Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabha menum
1 dılım kepek ekmegı ohh gewrettım bıde onu:52:
1 tane salatalık
4 zaytın
az peynır
1 fıncan yesıl cay
oglen menum
corba fasulye yemegı
ara 2 mandalına
aksam
2 kofte corba salata

fıkrınıze ıhtyacm war haftaya yatk odamı alcm maskodan almayı dusunuorum nasıl renk model alayım hang markayı terch edeym yardımcı olursanz coook mutlu olurum

msj 10

kaptanım yarın nasip olursa yola çıkıyorum.beni bu hafta izinli saymayı unutma. pazar akş görüşürüz inş ...seminerim var ...hepinize çok kalori yakacağınız bir hafta diliyorum....
tamam canım hemen kaydediyorum :)
eveeet gerckten cok guzl oldu ohh bıde zayflasak km bılır nasıl gıyınrz:52::52: eyy kılolar gıt bızdennnnnnnn:27::27::27::27:

aaynen canım :)

kızlar ben gelmeye çalışacam şimdilik çıkıyorum :)

gunaydn canm ıım sen nasılsın
menun guzlemıs ekmek norml ekmek dııl sanırım
tşkler bende iyiyim evde kepek yoktu nıormal ekmek tost canım

sabha menum
1 tane salatalık
4 zaytın
az peynır
1 fıncan yesıl cay
oglen menum
corba fasulye yemegı
ara 2 mandalına
aksam
2 kofte corba salata
afiyet olsun canım güzel :)

fıkrınıze ıhtyacm war haftaya yatk odamı alcm maskodan almayı dusunuorum nasıl renk model alayım hang markayı terch edeym yardımcı olursanz coook mutlu olurum
yer olarak fikir veremeyeceim ama renk dersen koyu renk alma açık beyaz renk ağırlıklı olsunçünkü beyaz insanın içini açıyor koyu renk boğuyor. siyah beyaz olbilir, kahve beyaz olabilir ama renkteki ağırlık beyaz olsun model olarakta dolbı sürgülü öneririm

günaydın kızlar nasılsınız?
bugünkü kahvaltım
1 tane tost kaşarlı
1 domates çay
ben iyiyim canım sen nasılsın? menünde fena değilmiş yani maşallah hatunuma :)
sabha menum
1 tane salatalık
4 zaytın
az peynır
1 fıncan yesıl cay
oglen menum
corba fasulye yemegı
ara 2 mandalına
aksam
2 kofte corba salata
oh oh ohh :) afiyet olsun kuzum :)

yer olarak fikir veremeyeceim ama renk dersen koyu renk alma açık beyaz renk ağırlıklı olsunçünkü beyaz insanın içini açıyor koyu renk boğuyor. siyah beyaz olbilir, kahve beyaz olabilir ama renkteki ağırlık beyaz olsun model olarakta dolbı sürgülü öneririm

hasretcim valla ben öyle pat diye belli bir şey söyleyemem ama aslıya katılıyorum :) beyaz renk ağırlıklı olsun...
kahverengi-kiremit-krem üçlüsünü severim bir de siyah-gri-beyaz :)

eveeet sonunda gelebildim :)
sabah 200 ml sütle yaptım kahvaltımı :) 117,4 kalori :)
öğle yemeği olarak 0,75 kase yoğurtlu pirinç çorbası yağsız...
ara da ise 1 kase bol yoğurt azıcık suyla ayran yaptım içine de 1 orta boy dilim kepekli ekmek doğradım :)
akşama da pırasa yemeği var :)

biraz önce şekersiz azıcık sütlü kahvemi içtim :)
muhtemelen sporumu akşam yaparım :)

ilerleme var mı kızlar sizce?:72::72:

kızlar ara ara şiir vs. okuma sesimi denetliyorum.fena değilmişim sanki istiklal marşında da sandığım kadar aşırının aşırısında kötü değilmişim :60:
ama sorun var :) düzelicek ama :) bu sabah yine okuyamadım istiklal marşını ama bu kez ben duydum :) okulda kimse okumuyor sanki hiç ses çıkmıyor ki öyle olunca da cesaretim kırılıyor :(
amaaan boşverelim :1:
bugün müzik hocasıyla konuşacaktım ama heyecanlandım :) ama yarın bilemediniz çarşamba günü konuşacam :)
resim hocası da bugün tanıdı beni selam verdi :)
tarih notumu öğrendim ve çok kötü bütün bildiklerimi karıştırmışım..:18:pazar günü toplantımız var yandım :) annem gebertecek :)Ama o gün de geçecek ve ben ikinci sınavdan herkesin neeee...? hadi canım! diye tepki vereceği bir not alınca herşey düzelecek :) bu sefer baştan tekrarlarla başlayacağım :)

ayy kızlaar geçen gün anlattım diye hatırlıyorum ama yine bi ara anlatırım gerekirse tam anlatmamış olabilirim geçen hafta salı günkü espri hala devam ediyor :) neyse ki çok abartılı değil :)sınıfta kriz üstüne kriz gülmekten zayıflayacğım nerdeyse :)

daha çok şey var da anlatmak istediğim uzun oldu bu şşimdi anca okursunuz :):60:

pff çok sinirliyim :47:
arkadaşım aradı biraz önce sırf o sevgilisini 10 dk görecek diye benden habersiz anneme ece de gelecekmiş onu almaya gidiyorum demiş...hiç istemiyorum yaa sıkılıyorum orada resmen zorladı ama ben ondan alırım bunu acısını 40 yılda bir evde tek kalmışım rahat rahat dinleniyorum kafa dinliyorum yeme saatlerimi kendime göre ayarlıyorum falan...zorla istemediğim şeyi yaptıracak:47::47::47:

bu akşam daha gelemeyebilirim takıma canlarım o yüzdden iyi geceler hepinize :39::70::79:

kızlarrr yardım edin bana benim motivasyon yerlerde...Ne yapıyosam zorla :( arkadaşım da yaza kadar 5-6 kilo vermek istiyo ama o pek sabırlı değil onunla yola devam edemem o yüzden başlamayacğım da...Ama benim motivasyopnumu artıracak bişey laım...

Kızlar hatırlatayım bu hafta izin haftası değil.Mesaj sayılarına dikkat lütfen giren çıkıyor hemen.Biraz gayret istiyorum.Yoksa elbette sizin de işleriniz var...Tıpkı benim derslerim gibi.Yanlış anlamayın yani...takım 4 günde 2 sayfa anca gitmiş...Diskalifiye istemiyorum.Hele takımdan herhangi birinin ayrılmasını hiç istemiyorum...

Sabah yarım mandalina..
öğle 200 ml süt
akşam ne yerim bilmiyorum ama ara da canım bir şey istemezse(inş.) armut yerim...bu akşam gelirim herhalde...ödevim var haftaya salıya yetişmeli.Yazı fotoğraf slayt fon müziği ve tabi ki anlatım..sınavda var..

sizi seviyorum :60:

Sabah yarım mandalina..
öğle 200 ml süt
akşam ne yerim bilmiyorum ama ara da canım bir şey istemezse(inş.) armut yerim...bu akşam gelirim herhalde...ödevim var haftaya salıya yetişmeli.Yazı fotoğraf slayt fon müziği ve tabi ki anlatım..sınavda var..

sizi seviyorum :60:

ck az yemıomusun be canım

kızlar dun ve bugun ınanlmaz kotuyum hep yıorum we ınanın hc doymuorum ya noldu bna bole anlamadm bnde reglıym acaba onnla alakası warmı dagı tası yıcem yaa:47::47::47::47:

Back
X