- Konu Sahibi Cherry Mom
- #49.061
haydi kuzucuklarım ben kaçarım :) uykum geldi bugğn öğlen uyumadımda :)
yarın bizi yalnız bırakma cicişim iyi geceler öptm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haydi kuzucuklarım ben kaçarım :) uykum geldi bugğn öğlen uyumadımda :)
canım 8 aydır veremedim diye eşim bi yandan söylenirr
başkaları başka yandan söylenr
kızm 5 aylıkken emmeği bıraktı emseydi veriridimm ama öle kaldımm işte
kime kızimm şimdii off off
buradaım canım buradaım gecmısı okuodum ck mtluyum ınan suan ne guzl motıve olcz tekrrdan
fulyacım canım neredesınnnnnn:26: hemncık tanısalm sennle bbnde temmz da gelın oluorum we supr bı geln olmak ıstıorum hade hep beraber zayflayalm![]()
benimde düğünüm seneye şimdiden gelinliklere bakıyorum ama eritmem lazım popişi göbişi :))
bnde straplz tek parca dusunuorum ama cok gosterslı bısı ıstıorum normaldede gsterısı ck sewıorum cnku katlanırım yanı herseye taslı kabarık olması sart![]()
kızım bakma gelinliklere ya şimdiden.ben geçen ay bakmıştım.bugun bi bakiyim dedim ooooohoooo komple moda değişmiş.eheh
straplez candır yaaa.bende straplez alıcam.aslında bana straplez yakışmıyoki niye illede öyle istiyorum bilmiyorum.deniyip görmem lazım en güzel olanı almam lazım.heheh
sevgilisi nişanlısı askerde olanların çektiklerini çok iyi biliyorum gençler.bende bekledim 5 ay.off ne korkunç günlerdi.hergün arıyodu bazen günde 2 3 kere arıyodu.internete girip kamera açıyodu.bana yinede yetmiyodu ya ağlamaktan helak olmuştum.neyse şimdi o günleri hayal meyal hatırlıyorum üstünden geçmiş 2 buçuk sene.herşey unutuluyor ya ne garip.
birde burdan liseli olupta kendini tombul hissedenlere sesleniyorum.yiyiin ya yiyin lise bitip üniversiteye geçince o kilolar varya çatır çatır gidiyo hiç anlamıyosunuz bile.heleki sınava girceksiniz.ben varya iki elimde iki ayrı çikolatayla test çözüyodum.asosyallik hat saffadaydı.yüzümde sivilceler kilom olmuş 65.vay be ne günlerdi.sağlıklı beslenin ya dikkat ediyorumda azar azar kader bize ne yazar şeklinde yemek yiyorsunuz.hele biri ben günde 1 öğün yiyorum demiş.kim o?gelsin kulaanı çekicem.
herkesler uymuştur şimdi.bende yatiyim baari.iyi geceler herkese.takımımız çok güzel oldu böyle kalabalık kalabalık.
yok ya yatmıcam vazgeçtim![]()
Yok canımm uyku bizi bozmazz biz çoçuklu annelerizz :))
ahha canımm valla evlenince görürsün bu tip kocalrldan herkezde var gibigibii
evlendiğimde 55 dimm ala ala 75 oldumm adam söylene söylene bi kalıyoo aslında bi inat etsem ya onaa
veririm de işte pis boğazımm tutamıyorum kendimi
bide kızım da n fırsat kalmıyoki kendime sofra kurmaya mutfakta 2 atıştırıyorum ne varsa bol ekmeklii bide kocacım kaçta gelirse hm zayıfla diyo hm bnsiz yemez 22 yaş için 75 çokk
sena üzlme diyon ama bn bas bas ağlamak istiyorum ya
bu aralar bi duygusallık almış başını gitmiş zaten bende
hayr olsun
yaa şu söylenen kocalarada hastayım hee.kimseye kızma boşver.bebişin için aldın sen o kiloları.vericeksin hiç merak etme
yaaa tanışamadıkkiii.ben gece kuşu olduğumdan evden anca giriyorum heheh.en rahat muabbeti hafta içi yapıcaz gibi görüküyor.
