- Konu Sahibi Cherry Mom
- #50.141
Evet bilgisayara çok ama çok az vakit ayırabiliyordum şimdi de hastalık çıktı başıma iyice bakamaz oldumListeye giremedin çünkü canım Paylaşımın yeterli olmadığı için alamadım listeye.Kırılma ya da kızma ne olur.Takımın durumu zaten durup durup vahimleşiyor.Sende haklısın tabi sınava hazırlanıyorsun...
gofret mi?Nasıl diyet yapıyon kuzum sen?
ne oldu da moralin bozuk anlat bakalım![]()

Sevdiğim şeylerden uzak kalamıyorum ben canım ya .
Bence aerobic e gitmelisin daha zevkli olduğunu düşünüyorum eğlenirken kilo verirsin hemHanımlar diyorum ki Hamza Yerlikaya spor kompleksine kaydolayım..
Nasıl gideceğime de karar verdim.Online kayıtla önkayıt yaptırmam lazım.Sonra Doktordan spor yapabilir yazısı almalıyım.Ve sonra da ücretsiz seanslara kaydolacağım için bana yer açılmasını bekleyeceğim.Ama bir de şu var:Fitness mı?Step-aerobic mi?Plates mi?
açıkçası plates pek istemiyorum.Ama yorumlarınıza ihtiyacım var.Buna karar vericem.Sonra doktorumla konuşup anlaşıcam ve müsait olduğum bir gün gidip raporu alıcam.Sonra da asıl kaydımı yaptırıcam....

Benim hem klasik hem elektro gitarım var ama çalamıyorum.Bi heves adım klasiği bi iki öğrendim az çalabiliyorum ama dinlediğim müziklerde hep elektro var çok özendim aldım onada şimdi vakit ayırıp öğrenemiyorum.Bu yazdan sonra artık üniversitede rahat rahat çalarımHatunlar sanırım ben gitarda kendimi geliştirebilirim :) kursa gitmeden de :)
nette buldum birşeyler...
ama Ben annemi o gitarı alıp eve getirmeye nasıl ikna ederim :/ dicek yer yok zaten, para yok zaten(hadi bunu hallederim), yeteneğin yok ki beceremezsin boşuna alırız vs. vs...
hadi sonuncuyu da atlatırım bir konuşcak iki konuşcak susucak :) Evde birileri varken ya da yokken ses olcak diye çalamam ki :/ öfff...Hem gitar alırken yanımda bilgili birinin olması lazım da kim? :):) amma derdim varmış bea![]()

O en kötü şey ya bizimde ayda 1 yapıyolar artık 1 ayda verdiğim kilo 1 günde aldırıyorlaryarın aksam annemın gunu var cok kotu bısı bnım ıcınsmdı ınternetten kek tarıflerıne bakıorz da ayy onlar ne ole nasl canm ıstedı nasl canm ıstedı
zaten açııııııııııııım

İnşallah böyle hep devam eder canım tebrik ederimgünaydın kızlar bugün tartıya çıktım ne görüm 69.900 olmuşum çok mutlu oldum diyete ve spora daha çok sarıldım :))
sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 2 zeytin kibrit kutusu kadar peynir kızarmıs 1 dilim kepek ekmek
öğlende 1 kase mercimek çorbası 1 dilim kepek ekmek yicem bu akşam sporum yok rahatm :))

kalorilerini öğrenince insanın iştahı kaçıyorşimdiye kadar 550 kalori almışım akşamada sadece aşure yiyeceğim 1 kase aşurede 400 cal varmış![]()

Şimdi bende yiceeeemoyy intensee yerrim ben onu!!![]()

İnsan aç kaldığı zaman daha çok kilo alır canım o yüzden kısıtlama yapma bence ye ama az ye .canım cok mısır yemegı ıstıo yesemmı ck kalorı warmıdır?
Bunu söyledikten sonra yenebilir mi senceselin irmik 371
çikolata 528 kalorii
istediğini seç şimdiii