- Konu Sahibi Cherry Mom
- #50.041
kaç gündür sistem onarımda diyip duruyor site bana bugun diğer bölümlere bakınca linkleri tıklayınca anladım sitenin acık oldugunu netimde güvenlik duvarındamı sorun var anlamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç gündür sistem onarımda diyip duruyor site bana bugun diğer bölümlere bakınca linkleri tıklayınca anladım sitenin acık oldugunu netimde güvenlik duvarındamı sorun var anlamıyorum
bnde cuma gunlerını ızın gunm yapıorum tartlmak ıcın 1 haftam kalmıs oluo hem fazla cıkmam tartıda dıe cuma gunu uygun gordum![]()
dayanırsın canım 3-5 ayda bu acıyı çekmektense temelli kurtulursun benim batık 20 lik dişim vardı ameliyat olurkn yanındada tamamen içte yavru bi diş daha varmış yani 2 diş aldılar dikiş attılar ameliyat olurken tamamen uyuşuyor hissetmiyorsun ama uyuşması geçince ilk gece çok zor ben acile gidip ağrı kesici iğne yaptırdım haplar işe yaramadı ama dediğim gibi sadece ilk gün zor bide yemek yiyemediğimden 2 kilo kendiliğinden vermiştimvalla bu dişle yemek bile zor yiyorum tam diyet oldu hele dnhastanede saahh yediğim 1 dilim ekmekle öldüm açlıktan eve de geldik bu seferdde yemeye fırsat bulamadım kızımı yıkadım eşyalarımızı attım makinaya off off hasret even de görelim seni 1 mail atmaya fırsat bulabiliyonmu
aslıcım sende ameliyat demişşin diş için buna öldüm birde ona nasıl dayanırımm
mısır kalorili canım bide mısır yemeği nasıl oluyor be bilmiyorum:18:canım cok mısır yemegı ıstıo yesemmı ck kalorı warmıdır?
hadin kolay gelsinbnde kaçtım kızlar akşama kynanam gelicek
yeme hazırlama lazım
yarın ondan dolayı giremem herhalde öptüm herkezii
çok doğru bi söz katılıyorum...kızlar şimdi gördüm çok hoşuma gitti sizinle paylaşim dedim :)‎
''Bir daha kimsenin sana bir şey yapamayacağını söylemesine izin verme , benim bile . Bir hayalin varsa peşini bırakmamalısın onu korumalısın . İnsanlar,
kendilerinin yapamadıkları şeyleri senin de yapamayacağını söylerler . Bir şeyi istiyorsan peşini bırakma ;git ve al , o kadar .''
bu akşam spor salonuna gidicem yine off bu kadar zor olmasa şak diye hemen güzelleşsek :)
bizim buralarda hep kalorili canım adana mutfağı düşün sen yani bi sıkma diye hamur işimiz var çok güzel olur adana kebabını 1-2 haftada bir yerizaslıcıgım mısır yemegı yne bızım buraya ozel olan bı yemekkaynwaldem bayramda buraya geldıgnde degısık degısık yemeklerın karsında sok olmustu bızım burada bayanlar hep kıloludr kaynwldem dıo bayanların masllahı war kılolular ama hepsıde cok guzller yuzlerınde hıc bısı yok yaslarını gostermıolr bıde bana bak zayıfım ama yaslı gorunuorum demıstı
demek ıstedıgm yanı napıım ben napıım yemeklerımz hep kalrlı seyler sısko olmayp napıım
![]()
menün güzelmenum sabah :
domates salatalık peynır 3 zeytın cay
ara : 2 mandalına 1 dılm armut
oglen mısır yemegı 4 kasık
aksam:2 parca tawuk 4 sarma 1 bıber 1 fıncan yesıl cay
ara: meywe
bizim buralarda hep kalorili canım adana mutfağı düşün sen yani bi sıkma diye hamur işimiz var çok güzel olur adana kebabını 1-2 haftada bir yerizöyle 1 şiş falanda değil 4-5 şiş yenir. ben şişko olmayıp napim hahahaha
menum sabah :
domates salatalık peynır 3 zeytın cay
ara : 2 mandalına 1 dılm armut
oglen mısır yemegı 4 kasık
aksam:2 parca tawuk 4 sarma 1 bıber 1 fıncan yesıl cay
ara: meywe
helva yemiş bide( canım çoık tatlı istedi bende çok az reçel yedim senin akşam menünde baya güzelmiş hani
![]()
sevgili rakibim çok beklersin bu hafta seni geçicem boşuna ugrasma![]()
maşallah kuzumaBugünkü menümü yazayım
SABAH yağsız tost,şekersiz neskafe
ÖĞLEN 1 simit,3 zeytinyağlı dolma,5 kaşık mecimek salatası
ARA kabak tatlısı
AKŞAM 5 kaşık mercimek salata,domates
sPOR 1 saat koşu bandında yürüyüş...
