• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben bu kadar yiyince doymuyorum çok aranıyorum yicek bişiler için ama direk bunları yiyip alışverişe çıksam mağazalara bakmaktan açlığı unuturum direk:)

saat 4 le 5 arası acıkma durumuma göre bikaç grisini yiyorum işte akşama kadar tutsun die yada 1 meyve

bugün 1 paket çubuk kraker yedim tuzlu tuzlu hoşuma gidince 1 paket bitti valla

Gelmesi beklenen acemi ben oluyorum galiba. Evde 9 aylık br bebeğim ve herşeyi yapmaya üşenen bir koca bebğim var. Bilgisayarımız bozuk ve hala yapılması için söyleniyorum.

Bugün itibariyle hem diete hemde spora başlıyorum. İnşallah buradan aldığım destekle ve gazla zayıflayacağım. Boyum 180 cm. Kilom 85. Doğumda 22 kilo alıp üç basamaklı sayıları tartıda gördüm. doğum sonrası 12 kilo verip 88'e, 9 ayda da 3 kilo verip 85'e düştüm. En basta süt olsun diye zayıflayamadım katı gıdaya geçtikten sonrada arsızlıktan. Uzun zamandır diete başlayıp başlayıp aynı gün içinde bırakıyoırum. Ümit ediyorum destanımın başladığı gün bugün olur. Öncelikli hedefim doğum günümde yani 25 aralıkta 70 kilo olmak. Asıl Hedefim ise 60 kiloya olmadı 62 ye düşmek.

Desteklerinizi bekliyorum. ve Karatay diyeti yapmayı düşünüyorum. Sizler ne dersiniz ayda 5 kilo verdirir mi?:56:

hoşgeldin memurinsan şuana yazılanları tek tek okudum sanki ben yazmışım gibi geldi.benimde doğum günm 10 aralık ogüne kadar idealime ulaşmaktı niyetm ama 60lar da olur ,benim başımada bolca ödül koydular birde diyetisyenin 60 kilo olman imkansız 70 lerde kalırsın demesi bizimkileri daha da gaza getirdi,ödüller iki katına çıktı,aa ben emin adımlarla ilerliyorum sen de öyle olacaksın inşallah

kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz başlığı var motivasyon için birebir ben neden yapamayayım ki diyor insan :56: tavsiye ederim

selam kızlaaarrrr nasılsınız bakalım :71:
ben bugün tartıda biraz eksileri gördüm sevinçle kaçırdım :1:
yarın eksileri kaybedince tekrar sıkarım kendimi el mahkum:60:

Bende diyet değil fil psikolojisi ve midesi var. Bilmiyorum sizlerde de var mı ama ben aynaya bakınca kendimi oyle cok sisman olarak görmuyorum ama fotoraflarda işin aslı gun yuzune cıkıyor. Bu herhalde aneroksiklerin kendilerini şişman görmeleri gibi birşey.

walla bende senin gibi görüyorum ama son zamanlarda farkettim boynumdan aşağısının ne feci göründüğünü.insanın yüzü sınırlı şişmanlıyor galiba ama vücut alıp baş:26:ını gidiyor:28:

selam kızlaaarrrr nasılsınız bakalım :71:
ben bugün tartıda biraz eksileri gördüm sevinçle kaçırdım :1:
yarın eksileri kaybedince tekrar sıkarım kendimi el mahkum:60:

iyilik canım bende biraz fark gördüm sevindirik oldum ama evde değildim bir şey kaçıramadım hatta çantamdakileri bilem yiyemedim,akşamda közlenmiş patlıcan biber salatası ayran kepek ekmeği yedim,sende yarın yada akşam telafi edersin

aynen zaten aslan burcuyum aynaya bakınca kendimi çok güzel görüyorum ama fotolarda göbeği kolları tonton yanakları görünce anaa bu da kim olaki:S diorum:44:

ehehehe aynı ben ben de aynaya önden baktım mi bişey yok yandan baktım mi hele fotoğraflarda tanıyamıyorum ama kızlar masallah deyin bu kaplıca suyu iyi geldi yüzüm sıkılaştı bile rapor birazdan...

hadi allah işini rast getirsin
hayırlı sonuçlarını bekliyoruzzz

sen hiç değilse msj yazabiliyorsun telden ben cevap yazamıyorum sadece msj okuyup çıkıyorum anlican sürekli sizi takipteyim ama msj yazamıyorumm:59:

ayy şükür iyi geçti yahuuu :32:

Tamam kaptanım biz hallederiz.
Tetikteyim valla, her ben de katılmak istiyorum diyene atlamaya hazırım:1:

Vayy piknik he:)
Ne güzel olmuştur şimdi o
Dolmalar, börekler
Püfür püfür eserken miss gibi;)

Sınavdan çıkar çıkmaz haber ver bize canım.
Eminim güzel haberlerle geleceksin, cadısın ya sen kesin başarırsın:1:

Hadi bakalım hayırlısı
Panik yapma,aceler edip heyecanlanma yeter, başaracaksın eminm ben:)

Sen kalk kek yap, yeme...
Allah'tan reva mı bu

aynen öyleee
dolmalar börekler :60:
valla ailecek seviyoruz yemeyi:60:

Bu arada ben bu saat oldu kahvaltı yapmadım.

