Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar Cumhuriyet Bayramınızı Kutlarım..

günaydın kızlar hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun:72::72::72:
o gün yoktum ama tüm türk miletinin ve dolayısıyla sizlerin cumhuriyet bayramını kutlarım:72::72::72::72::72:
msj 9

kızlar bu hafta bildirim var değil mi ?:34:
var canımcım var..
msj 10

ben de gidiyorum..evde herkes uyuyor..saatler de geri alınmış .....ben erken uyanmış oldum.....

hepinize hayırlı pazarlar,ara ara uğrarım..

ben de bugün mutfağı temizleyeceğim ,bayram temizliği yapalım...:52:
ehehee biz pazar günü öğlen hatırlayıp düzelttik.pazartesi günü de 6 saat boyunca kol saatme baktım ama onu düzeltmediğimi ne hatırladım ne farkettim :)
msj 14

gidiyorum ,kahvaltı hazırlayacağım...önce ılık ballı limonlu su içeyim...

20-25 dk önce içmeliymişsin canım :34:kız bu arada hala rakip miuizi yoksa benden umudu kesip başkasını mı buldun?

canım sen şimdi kilo verebilicek misin ki :/?

yok canım malesef bu 5. gebeliğim riskli gruba giriyorum sürekli yatıyorum.yeterki rabbim hayırlı sağlıklı evladımı kucağıma almayı nasip etsin kilolarımı sonrada verebilirim umrumda değil şu aşamada

msj 19

Ececim seni unutur muyum canım benim,,,,

benim gibi rakip olur mu hiç ...yerimde sayıyorum,bu hafta yoktun ....

grupta beni hasretle de eşleştirip rakip olmuştuk ,o beni geçti.......

belki bayram haftası ben de evde spor yaparım...sizi geçerim....:52:

msj 17

Filizcim Allah sağlıklı bebekler dünyaya getirmeni nasip etsin....

ÇOOOOOOOOOK sevindim.......

dualarımız seninle.....

boşver kiloyu 9 ay sonra biz seni zayıflatırız,yeter ki bebişimiz sağlıklı olsun...:emir_bebek:

canım çok saol amiin inşallah

demi hele bi doğurayımda inşallah sonra beraber veririrz kiloları

aslı ve ece çok saoğun canlarım dualarınızı eksik etmeyin lütfen ...topiğiniz bana uğurlu geldi
gözün aydın canım rabbim tamamına erdirir inşallah ....
dualarımız seninle allahım seni ve bebeğini korusun inşallah...

Kızlar nerelerdesiniz ya...
Takım iyice boş kaldı.
10 kişiyiz toplamda...
alew2187 ve chosen1234 izinalmak istediklerini söylediler. tarfil de hamile artık zayıflama olmaz. 7 kişi daha olması lazım. seng bu ayın başında gelecekti diğer 5 kişi nerede ?
Kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrr hu huuuuuuuu ses verin ayol....

ben geeeellldim -alew-
arkadaşlar hepinizi çok özledim ....
aslıcığım sende izne ayrılmışsın inşallah dönüşümüz muhteşem olur....
aklımdan hiç çıkmıyorsunuz inanın...
bu arada regl oldum umarım kiloma yansır...
hepinizi çok özlediiiim fırsatım oldukça gelmeye çalışacağım...

ECECİĞİM bu arada beni izinli yazmayı unutmamışsındır umarım .....

gözün aydın canım rabbim tamamına erdirir inşallah ....
dualarımız seninle allahım seni ve bebeğini korusun inşallah...

ben geeeellldim -alew-
arkadaşlar hepinizi çok özledim ....
aslıcığım sende izne ayrılmışsın inşallah dönüşümüz muhteşem olur....
aklımdan hiç çıkmıyorsunuz inanın...
bu arada regl oldum umarım kiloma yansır...
hepinizi çok özlediiiim fırsatım oldukça gelmeye çalışacağım...

ECECİĞİM bu arada beni izinli yazmayı unutmamışsındır umarım .....

unutmadım canım benim.. merak etme :34:

yok canım malesef bu 5. gebeliğim riskli gruba giriyorum sürekli yatıyorum.yeterki rabbim hayırlı sağlıklı evladımı kucağıma almayı nasip etsin kilolarımı sonrada verebilirim umrumda değil şu aşamada
öyle canım alahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş..
msj 19

Ececim seni unutur muyum canım benim,,,,

benim gibi rakip olur mu hiç ...yerimde sayıyorum,bu hafta yoktun ....

grupta beni hasretle de eşleştirip rakip olmuştuk ,o beni geçti.......

belki bayram haftası ben de evde spor yaparım...sizi geçerim....:52:

:34:

kızlar ben daha toparlanamadım oyüzden bu hafta benim mesaj sayımı 0 geçicem..haftaya tam gaz katılıyorum aranıza ama bu hafta girebildiğim kadar giricem..
bugün 20 dk.cık yürüdüm ama dün 30 dkydı :) dün 1,25 litre su bitirebildim bu bir rekor..

2 gündür yediklerime gayet dikkat ediyorum ve akşam 8den sonra yemiyorum..bugün edebiyat sınavı olduk kötüydü yahu..çalıştıklarım birbirine girdi hep..cuma günü matematik var bakalım o ne olucak birazdan çıkıp mat. çalışıcam..kızlar bu arada kendi kendime verdiğim kararların ardı arkası kesilmiyor..herşey daha da iyi olacak..bi de hani demiştim ya okula para götürmiycem para biritiricem hem de boş yere kaçamak yapmam diye 37 lira birikti ve okulda hiç kaçamak yapmıyorum..arkadaşlarımdan destekleyenlerde var :)bi de mesleğime karar verebilsem:/

neyse haberler daha çok var ama aklıma gelmiyo geldikçe yazarım..öpütüm bebeklerim benim..filizim yeğenimi benim yerime seversin :1:iyi bak ikinize de..

slm kızlar ben bayram için kaynıma geldim bu hafta kilo bildirimi olacaksa beni 81 500 geçin.
şimdiden hepinizin bayramını kutlarım.
bayramdan sonra görüşürüz.

deryacığımmm(umarım yanlış hatırlamamışım ben de bi sizlerin isimlerinizden emin olamıyorum :))
umarım müsaitsindir de biraz laflarızz. ben buraları özlemiştim ama hiç gelen giden yok:(

msj 21

evet ececim,bu hafta hiç kimse uğramadı.Ayşeden ses yok,acaba eşinin yanına mı gitti.

betül ,aslı izinli,fatma kaynına gitti,filiz hamile ....

ooooo bayağı dağılmışız ..

msj 22

ben de bayram temizliği yapıyorum,artık bu hafta böyle geçecek ,haftaya bildirim yok ...

ara bayağı açılacak ...artık 18 kasım da buluşuruz...

msj 21

evet ececim,bu hafta hiç kimse uğramadı.Ayşeden ses yok,acaba eşinin yanına mı gitti.

betül ,aslı izinli,fatma kaynına gitti,filiz hamile ....

ooooo bayağı dağılmışız ..

evet canım bayağı dağıldık ayy benim yardımcım da mı izine ayrıldı umarım hepsi bayramdan sonra tam gaz burada olur..yoksa yine yenilemek zorunda kalıcaz takımı..

Back
X