- Konu Sahibi Cherry Mom
- #49.241
bende 68 koydum yeni yıla hepimiz hedef kilolarımızla gireriz inş :)
bende düşüneyim yeni yılda 75 altında olmak istiyorum şöyle bir 72 olsam ah süper olur vallahi
ben geldimm arkadaşlar çok yoğun 2 günün ardından burdayımm şeytanın bacağını kırıp alısverişe gitiik kızım la mubarek hiç durmadı ıı herkez bu ne hareket ne diyoo defactoya giitik çantalara boncuklara bi sıçradı elinde olucakmıss onlar beter böcüğüm benimm canımm kızımm ve pazar günü sonn yemeklerimi yedimm bol kırmızı et çorba veeeee ekmekkkkk ama bugun sade az bi kahvaltı hafif öğle atıştırması ve birazdan süt içeçeğin nesguikli hemide
çıktım kızlar meleğim uyandı girerim inşallah gene![]()
benim oğlumda dışarı gittikmi hiç durmaz arabasında al beni kucağına der tek başıma hiç gitmem o yüzden :) nesguikk en son içtiğimde ne zamanda hiç hatırlamıorum:)afiyet olsun canım
İYİ akşamlar arkadaşlar,dün hiç girmeye vaktim olmadı ,çok işim vardı.Bu sabah spora gittim,sonra pazara,yemek falan derken akşamı ettim.Başımın ağrısından çıldırdım gün boyunca,şimdi biraz azaldı neyse,iki tane ilaç içtim fayda etmedi,az yemek bana yaramıyor galiba
Menümü yazayım
SABAH 1 bardak kefir
ARA şekersiz neskafe,hurma
ÖĞLEN yumurtalı kabak ,yoğurt
AKŞAM çorba,balık,1 dilim ekmek
ARA elma
bol su içtim,30 dk yürüyüş,1 saat step,aerobik yaptım....![]()
ne güzel spora gidiyorsun sen çok hızlı kilo verirsin şimdi menunde çok azmış ve hafifmiş canım ne güzel
Hepinize günaydın kızlar. Hayırlı sabahlar olsun efenim![]()
günaydın canım:)
dünkü yediklerim
sabah kahvaltım:1 tane muz 2 tane ceviz
ara öğün:1 mandlina
öğlen: peynir domates birazcık ekmek
ara öğünde:2 mandalina
akşam:1.5 kase mercimek çorbası 1 dilin kepek ekmeği
ara:1 tane greyfurt 2 tanede ceviz yedim
bol meyvalı menü ne güzel..bende gecengün ilk defa portakal yedim ama şekerli die fazla yemiyorum elma yiyorum genelde ben
evet ya şimdiye kadar hep öyle yaptım 2 haftada aç kalarak 6-7 kilo verdim sonra fazlasıyla geri aldım en iyisi yiyerek yavas yavas zayıflamak
ay bi 6 7 kilo versem havalara uçarım herhalde:)geri almak çok kötü ya gercekten off
Bugünkü yediklerimm
Zaten topu topu 1 öğün yiyorum
2 dilim ekmek 2 tane kızarmış balık
Bol bol suyu da eksik etmiyorum tabi
Ara öğünde 1 tane portakal yedim![]()
nası yanii günde 1 öğünmü yiyorsunn sen? ben açlıktan bayılırım herhalde:)maşallah iradene canım