Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende 68 koydum yeni yıla hepimiz hedef kilolarımızla gireriz inş :)

bende düşüneyim yeni yılda 75 altında olmak istiyorum şöyle bir 72 olsam ah süper olur vallahi

ben geldimm arkadaşlar çok yoğun 2 günün ardından burdayımm şeytanın bacağını kırıp alısverişe gitiik kızım la mubarek hiç durmadı ıı herkez bu ne hareket ne diyoo defactoya giitik çantalara boncuklara bi sıçradı elinde olucakmıss onlar beter böcüğüm benimm canımm kızımm ve pazar günü sonn yemeklerimi yedimm bol kırmızı et çorba veeeee ekmekkkkk ama bugun sade az bi kahvaltı hafif öğle atıştırması ve birazdan süt içeçeğin nesguikli hemide
çıktım kızlar meleğim uyandı girerim inşallah gene
:51::52:

benim oğlumda dışarı gittikmi hiç durmaz arabasında al beni kucağına der tek başıma hiç gitmem o yüzden :) nesguikk en son içtiğimde ne zamanda hiç hatırlamıorum:)afiyet olsun canım
İYİ akşamlar arkadaşlar,dün hiç girmeye vaktim olmadı ,çok işim vardı.Bu sabah spora gittim,sonra pazara,yemek falan derken akşamı ettim.Başımın ağrısından çıldırdım gün boyunca,şimdi biraz azaldı neyse,iki tane ilaç içtim fayda etmedi,az yemek bana yaramıyor galiba:35:
Menümü yazayım
SABAH 1 bardak kefir
ARA şekersiz neskafe,hurma
ÖĞLEN yumurtalı kabak ,yoğurt
AKŞAM çorba,balık,1 dilim ekmek
ARA elma
bol su içtim,30 dk yürüyüş,1 saat step,aerobik yaptım....:34:

ne güzel spora gidiyorsun sen çok hızlı kilo verirsin şimdi menunde çok azmış ve hafifmiş canım ne güzel

Hepinize günaydın kızlar. Hayırlı sabahlar olsun efenim:1:

günaydın canım:)
dünkü yediklerim
sabah kahvaltım:1 tane muz 2 tane ceviz
ara öğün:1 mandlina
öğlen: peynir domates birazcık ekmek
ara öğünde:2 mandalina
akşam:1.5 kase mercimek çorbası 1 dilin kepek ekmeği
ara:1 tane greyfurt 2 tanede ceviz yedim

bol meyvalı menü ne güzel..bende gecengün ilk defa portakal yedim ama şekerli die fazla yemiyorum elma yiyorum genelde ben

evet ya şimdiye kadar hep öyle yaptım 2 haftada aç kalarak 6-7 kilo verdim sonra fazlasıyla geri aldım en iyisi yiyerek yavas yavas zayıflamak

ay bi 6 7 kilo versem havalara uçarım herhalde:)geri almak çok kötü ya gercekten off

Bugünkü yediklerimm (:

Zaten topu topu 1 öğün yiyorum :D
2 dilim ekmek 2 tane kızarmış balık
Bol bol suyu da eksik etmiyorum tabi
Ara öğünde 1 tane portakal yedim (:

nası yanii günde 1 öğünmü yiyorsunn sen? ben açlıktan bayılırım herhalde:)maşallah iradene canım

menülerinizi okudum kızlar çok tebrikederim hepinizi çok güzel az yiyorsunuz ama dengeli besleniyormusunuz anlayamadım kilo vereceğiniz kesinde sanki biraz az buldum menülerinizi ehehe ben yazmıyım hiç bugünkü menumu valla taşa topa tutarsınız beni:)
bişi sorcam karnım 2 haftadır gaz dolu gibi tuvaletede cıkamıyorum çok iyi.. çıksamda bu gaz gitmiyor karnım şiş ne içsem bu gazdan kurtulurum yeşilcay içtim acaba işe yararmı bilmiyorum çok rahatsızediyor..

netimde süper bugün he yazdıkça yazasım geldi keşke hep böle olsa oğlumda uyuyor oh oh süper hava da güzel istanbulda ama dışarı cıkamasakta içimiz aydınlanıyor valla kimse yok anladıgım kadarıyla forumda suanda gelen olursa yazın kızlar iki çift muhabbetederiz ehehe

bol meyvalı menü ne güzel..bende gecengün ilk defa portakal yedim ama şekerli die fazla yemiyorum elma yiyorum genelde ben

