Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım benim hiçbir şeye yeteneğim yoktur.Ya geliştirilebilecek ufak tefek şeyler vardır da ben onlarla yetinmek istemiyorum ben müzik istiyorum müzik herşeyim benim :)Ama nereye gitsem hep yetenek yoksa olmaz diye özleştirilebilecek şeyler söylüyor ve ben bunu kabullenmekten korkuyorum :)Kabullenmiycem işte:) yapıcam ve olucak :)ama bazen böyle içime bir ateş düşüyor :)

ne alakası var ki ben lisede ilk okulda doğru düzgün resim çizemezdim resim derslerim hep 1'di şimdi 3d tasarımlar yapıyorum çizim yapıyorum :D

ben çıkacam birazdan kızlar bugün yine gündüz uyumadım yarın da gopta işim var hatta belki arkadaşımla gezeriz biraz :D

msj 5

kızlar bugün farkına vardım ....paylaşımlarımız çok azaldı ....

bizden ayrılan arkadaşımız ayşe( ayser) vardı .. hergün ne yediğini , içtiğini , yaptığı sporları yazıyordu , hiç aksatmadan .

düzenli her hafta bir kilo veriyordu ... biz de ona bakıp kendimizde uyguluyorduk ...

şimdi hafta boyunca menüleri bile yazmıyoruz ....birbirimizden cuma günü haberimiz oluyor ...:50:

msj 6

bu hafta yarından itibaren yazalım , kimse saatlerce oturmasın bilg başında , ama en azından öğünleri ve sporları yazalım ...

herkes birbirini zorlasın , hiçbir şey yapmadan zayıflamayı bekliyoruz sanki ...( kendi adıma söylüyorum bunu ) çünkü ciddi anlamda

diyet yapmıyorum ...biraz tatlıdan ve hamur işlerinden vazgeçmek lazım ... şurada 14 şubata kadar kendimizi zorlayalım , lütfen

birbirimize destek olalım ... her hafta yarım kilo versek 8 haftada 4 kilo yapar .....

msj 7

Zayıflayan arkadaşımız çok düzenli besleniyordu , ara öğünleri ve ana öğünleri hiç atlamazdı ...

yeşil çay ve su mutlaka içmek gerekiyor ...ben ılık limonlu su içiyorum ...günlük 1 lt buluyor ...

evet ne dersiniz fikrime , biraz kendimizi sıkalım ...haftalar geçiyor gram gitmiyor.... ben sıkıldım artık , belirgin bir program

uygulamamız gerekiyor ....hadi canlanın kızlar , bu inatçı yağlar başka türlü bizi terketmiyecek :52::52::52:

msj 8

6 ayın sonunda halen 68 lerde sürünmek istemiyorum .....kaçamaklara sonnnnnnnnnnnnnnn...

bugün birer kase aşure yiyin ve kekleri , börekleri 2 aylığına aklınızdan çıkarın ....

yeni bir hafta yeni program ve sporla birlikte ....

evde olanlar tv de plates var , ondan yapabilirsiniz ...

msj 9

benim bir arkadaşım evde koridorda yürüyerek 5 kilo verdi ...aslında herşey istemekle başlıyor ....

ben biraz bahaneciyim , bununda farkındayım , onun için bu gruptayım , sizin desteğinize ihtiyacım var ...

beni zayıflayarak kıskandırın ve şevke geleyim ...

ne çok konuştum ama.....

canım benim hiçbir şeye yeteneğim yoktur.Ya geliştirilebilecek ufak tefek şeyler vardır da ben onlarla yetinmek istemiyorum ben müzik istiyorum müzik herşeyim benim :)Ama nereye gitsem hep yetenek yoksa olmaz diye özleştirilebilecek şeyler söylüyor ve ben bunu kabullenmekten korkuyorum :)Kabullenmiycem işte:) yapıcam ve olucak :)ama bazen böyle içime bir ateş düşüyor :)

msj 10

Ececim yetenek tabi önemli ama bence herşeyden önemlisi azim ve başaracağına inanmaktır ...