kızım bakma gelinliklere ya şimdiden.ben geçen ay bakmıştım.bugun bi bakiyim dedim ooooohoooo komple moda değişmiş.eheh
straplez candır yaaa.bende straplez alıcam.aslında bana straplez yakışmıyoki niye illede öyle istiyorum bilmiyorum.deniyip görmem lazım en güzel olanı almam lazım.heheh
sevgilisi nişanlısı askerde olanların çektiklerini çok iyi biliyorum gençler.bende bekledim 5 ay.off ne korkunç günlerdi.hergün arıyodu bazen günde 2 3 kere arıyodu.internete girip kamera açıyodu.bana yinede yetmiyodu ya ağlamaktan helak olmuştum.neyse şimdi o günleri hayal meyal hatırlıyorum üstünden geçmiş 2 buçuk sene.herşey unutuluyor ya ne garip.
birde burdan liseli olupta kendini tombul hissedenlere sesleniyorum.yiyiin ya yiyin lise bitip üniversiteye geçince o kilolar varya çatır çatır gidiyo hiç anlamıyosunuz bile.heleki sınava girceksiniz.ben varya iki elimde iki ayrı çikolatayla test çözüyodum.asosyallik hat saffadaydı.yüzümde sivilceler kilom olmuş 65.vay be ne günlerdi.sağlıklı beslenin ya dikkat ediyorumda azar azar kader bize ne yazar şeklinde yemek yiyorsunuz.hele biri ben günde 1 öğün yiyorum demiş.kim o?gelsin kulaanı çekicem.
herkesler uymuştur şimdi.bende yatiyim baari.iyi geceler herkese.takımımız çok güzel oldu böyle kalabalık kalabalık.
yok ya yatmıcam vazgeçtim![]()
canlarım bu sabah tartıya cıktım 71.400 den 70.900'a düşmüşüm tabi vücudumda ki su gitti ama yinede çok sevindim :))
şimdi kahvaltı yapıyorum
şekersiz 5i1 yerde bitki çayı
1 yumurta
light peyniz domates salatalık
1 dilim etimek
işsiz olduğumdan bütün gün buradayım öğlen menümü de paylaşıcam beni yalnız bıakmayınnn :))
bnde ıssızm bswer bırlıkte takılırz artık buralardakahwaltn guzl canm masllah ıns bole dewam edersn
ben sımdı nısanlımn yanına gıtcm ya ıstanbula 10 gun kalsam kesın 1 kılo alırımyememeye dıkkat edıcm ama sewdıcegmde bnsız bısı ymıo dyorum zayflıcm ben bnsızken yap rejımını dıo onnda wr aslında gobegı ama hc umurnda dııl
onun yedıgını ben yesem warya bı hasret dha olurum kesııııın masllahı war erkekımın yawwwww
ayyy ıns almam walla
fazla kaçırmadan yemene bak canım erkeklerin hepsi öyle bi dünya yiyolar ama tık yok biraz göbekleri oluyo o kadar :) benm erkeğimnde göbişi var birazcık seviyorum gerçi onun göbişini![]()
ayyy bnde cok sewıorum :))) ama sozumuzde ınce krawat takmasını ıstemıstm gıtmıs magazaya oradakı kıza solemıs ınce krawat takcm dıe kız bu gobkle mı demıs hahahahahahyyy oldum z aten gulmekten denemedn cıktm magazadn dıodıorum dugune kadr zayfla ınce krawt tak tamm takcm ıkıtane yanyana dıo
![]()
amaan onaneymiş kiinat etsin o da zayıflasın gitsin alsın o kızdan kravatı
![]()
kac aydır zayflıck ama dha 1 gram gıttıgnı gormedm wallaa![]()
ahahah benimki de diyete giriyo sabah kahvaltıda börekelr gözlemeler götürüyo![]()
aynen hayatm aynenamaaaan bswerelım onları erkegnkısı cok goze batmıo ama bızımkısı off off bz kndımıze bakalm dugunmuzu balayımızı dusunelm weeee yemeyelım
ben sımdı nısanlımn yanına gıtcm ya ıstanbula 10 gun kalsam kesın 1 kılo alırımyememeye dıkkat edıcm ama sewdıcegmde bnsız bısı ymıo dyorum zayflıcm ben bnsızken yap rejımını dıo onnda wr aslında gobegı ama hc umurnda dııl
onun yedıgını ben yesem warya bı hasret dha olurum kesııııın masllahı war erkekımın yawwwww
ayyy ıns almam walla
ya kızlar bide evlendiğinizi
düşünsenize
bizim halimiz onda 75 işte birazdan da kızımı uyutup mantı açmayı istiyorum e kocacım karşımda mis mis yerken gelde dayan yemeden bi 6 da bn versem ya![]()