canım ben nedense bunu unuttumECECİMKim kimle rakip ben anlamadım,geçmişi okudum ama bir açıklama göremedim....bilgilendirirsen sevinirim,bir de benim durumum ne oldu,takımda mıyım..?:44:
ben de tam bilmiyorum ki bilenler yazar kimle rakip olduğunu diğerlerini de eşleştiririzgünaydın kızlar ece cuma günü rakiplerin karşılaştırmasını da yapalım istersen bilmeyenler var
ama ben cızlgemı nasl guncellycem kı cnku bırı yapmıstı bu gruptan bnm cızlgemı smdıde kım yaptıgını bulamıorum e degstrmek ıcın sıfre ıstıo napcem bn s mdık:26:
ay ben böyle şeylerde niye böyle kalıyorum :/ bi de ne desem boş kalıcak gibi... ama seline de katılıyorum canım o zorluklar başlayınca pişman olmak var bir de işin ucunda :/ bence elinden geldiği kadar durumun olumlu taraflarını bulmaya çalışdun nısanlımla cok tartıstk hep agladm dun suan ıım allaha sukur ama dn cok kotu bı gndu benım ıcın nısanlımn ablası we annesı dugunu erteleyn 2 sene bekleyn dıolarmıs bnm abmde ıznını ayarladı bnm dugunm ıcın taaaaa yurtdısndan dugune geleck dedıklere seye bak bıde abım ıcınde dııl zaten nıe beklıım kı 2 sene bız zor gecırıorz gnlerı zatenneymıs efendm ıstnblda kırada oturlmazmıs ew alcklarmıs bıze esyalarımızı dortdortluk alacaklarmıs yaa ıstemıorum bn ew mew bı cekyatta oturr yatarm kalkarm ama bu yıl dugun olacak kesnlıkle eer olmazsada yanı yapmazlarsa bulent yanı nısanlm geleck buraya burada kına dugun aynı anda yapcz gıtcz yerlescz ıstnbla bıdahada gorsmcez onlarla szce yanlsmı dusunuorum dıolarmıskı ablasnnda dugunu war seneye normalde hazrandaydı eylule eyluldeydı aralıka aralktaydı seneye ertelemısler kız alıskın masllh ertelemeye ben we benm aılem ole kabl etmez. he dıolarmıskı ısteıkı dugunun altndan kalkamayz dıolarmıs bnde dıorum kı ertelemesymıs ablan dugunu we suan ewlerınn ıcıne tam 25 mılyr harcadılar gecen ay harcamasalarmıs bılıolrdı dugun olacagını haksızmıyım lutfen yardm edın akıl wern bna
![]()
bence gayet iyi canımcumadan berı hıc ekmek surmedım agzıma zor doyuyorum ama dunaksam da 3 sarma yarım dılmden az kek patats saltası bıde bı ısırım pıdeden aldm cok mu kacrmısım bu aksm yemegmdı
bende şu çizelde olayını anlamadım ya![]()
amaaan hepimiz aynıyızılkkez bu kadr gobegımn kuculdugunu goruorum sureklı aynanın karsısına gecerek bakıorum sevıncten ıns dumduz kaldıgı gnlerıde gorurum goruruzyarın tartıda -gormesem bıle cok uzulmıcm regl oncesı oldugu ıcın weremeyeblırım dıe dusuncm
kız niye duymıyım babam küçük brownielerden(intense), sucuk ve kaşar almış helva da almış hepsinide çıkarıcaklar sofrayakızlar bne geldimmm topiğinizin en sorıunlu annesi ve diyetlisi
bugun sabah 1 dilim trabzon ekmeği 1 dilim peynir vedeeee salamm (ece duymasın )
öğlen 1 dilim ekmek ve biraz haşlanmıs k. etle yarım kase yoğurt
kızımdada aşırı dercede idrar yolu enfeksiyonu çıktı tetstlerini tamamlayıp kendi doktorumuza götürücez tek kötü bişey olmasında bu günlerde geçiçek
hasretçim yazını okuyup gelivem inşallah
aynen yaa ben de burayı çok seviyorumgeçmişi okuyuncaya kadar vakit geçti , namaz kılıp okula gidicem kızlar ...
ay sizi ne çok seviyorum ben , sanki yan yana sohbet ediyoruz..
yarından ümitli değilim , karnım çok şiş ama olur bu hafta mazeret var , haftaya size yetişirim .
sadece takım ort düşüyor diye üzülüyorum ....
benim canımda irmik helvası istiyorpazartesi diyetime izin günüm öğlen menümde abartmadan istediğimi yiyebiliyorum irmik helvası mı yesem çikolata mı yesem
![]()