Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen bendeeee :)) ama ben taşlı değilde parıltılı istiyorum canım pırıl pırıl pırıldıyalımm :) balon gibi kabarık olsun istemiyorum boyum kısa oldugundan hehe biraz kabarık olsun yeter :D

benım boyum uzun:1::1::1: blmıorum ıste yaa gelnlıklerı gornce kararmda degıseblır ytrkı zayfcık cıtr cıtr bı gelın olıım :))))))

ay valla kızlar ben 1,5 litrede bıraktım susadıkça iiçerim yine :) wc nöbetine başladım şimdi de...

evet canım şimdi düğün hazırlıkları aileler bazen anlaşamıyor evlerimiz uzak falan bitmiyo dertler :)

ayy eet ya herkes derdı aıleler ısın ıcıne gırınce hersey cok deısıo dıe gerckten olymıs bz normlde nısanlmla koly koly tartısmayz ama bazen aıleler yuzunden tartısıorz ama aslında bzmkler cok ıı anlasıo bze noluyosa:52::52::52:

kızlar yatak odası alcam haftaya nısanlımn yanına gıttıgmde nasıl alıım sızce nolur akıl werın

birden yüklenme kız yavas yavas alıstır bünyeni :)
:34:
damadında biraz göbişi var tontişler evleniyo dicekler haha :D
ehehehe çiçeği burnun tontiş karıkoca :)
ayy eet ya herkes derdı aıleler ısın ıcıne gırınce hersey cok deısıo dıe gerckten olymıs bz normlde nısanlmla koly koly tartısmayz ama bazen aıleler yuzunden tartısıorz ama aslında bzmkler cok ıı anlasıo bze noluyosa:52::52::52:

:1:

Back
X