- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #50.021
hersey gönlünce olsun tatlım :) üzme kendini olucagına varır
eet bnde ole tesllı werıorum kndıme :

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hersey gönlünce olsun tatlım :) üzme kendini olucagına varır
inş sorunsuz bi şekilde atlaatırsınız bu günleri ilerde gülümsüyerek bahsedersiniz.. tamm canım dualarım seninle![]()
elinde ne malzemeleri var canım?
ton balıklı salata yiyebilirsin
et yanında salata yiyebilirsin
tavuk(gögüs) yanında salata yiyebilirsin
kabak yemeği-taze fasulye aklıma bunlar geliyor tabi elindeki malzemeyide bilmek lazım
kızlar bne geldimmm topiğinizin en sorıunlu annesi ve diyetlisi
bugun sabah 1 dilim trabzon ekmeği 1 dilim peynir vedeeee salamm (ece duymasın )
öğlen 1 dilim ekmek ve biraz haşlanmıs k. etle yarım kase yoğurt
kızımdada aşırı dercede idrar yolu enfeksiyonu çıktı tetstlerini tamamlayıp kendi doktorumuza götürücez tek kötü bişey olmasında bu günlerde geçiçek
hasretçim yazını okuyup gelivem inşallah
valla bu dişle yemek bile zor yiyorum tam diyet oldu hele dnhastanede saahh yediğim 1 dilim ekmekle öldüm açlıktan eve de geldik bu seferdde yemeye fırsat bulamadım kızımı yıkadım eşyalarımızı attım makinaya off off hasret even de görelim seni 1 mail atmaya fırsat bulabiliyonmu
aslıcım sende ameliyat demişşin diş için buna öldüm birde ona nasıl dayanırımm
hasret yazdıklarını okudun nişanlınla ilgi sana belki bu kız bni teselli ediyo vay iklima yalan söylüyo diçeksin ama bnm hikayemde sana bnzer oldu
eşim biz bu evde erkek kardeşimle kalıyoruz yardıma elbet birileri geliyo derdi evlenince bu evde oturucaz derdi ev derdimiz yoktu yani ailesi bize uzak bi yerde ama ist. içinde oturuyordu neyse nişanlandık bn nişanlıyken eşimin gösterdiği eve bi geldim ablası yengesi çoçuklar heleki yengesinin yatak odasını gördüğümde beynimden aşağı kaynar sular döküldü ya adam bu evde biz nasıl oturucaz kaç nufus var bu iğne atsan yere düşmezz gece yerlerde de yatak olur düşüncesiyele
sonra eşim demezmi sen dert etme yengemin ve ablamın evi var onlar bizle kalmıyo gidici
sonra bu sebeplerden nişanlılık alışverişinden ev konusundan bizim işler koptu kopucak eşim baktı bn gidiyorum kaçırdı bni
iyi oku silicem çünküüü
sonra bu eve geldik mecburen o kadar kişinin içine aman ALLAH ım ne bulanım günlerdi ben eşimden eşimde bni kaçırdığından nefret eder olmustu ki çünkü ne bize saygı kalmıstı onun ailesinden nede kalacak bir oda verilmişti bize kim nere bulursa oraya kıvranıyordu çünkü düzen yoktuu
kimsede evi terketmeyince 2 aysonra biz eşimle kiraya çıkmak istedim sonra bekar kaynım giitii sonra görümcem gitttiii sorada eltim ve kabilesi gitii neymiş biz eve sığmıyormusuz
biz çıkarız dedik siz rahatsız olmayın dedik ama yokk bikere zorlarına gitmiş ama ne olaylar la gittiler
sonra bizim eşyalar falan filann işte şimde rahatım şükür ama burazsı baba evi olduğunda ve herkez iç içe yaşadığından halen evim boş kalmaz
ve ben bu yaz inşallah 4 senedir yapamadığım şeyi yapıpı kiraya çııkıcamm
yani düğünü ertelemedikk ama bir sürü şeyler yaşadık erken oluncada ama nişanlınla konus
hayırlı işer ertelenmez bn bir kere senin ailenle sorun yaşarsam deömür boyu o senin aileni kabullenememde
ya ben ya aien de demiyorum ama bir kere de nefret girdimi araya o görümce o kaynana kus getirse zehir hissediliyo
canım cok mısır yemegı ıstıo yesemmı ck kalorı warmıdır?
canım cok mısır yemegı ıstıo yesemmı ck kalorı warmıdır?
benim canımda irmik helvası istiyorpazartesi diyetime izin günüm öğlen menümde abartmadan istediğimi yiyebiliyorum irmik helvası mı yesem çikolata mı yesem
![]()
selin irmik 371
çikolata 528 kalorii
istediğini seç şimdiii
bnde kaçtım kızlar akşama kynanam gelicek
yeme hazırlama lazım
yarın ondan dolayı giremem herhalde öptüm herkezii
benim canımda irmik helvası istiyorpazartesi diyetime izin günüm öğlen menümde abartmadan istediğimi yiyebiliyorum irmik helvası mı yesem çikolata mı yesem
![]()