Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 2

takıma yeni katılan arkadaşlar , hepiniz hoş geldiniz.

çok hareketli ve azimli bir takım olmuşuz...

artık bu hafta 1. oluruz.

msj 3

yarın sabah tartılacağım, bakalım kaç kiloyum....
şimdilik byyyy , yoldan geldim , çok yorgunum ...yarın görüşmek üzere...

Kızlar yarın benim için çok güzel bir başlangıç olacak yani bu gün.

Rabbimden bir engel çıkmazsa ''amerikan kalp vakfı diyeti-2'' ye başlayacağım.

Ve muhakkak sabah kalkar kalkmaz ve gece yatarken elma sirkeli, ballı ılık su içeceğim.

Bir de yeşil çayımı günde 2 veya 3 fincan içmeye gayret edeceğim.

2 litreden az su içmeyeceğim.

Koşu bandında haftada beş gün en az yarım saat yürüyeceğim.

Gerekirse bunlara uymak için yemin edeceğim.(Allahım ne olur bu planlarımı neticesiz bırakma ve birebir uymayı nasip eyle)

kızler günaydıııın :3:

aaa kızancıklarım demıs hahahhahay :))))) nerelısın cok merk ettım ılk unıye gıttıgmde arkdsla gezerken teyzenn tekı arkdan bagırınıyo bıze kızancıgm bı baksana dıe bz hc aldırıs etmıoruz oysa bıze seslenıomus bz nerden bıleleım ılk kez duymusuz oyle bı kelıme :52:ayy nasl ozledım unı hayatmı bı bılsenız ama tabı artık bu kızan laflarını hergn duymaktaım nısanlmda tam bı trakyalı :52::52::52: bnde o yolda ılerlemekteyım hahhahayyyy:52:

hehehe ben aydınlıyım nişanlım çanakkale edirne kırması :D elveda rumeli diye bir dizi vardı teee ozamandan beri kızan lafı ağzımdadır :9:

kızlar ofiste domates ve mandalina dışında bişey kalmamış o sebepten 1 adet açma yedim. ve yeşil çay.

öğlendede domates peynir yiyeceğim.

akşamda kapuskaaaaa

arada yine 1 tane mandalina yerim.çok işim var bugun ya daha şimdiden sıkıldım :52:

hoşgeldin begümcüğüm :34: Gözlerimiz yollarda kaldı :)

hoşbulduk canım,ne var neyok nasıl gidiyor.?hala kaptansın galiba?

selam canım ben senin nikci hatırlıor gibiyim

evet tatlım bende

begüüüüüm ben varım ben ben ben.bugun tekrar kilo verme isteğine girdim 4.takıma alındım.lakin hiç paylaşım olmuyor :52:

Seng sizin grupta aynı vaziyette sanırım.valla ben böyle çok sıkılıyorum ya motivasyon falan yok.garip :30:

aynen tatlım bende tekrar kilo verme isteğine girdim bikaç kilo alınca tekrar başaladım.motive olsun diyede bi bakıyım neler var diye girdim.
Ama takımımız yine çok revaşta değil galiba .
Ne diyosun?

Slm hanımlar. Nasılsınız ? Daha kahvaltımı yapmadım. Geç kalktım gece geç yatınca...
Sizin haliniz nicedir bir anlatıverin?

hehehe ben aydınlıyım nişanlım çanakkale edirne kırması :D elveda rumeli diye bir dizi vardı teee ozamandan beri kızan lafı ağzımdadır :9:

kızlar ofiste domates ve mandalina dışında bişey kalmamış o sebepten 1 adet açma yedim. ve yeşil çay.

akşamda kapuskaaaaa

arada yine 1 tane mandalina yerim.çok işim var bugun ya daha şimdiden sıkıldım :52:

Aaaaaaaaaaa Fulyacım Aydın'lı mısın, neresinden?
Ben de Aydın'lıyım da. Hemşehrim benim yaa..

aslıcım canım buradasın ama gecmısı okuosun sanırım hadı okuda don artık bıze :)
girdim geçmişi okudum ama yoğunluktan yazamadım

yarın 11 arabasyla gıdıorum kızcelerım geldıgımde bol bol gorusrz artık.ececıgm bnı ızıne ayrmayı unutma :D
güle güle :)

msj 2

takıma yeni katılan arkadaşlar , hepiniz hoş geldiniz.

çok hareketli ve azimli bir takım olmuşuz...

artık bu hafta 1. oluruz.
hoşgeldin deryacığım:)

Ve muhakkak sabah kalkar kalkmaz ve gece yatarken elma sirkeli, ballı ılık su içeceğim.