valla aylardır muz yemiyorum nurcancığım ama 1 muz ortalama 100 cal hem günde 1 tane muz bişe yapmaz ve hergün yiyeceğim mandalinalar ise çok küçük zaten çikolata abur cubur yiyeceğimi meyveden alırım şekerimi artık diyetimde sıkça meyva olacak sana msj attım özelden canım kalori hesabı için o siteyi bugün buldum çok güzel gramıyla yazıyorsun ne yediğini hesaplıyor sende denersin istersen

menülerinizi okudum kızlar çok tebrikederim hepinizi çok güzel az yiyorsunuz ama dengeli besleniyormusunuz anlayamadım kilo vereceğiniz kesinde sanki biraz az buldum menülerinizi ehehe ben yazmıyım hiç bugünkü menumu valla taşa topa tutarsınız beni:)
bişi sorcam karnım 2 haftadır gaz dolu gibi tuvaletede cıkamıyorum çok iyi.. çıksamda bu gaz gitmiyor karnım şiş ne içsem bu gazdan kurtulurum yeşilcay içtim acaba işe yararmı bilmiyorum çok rahatsızediyor..
ben kendi adıma çok az yemiyorum yani bana az gelmiyor acıkmıyorum acıkınca mandalina yiyorum :D
gaza iyi gelirmi bilmem ama kuru kayısı yesen wcye çıkmana yardımcı olur diye düşünüyorum

netimde süper bugün he yazdıkça yazasım geldi keşke hep böle olsa oğlumda uyuyor oh oh süper hava da güzel istanbulda ama dışarı cıkamasakta içimiz aydınlanıyor valla kimse yok anladıgım kadarıyla forumda suanda gelen olursa yazın kızlar iki çift muhabbetederiz ehehe
canım ben geldim ama bu seferde sen yoksun :)adanadada hava süperr :D

merhaba kızlar bugün annemle kuafördeydik bütün gün yazamadım menümü yazayım öncelikle

kahvaltı

2 dilim etimek
2 dilim light peynir
1 fincan yeşilçay
biraz domates

öğlen

1 fincan nestlenin hazır satılan sıcak çikolatalarından
yarım paket etiform çubuk kraker

1 fincan kahve şekersiz

akşam
2 dilim etimek
1 kase mercimek çorbası
salata

kuzum form çaylarında beşi bir yerde olandan iç işe yarıyor bende regl şişkinliğimi alıyor

Nurcancığım, benim arkadaşım gaz problemi yaşadığı zamanlarda nane çayı yapar onu içerdi. Sen de onu bir dene istersen belki sana da bir faydası olur.

İyi akşamlar arkadaşlar,bazı arkadaşlar girmemiş bugün,umarım paylaşımlarımız azalmaz...:)benim işaretlerim neden çıkmıyor anlamıyorum....
maşallah canım da bütün gün bunlarlamı durdunn
hatta nasıl durdun diyim bnimde açlık başıma ve sonra mideme vuruyor senin gibi ama bn çorbasız ve ekmeksiz ve deee kahvaltısız yapamam hele ki beyaz peynir siz hiç olmaz
birde arkadaşım kefirde alkol söz konusu içmesen derim ama sen bilirsin gened :45::45::45:
Canım ben çok yedim aslında hurma görünce gözüm dönüyor abartıyorum,bir de regl dönemim diye tatlı ihtiyacımı hurmayla gideriyorum,ekmeği sabah dışında yemem genelde,yıllardır böyle alışmışım....

kızlar ben kalori hasabı yapmaya karar verdim dünkü yediklerim 1300 kalori yapıyor
hergün yediklerimin kalorisini yapacağım bakalım sonuç nasıl olacak :)
daha öncede kalori hesaplamasıyla 13 kilo vermiştim şimdide kalori hsaplamaya balayayım bakalım :)
Aslında olabilir ama dengeli beslenmek şartıyla,hergün protein ve karbonhidrat almamız gerek(:

Canım sıcak suya kimyon koyup içersen faydası oluyor....
Evet canım öğlen 1 de yiyorum bi okadar (:
Neden tek öğün yiyorsun merak ettim,kayınvalidem yıllarca tek öğün yediği için vucudu savunmaya geçmişti ve kiloluydu,dr söyledi bunu bize,sonra 6 öğün yaparak kilo vermişti.... Zor olmuyor mu tek öğün,ben dayanamam ,bayılır kalırım herhalde...:)

valla aylardır muz yemiyorum nurcancığım ama 1 muz ortalama 100 cal hem günde 1 tane muz bişe yapmaz ve hergün yiyeceğim mandalinalar ise çok küçük zaten çikolata abur cubur yiyeceğimi meyveden alırım şekerimi artık diyetimde sıkça meyva olacak sana msj attım özelden canım kalori hesabı için o siteyi bugün buldum çok güzel gramıyla yazıyorsun ne yediğini hesaplıyor sende denersin istersen

ben kendi adıma çok az yemiyorum yani bana az gelmiyor acıkmıyorum acıkınca mandalina yiyorum :D
gaza iyi gelirmi bilmem ama kuru kayısı yesen wcye çıkmana yardımcı olur diye düşünüyorum

evet kuru kayısı alımda yerim olmazsa onu biara cok tüketiyordum bekarken işe yarıordu gercekten canım
canım ben geldim ama bu seferde sen yoksun :)adanadada hava süperr :D

Evet canım öğlen 1 de yiyorum bi okadar (:

helal olsun vallahi sen bu hafta güzel kilo verirsin canım kaç kilosun acaba?

merhaba kızlar bugün annemle kuafördeydik bütün gün yazamadım menümü yazayım öncelikle

kahvaltı

2 dilim etimek
2 dilim light peynir
1 fincan yeşilçay
biraz domates

öğlen

1 fincan nestlenin hazır satılan sıcak çikolatalarından
yarım paket etiform çubuk kraker

1 fincan kahve şekersiz

akşam
2 dilim etimek
1 kase mercimek çorbası
salata

çok güzelmiş menun ben şimdi merakettim naptınız anakız kuaförde saçmı boyattınız kaşmı aldırdınız anlatsana:))benimde dibim geldi boyatmak lazım

kızlar su içmeyi unutuyorum hep napcam :(

şişenle gez canım işe yarıor hele işyerinde pcnin önüne koyardım ben sürekli içerdim

kuzum form çaylarında beşi bir yerde olandan iç işe yarıyor bende regl şişkinliğimi alıyor

aktardan alıcaktım dedim alsammı evde yeşilcay var dediler yesılcayın varsa onu iç ama bakıcam bidahakine ondanda alıcam bi paket canım haklısın
Nurcancığım, benim arkadaşım gaz problemi yaşadığı zamanlarda nane çayı yapar onu içerdi. Sen de onu bir dene istersen belki sana da bir faydası olur.

nane çayıdamı var bir araştırım bakalım nelere iyi gelirmiş sağol canım tavsiye için

kocam geldi dedim cocugu tut bi 5 dak.benim takıma girip yazmam gerekli yoksa beni diskalifiyeederler dedim ehehe dediki aman çok mühim dedi dedim beni seviyorlar motive oluyorum hep birlikte kilo vericez ay bir tuhaf baktı ama neyse aldı çocugu ya şimdi gidimde yemek hazırlım ehehe gece gelmeye calısıcam yazın bol bolda gelince yorumda bulunayım hadi afiyet bal şeker olsun ama kilo olmasın akşam yemeğiniz görüşürüz arkadaşlar:)

kocam geldi dedim cocugu tut bi 5 dak.benim takıma girip yazmam gerekli yoksa beni diskalifiyeederler dedim ehehe dediki aman çok mühim dedi dedim beni seviyorlar motive oluyorum hep birlikte kilo vericez ay bir tuhaf baktı ama neyse aldı çocugu ya şimdi gidimde yemek hazırlım ehehe gece gelmeye calısıcam yazın bol bolda gelince yorumda bulunayım hadi afiyet bal şeker olsun ama kilo olmasın akşam yemeğiniz görüşürüz arkadaşlar:)

Alemsin valla,:1:Adamcağız memleket meselesi sanacak....

Menüme gelince,
SABAH yağsız tost,1 yumurta,yarım bardak kefir
ÖĞLEN zeytinyağlı dolma ve balık
ARA hurma,şekersiz neskafe
AKŞAM bezelye ,salata ve yoğurt olacak
ARA belki elma yerim
Bol su içiyorum,1 saat yürüyüş yaptım bugün....:16:
Şimdi yemek hazırlamam gerekiyor tekrar girmeye çalışırım,sevgiyle kalın...:5:

İKLİMABen kefir olayını çok araştırdım,fetva dairesine bile sordum,vucuda yararı olan şeyler haram değildir dediler,ayrıca evde kendim mayalıyorum ekşimeden tüketiyoruz...:34:Barsaklar ve bağışıklık için çok faydalı....

msj 5

Arkadaşlar dün çok yorgundum , erkenden uyudum

geçmişi okumak çok uzun sürdü. ne kadar çok yazmışsınız , ne güzel insan yazdıkça ve paylaştıkça daha çok motive oluyor.

ben de önceki hafta 68.2 ile bıraktım. bu hafta izinliydim. gelince tartıldım, 68.9 olmuşum. şimdi bu gelen artıları vermem gerekiyor.

ay gerçekten 2 ay boyunca 500 verip 700 geri aldım . veeeeee yine aynı yerde sayıyorum.

spor yapamıyorum , evde tek başına hep erteliyorum ..:50::50:

Back
X