- Konu Sahibi Cherry Mom
- #49.021
siz tecrübeyi edinin ben evleneceğim zaman yardım edersiniz :)
aynen bitanem yardım ederim ayy çok heycanlandım ben şimdiden :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz tecrübeyi edinin ben evleneceğim zaman yardım edersiniz :)
kaç ay bekledin kız asker yolu?
aynen bendeeee :)) ama ben taşlı değilde parıltılı istiyorum canım pırıl pırıl pırıldıyalımm :) balon gibi kabarık olsun istemiyorum boyum kısa oldugundan hehe biraz kabarık olsun yeter![]()
izne geldiğinde tanıştık canım 9 ay bekledim 1 gün gördüm ilk günümüz çok güzeldi bütün gün beraberdik sonra gitti9 ay bekledim
benım boyum uzunblmıorum ıste yaa gelnlıklerı gornce kararmda degıseblır ytrkı zayfcık cıtr cıtr bı gelın olıım :))))))
benım boyum uzunblmıorum ıste yaa gelnlıklerı gornce kararmda degıseblır ytrkı zayfcık cıtr cıtr bı gelın olıım :))))))
ne zor olmuştur ama ben 5 ayı zor bitirdim kız o beni tanımıyordu bile :)
kız çokta çıtır olma dünyanın 8. harikası ol yeter sonra birileri yer valla çerez yerine
biraz sapıkça oldu ama :)
çok zordu canım bi de dağda yapıyodu 9ay boyunca 3 kere aradı izne bile çıkamıyodu her gün bişey oldu mu acaba diyodum![]()
ilk nişanlandığım da zayıftım canım sonradan kilo aldım nişanlım tontiş demeye basladı hırs yaptım oda böyle dedi bana :))
ayy kıyamam kuzumazor günler geçmiş ama
![]()
evet canım şimdi düğün hazırlıkları aileler bazen anlaşamıyor evlerimiz uzak falan bitmiyo dertler :)
:)tontiş gelin :)
ay valla kızlar ben 1,5 litrede bıraktım susadıkça iiçerim yine :) wc nöbetine başladım şimdi de...
evet canım şimdi düğün hazırlıkları aileler bazen anlaşamıyor evlerimiz uzak falan bitmiyo dertler :)
ayy eet ya herkes derdı aıleler ısın ıcıne gırınce hersey cok deısıo dıe gerckten olymıs bz normlde nısanlmla koly koly tartısmayz ama bazen aıleler yuzunden tartısıorz ama aslında bzmkler cok ıı anlasıo bze noluyosa![]()
birden yüklenme kız yavas yavas alıstır bünyeni :)
ehehehe çiçeği burnun tontiş karıkoca :)damadında biraz göbişi var tontişler evleniyo dicekler haha![]()
ayy eet ya herkes derdı aıleler ısın ıcıne gırınce hersey cok deısıo dıe gerckten olymıs bz normlde nısanlmla koly koly tartısmayz ama bazen aıleler yuzunden tartısıorz ama aslında bzmkler cok ıı anlasıo bze noluyosa![]()