Canım birşey yemek istemiyor nedense:(
Sabah regl oldum ondandır diye düşündüm.
Ne yesem acaba?

52 kilo böyle olunuyor dimek :1:

Yaaaaa yine nerelerdesiniz?

Kaçtınız demi???

Altta gördüğüm okuyup yazmadan gidenleri yazarım valla, deşifre bile ederim:1:

Ben de birşeyler yesem de gelsem
Kız amonra elif arada bir uğrasana kuzu, unutma bizi hemencik:17:

amonra hiç uğramıyo unuttu biziiii :50::50:
duygudaaa:50::50:

ALLAH zihin açikligi versin

çok sağol melek gibi anneeeeee:16:

neyse prenses gelir birazdan :10:
aklimdayken bisey sorayim
haftalik paylasimlari nasil sayiyorsunuz mesaj sayisi olarakmi?
yoksa mesaj içindeki paylasimlari
çunki bazan bir mesaj içinde bikaç paylasim yapiyoruz onu merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim
simdiden tesekkur ederim

mesaj olarak sayıyorum canım
öbür türlü başa çıkabilir miyim bilmiyorum açıkçası :52:

Ben geldim burada internet buldum ve ilk günün raporu

sabah 5 tane corekotlu form bisküvi 5 tane tadinda ikramlık olduğu için küçüktü bir bardak şekersiz çay bir bardak ılık su tabi bunları 4 5 saat içinde yedim...

Ara 1 avuç findik..

Öğle domates peynir 1 salam
az da ekmek

akşam bir bardak yoğurt çorba
2 avuç kadar da tuzlu fıstık

yarım saate yakın yürüyüş
sabahtan iyi hareket ettim
2 saat kaplıcadaydım (ara ara çıkıp biraz egzersiz yaptım)
üstelik tuvalete gitmek içinde az da olsa yürüyorum nete bağlanabildiğim sürece buradayım canım da sıkılmaz...rüyüş
sabahtan iyi hareket ettim
2 saat kaplıcadaydım (ara ara çıkıp biraz egzersiz yaptım)
üstelik tuvalete gitmek içinde az da olsa yürüyorum nete bağlanabildiğim sürece buradayım canım da sıkılmaz...

kız bana da lazım acilen böle bi kamp:52:
valla nası özendim yaaaaa:97:

oh be gelebildim sonunda,benim kuzu grip olmuş uyumakta zorlanıyor tabi benide zorluyor,bugünkahvaltım herzamanki gibi fazladan omlet vardı,öğlen makarna cacık,arada çubuk kraker akşam şehriye çobası kepek ekmeği yeşil bider sonra biraz yürüyüş soda birde üzüm :56:

hem çocuklara yetişip hem eşe yetişip hem buraya yazabiliyorsunuz helal kızlar yaaa:46::46::46:

kızlar alıntı yaptım yaptım silindiiiiiiiiiiiiiii :37:
valla küstüm yapmıyom işteeeeee:84:
alıntı yapamadığım herkesçiklerden özüüüyyy diyeyim :59:

ehehehe aynı ben ben de aynaya önden baktım mi bişey yok yandan baktım mi hele fotoğraflarda tanıyamıyorum ama kızlar masallah deyin bu kaplıca suyu iyi geldi yüzüm sıkılaştı bile rapor birazdan...

ben fotoğraflarda ince çıkıyorum nasıl oluyosa :9:
ama aynada baktığımda kocaman bi totoooooooooooooo :52::52:
hele ki adım atarken yandan kendime baktığımda yarım dünya kadar bişi inip inip çıkıyooooooooooo:84::84::84:

iyilik canım bende biraz fark gördüm sevindirik oldum ama evde değildim bir şey kaçıramadım hatta çantamdakileri bilem yiyemedim,akşamda közlenmiş patlıcan biber salatası ayran kepek ekmeği yedim,sende yarın yada akşam telafi edersin

benim çantamda durmaz öle,hemen yerim yoksa:1:
çantada durduğu gibi durmuyo bende :60:

sınavımı soranlara toplu olarak belirtmek isterim kii galiba geçiyooommm:66:
sınav esnasında bilerek yaptıklarımı,daha doğrusu kesin emin olduklarımı saydım 16 yapıyodu :1:
gerisinden de çıkarsa ooo tamamdır:1:
13 yetiyodu zaten:1:

çantada durduğu gibi durmuyo bende :60:[/QUOTE]

walla bu kiloda olup bu beden kitle endeksiyle boğazımdan geçmiyor artık ,senin gibi olunca zaten ooooo :52::27:

çantada durduğu gibi durmuyo bende :60:

walla bu kiloda olup bu beden kitle endeksiyle boğazımdan geçmiyor artık ,senin gibi olunca zaten ooooo :52::27:[/QUOTE]
aah aaahhhh:50:
sana benim kilom az gibi geliyodur ama hiç öle diil :50:
evde tam kendimi iyi hissediyorum,zayıfım galiba diyorum
anam okul açılıyo :1:
okul açılınca kızların yanında ben yine şişkoyum yine şişkoyuuummmmmm:84::84::84::84::84::84:

Yaa olamaz yazdım yazdım göndermedi artık sabredeblleceılm bi zaman yazarım cadi sevindim iyi geçtiğine

Back
X