bir müzik aletini öğrenmeden yeteneğin olup olmadığını çok anlayamazsın ...o yetenek arayanlara söyle , herkes doğmadan önce mi öğreniyor gitar çalmasını .. sonradan meraklı olunca başlıyor öğrenmeye ... bence sen de başaracaksın . ... sakın vazgeçme ...
halk eğitim merkezleri veya gençlik spor merkezlerinde ücretsiz kurslar açılıyor ..bir araştır bakalım sizin orada var mı ?

en azından başlangıç olur senin için , sonra ne yapacağına karar verirsin ..

msj 11
yarın il dışına arkadaşlarla gezmeye gideceğiz ...akşam yazmaya çalışacağım ...

bu arada rakiplerim nerede benim ...hasreeeeeeeeetttttttt seni geçtimmmmmmmmmmm

aslında takımda kilolar birbirine yakın ...Arzu , ben , darkvin , 65-69 arası

iklima ,aslı , selin , nurcan , betül , hasret ,70-75 arası

ve kaptanımız.... kaç kilo oldun sen yaaaa 55 mi yoksa ...

birbirimizle yarışabiliriz ....:52::52::52:

msj 11
yarın il dışına arkadaşlarla gezmeye gideceğiz ...akşam yazmaya çalışacağım ...

bu arada rakiplerim nerede benim ...hasreeeeeeeeetttttttt seni geçtimmmmmmmmmmm

aslında takımda kilolar birbirine yakın ...Arzu , ben , darkvin , 65-69 arası

iklima ,aslı , selin , nurcan , betül , hasret ,70-75 arası

ve kaptanımız.... kaç kilo oldun sen yaaaa 55 mi yoksa ...

birbirimizle yarışabiliriz ....:52::52::52:

biri beni kendine rakip seçsin yaw hırslanalım bu hafta valla süper olur

kızlar ben isim olarak kim kimdi bilmiyorum aklımda kalmıor yüzünüzü görmediğim için böle bir durum bendekide kusura bakmayın

msj 6

bu hafta yarından itibaren yazalım , kimse saatlerce oturmasın bilg başında , ama en azından öğünleri ve sporları yazalım ...

herkes birbirini zorlasın , hiçbir şey yapmadan zayıflamayı bekliyoruz sanki ...( kendi adıma söylüyorum bunu ) çünkü ciddi anlamda

diyet yapmıyorum ...biraz tatlıdan ve hamur işlerinden vazgeçmek lazım ... şurada 14 şubata kadar kendimizi zorlayalım , lütfen

birbirimize destek olalım ... her hafta yarım kilo versek 8 haftada 4 kilo yapar .....

bnecede bu mantıklı bazen giriyorum yazıyorum sonrada neler yediğimi yazmayı kendime yediremiyorum mesela bugun etli karnıbahar yaptım yanına pilav ve yoğurt akşam hiç ekmek yemedim eşimde yemedi aama azıcık karnıbahar arttı bnde kaba boşaltayım derken acıcık (şimdi burası tahmin ötesi) ekmekle yedim şimdi bunu yazsam bana kim ne der acaba
yani bn pis boğazım arkadaşımm şimdi bu menü de mantıklı yemek yemişken sonrası ne diyorum kendime ama işin içinden çıkmaıyorumm

msj 12

kendi kendine konuşmakta güzel oluyor yani , biri beni görse güler heralde ....

neyse ben de çıktım ....:52::52::52:

bazen evde bnde böyle sesli konusuyorumm ii oluyo acılıyo insan

kızlar ben isim olarak kim kimdi bilmiyorum aklımda kalmıor yüzünüzü görmediğim için böle bir durum bendekide kusura bakmayın

canım bende gecen gün eceden isim listesi istedim ama gene unuttum bndce herkez birbirine ismiyle hitap etse daha kalıcı olmazmı yani istenirse tabii

Bu günkü menüm şöyle:
13.00: 1 haşlanmış yumurta + domates + 5 tane yeşil zeytin + 1,5 dilim tahıl ekmeği...
16.00: 1 kase aşure
19.00: 1 haşlanmış yumurta + 300 gr haşlanmış patates:50: + 9-10 tane yeşil zeytin + domates + biraz köy peyniri + 3 çay kaşığı bal:50: + şekrsiz çay (akşam yemeğinin fazla kaçtığının farkındayım maalesef)
2 lt. su
1 kupa karanfilli yeşil çay(kendim demliyorum)

Back
X