıyorsun yanlış hatırlamıyorsam:)
Oy oy, gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün,kaymak gibidir o şimdi yerim onu

Hande'ye hoşgeldin dedim bile rahat ol sen. Zaten artık sen yokken burada ben asayişi sağlıycam galiba, 24 saat açığım baksana