- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #48.801
günaydın kızlar nasılsınız?
bugünkü kahvaltım
1 tane tost kaşarlı
1 domates çay
bugünkü kahvaltım
1 tane tost kaşarlı
1 domates çay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar nasılsınız?
bugünkü kahvaltım
1 tane tost kaşarlı
1 domates çay
tamam canım hemen kaydediyorum :)msj 10
kaptanım yarın nasip olursa yola çıkıyorum.beni bu hafta izinli saymayı unutma. pazar akş görüşürüz inş ...seminerim var ...hepinize çok kalori yakacağınız bir hafta diliyorum....
eveeet gerckten cok guzl oldu ohh bıde zayflasak km bılır nasıl gıyınrzeyy kılolar gıt bızdennnnnnnn
![]()
tşkler bende iyiyim evde kepek yoktu nıormal ekmek tost canımgunaydn canm ıım sen nasılsın
menun guzlemıs ekmek norml ekmek dııl sanırım
afiyet olsun canım güzel :)sabha menum
1 dılım kepek ekmegı ohh gewrettım bıde onu
1 tane salatalık
4 zaytın
az peynır
1 fıncan yesıl cay
oglen menum
corba fasulye yemegı
ara 2 mandalına
aksam
2 kofte corba salata
yer olarak fikir veremeyeceim ama renk dersen koyu renk alma açık beyaz renk ağırlıklı olsunçünkü beyaz insanın içini açıyor koyu renk boğuyor. siyah beyaz olbilir, kahve beyaz olabilir ama renkteki ağırlık beyaz olsun model olarakta dolbı sürgülü öneririmfıkrınıze ıhtyacm war haftaya yatk odamı alcm maskodan almayı dusunuorum nasıl renk model alayım hang markayı terch edeym yardımcı olursanz coook mutlu olurum
ben iyiyim canım sen nasılsın? menünde fena değilmiş yani maşallah hatunuma :)günaydın kızlar nasılsınız?
bugünkü kahvaltım
1 tane tost kaşarlı
1 domates çay
oh oh ohh :) afiyet olsun kuzum :)sabha menum
1 dılım kepek ekmegı ohh gewrettım bıde onu
1 tane salatalık
4 zaytın
az peynır
1 fıncan yesıl cay
oglen menum
corba fasulye yemegı
ara 2 mandalına
aksam
2 kofte corba salata
fıkrınıze ıhtyacm war haftaya yatk odamı alcm maskodan almayı dusunuorum nasıl renk model alayım hang markayı terch edeym yardımcı olursanz coook mutlu olurum
yer olarak fikir veremeyeceim ama renk dersen koyu renk alma açık beyaz renk ağırlıklı olsunçünkü beyaz insanın içini açıyor koyu renk boğuyor. siyah beyaz olbilir, kahve beyaz olabilir ama renkteki ağırlık beyaz olsun model olarakta dolbı sürgülü öneririm
Sabah yarım mandalina..
öğle 200 ml süt
akşam ne yerim bilmiyorum ama ara da canım bir şey istemezse(inş.) armut yerim...bu akşam gelirim herhalde...ödevim var haftaya salıya yetişmeli.Yazı fotoğraf slayt fon müziği ve tabi ki anlatım..sınavda var..
sizi seviyorum![]()