Gerekirse bunlara uymak için yemin edeceğim.(Allahım ne olur bu planlarımı neticesiz bırakma ve birebir uymayı nasip eyle)
evet ya betülcüğüm yemin falanmı etsek bozmayacağız diye.. yaa benide motive et hemen hemen aynı kilodayız senle sen 72 ben 71 bakalım cumaya sonuç nasıl olcak? bunları mutlaka uygula bende senin gibi başlıyorum yarınyürüyüşede başlayacağım toparlanmamız lazım şu 6 lı rakamları bi görelimde:(

akşamda kapuskaaaaa

kolay gelsin fulyacığım

Slm hanımlar. Nasılsınız ? Daha kahvaltımı yapmadım. Geç kalktım gece geç yatınca...
Sizin haliniz nicedir bir anlatıverin?
günadın betülcüğüm bizde iyiyiz başladınmı amerikan kalp vakfına?

günaydın sevgili takımın ve sevgili arkadaşlarım yeni bi haftaya girmiş bulunmaktayız herkese güzel bi hafta olması dileğiyle...
sabah kahvaltım:1 tane muz 2 tane ceviz
ara öğün:1 mandlina
öğlen: peynir domates birazcık ekmek
ara öğünde:3 mandalina yemeyi düşünüyorum
akşamı bilmiyorum

kızlaaaaaarr sabah tartıldım 70.600 olmuşum :52:

bugün ki kahvaltım fix yine
1 dilim etimek
1 haşlanmış yumurta
4-5dilim domates
2 dilim peynir
1 fincan yeşilçay

öğlende 1 kase çorba içmeyi düşünüyorum 2 dilim etimekle

akşamda meyve

1 saatte spor yapıcam

canım bende ballı elma sirkesi içiyordum ılık su ile babam kızdı mideyi deliyormuş diye bıraktım ama inanmıyorum mideyi deldiğine bugün tekrar başladım

msj 4

sağol canım , biraz yorucu ama güzel geçti.

sabah tartıldım, kilo almışım. bu hafta onu veririm inş

Bu cuma tartıldığımda ben de kilo almış olduğumu gördüm Deryacığım. İnşallah bu hafta hepimi kilolar veririz ve takımımızı birinciliğe taşırız.

evet ya betülcüğüm yemin falanmı etsek bozmayacağız diye.. yaa benide motive et hemen hemen aynı kilodayız senle sen 72 ben 71 bakalım cumaya sonuç nasıl olcak? bunları mutlaka uygula bende senin gibi başlıyorum yarınyürüyüşede başlayacağım toparlanmamız lazım şu 6 lı rakamları bi görelimde:(

Ya Aslıcığım böyle olacağı yok zaten. Bu takıma başlayalı 2 ay olmuştur herhalde eğer düzgün devam etseydim diyetime 7-8 kilo vermiş olurdum diye düşünüyorum. Uygulayacağım Allah2ın izniyle. sonra da gitsin kilolar. Haydi canım sen de başla...

günadın betülcüğüm bizde iyiyiz başladınmı amerikan kalp vakfına?

Başladım canım. İNşallah 1 ay boyunca bozmadan devam ederim.

günaydın sevgili takımın ve sevgili arkadaşlarım yeni bi haftaya girmiş bulunmaktayız herkese güzel bi hafta olması dileğiyle...
sabah kahvaltım:1 tane muz 2 tane ceviz
ara öğün:1 mandlina
öğlen: peynir domates birazcık ekmek
ara öğünde:3 mandalina yemeyi düşünüyorum
akşamı bilmiyorum

Sana da güzel bir gün diliyorum canım.
Biraz meyve ağırlıklı olmuş. Bu günü meyve günü mü ilan ettin?

1 dilim etimek
1 haşlanmış yumurta
4-5dilim domates
2 dilim peynir
1 fincan yeşilçay

akşamda meyve

1 saatte spor yapıcam

Canım tebrikler gün gün eriyorsun.
Ama bence akşamı meyveyle geçiştirme 1 kase salata ye mesela içine ceviz ekle, beyaz peynir ekle, ton balığı ekle. Çok sağlıklı bir akşam yemeği olur.

Ya Aslıcığım böyle olacağı yok zaten. Bu takıma başlayalı 2 ay olmuştur herhalde eğer düzgün devam etseydim diyetime 7-8 kilo vermiş olurdum diye düşünüyorum. Uygulayacağım Allah2ın izniyle. sonra da gitsin kilolar. Haydi canım sen de başla...
benimde 2 ay geçti canım düzenli yapsaydık şimdi hedefimize az kalmıştı olsun geç olsun temiz olsun acelemiz yok bende uyacağım allah izin verirse yeterince yedim şimdi dur deme zamanı

Başladım canım. İNşallah 1 ay boyunca bozmadan devam ederim.
inşallah canım:)

Sana da güzel bir gün diliyorum canım.
Biraz meyve ağırlıklı olmuş. Bu günü meyve günü mü ilan ettin?
tşk ederim tatlım meyve günü değilde evden çıkarken kahvaltı yapacak vaktim yoktu bide bize eşimin memleketinden bayağı mandalina geldi bu sıralar diyetimde bolca mandalina göreceksiniz :D

1 dilim etimek
1 haşlanmış yumurta
4-5dilim domates
2 dilim peynir
1 fincan yeşilçay

akşamda meyve

1 saatte spor yapıcam
kahvaltın güzel ara öğünlerin hiç yok:20::20: ne kadar sık az yersen metobolizman o kadar hızlı çalışır kaçla başlamıştın kaçırmışım ben

Back
X