Merhaba arkadaşlar canım çok sıkkın bugün,ağlamaktan canım çıktı....

Biraz sizlere takılıp moral bulayım dedim,geçmişi okuyup geldim,yeni kararlar almışsınız,
Menüleri ve yaptığımız sporları paylaşmak motivasyonumuzu artırır
Birde rakip seçmemiz gerekiyormuş,herkes seçti mi,benim rakibim kim ?:18:
uyumaya gidiyorum bugun yoruldum istinyepark filan emirgana gittik sütişe gitmemize rağmen pasta filan yemedim süper oldu diete sadık kaldım birde ece tablo yayınlamıs ona baktım baslangıc kiloma buraya uzun zaman oldu takılıorum 3 kılo gitmiş ama sıkı diet yapmamıstım acıkcası şimdi sıkı bir diete girdim bakalım neler olucak neyse kaçtım ben bye
Ohh canım ne güzel gezmişsin,allah sevdiğinden ayırmasın....
ohh ohh kaynatmıssınz yne ne guzl
suan bnde cok kotuyum nısanlım aılesınn yanına gıttı edırneye dugun konusmaya geleckler ama hala ne zaman gelecklerı bellı dııl dıorum konustn mu ne zamn gelecksınız hyr konusmadm dıo yaa hersyle ben ılgılenıorum neden bole yapıo ılgılenmıo anlamıorum gerckten cok uzuluorum bu duruma suan bısıde demk ıstemıorum arkdslaryla dısarya cıktı moralı bozulmasn dıe ama bn kotuyum aglamamk ıcın kndımı zor tutuorum
canım gerçekten zor,ama nasıl alıştırısan öyle gider,herşeyi üstüne alma,sonra bunalırsın..acaba ailesinden mi çekiniyor...Sıkma canını açık açık konuş ...:13:
Yetişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn..Yoksa ben birazdan gidip sessizce ağlamaktan çıldırıcam ve sonrada bi salaklık yapıcam

yaa bu müzik olayı çok zor..Nereye baksam hep özel yetenek diyor.Ama bende hiç yok ve ben oluşturacağım.Buna hırslıyım ama korkuyorum bazen bunu kabullenmek zorunda kalmaktan
Gel beraber ağlıyalım Ececim...İsmekler de de gitar,ud vs kurslar var,üstelik ücretsiz..Yetenek falan da aramıyorlar,gerçi kayıt dönemi bitti ama bir araştır belki boşluk vardır...
Yeteneğe gelince geliştirilebilir unutma...:13: