Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Listeye giremedin çünkü canım Paylaşımın yeterli olmadığı için alamadım listeye.Kırılma ya da kızma ne olur.Takımın durumu zaten durup durup vahimleşiyor.Sende haklısın tabi sınava hazırlanıyorsun...

gofret mi?Nasıl diyet yapıyon kuzum sen?
ne oldu da moralin bozuk anlat bakalım :34:
Evet bilgisayara çok ama çok az vakit ayırabiliyordum şimdi de hastalık çıktı başıma iyice bakamaz oldum :( 4 Gündür hastanedeyim iyice mafoldum :(
Sevdiğim şeylerden uzak kalamıyorum ben canım ya .
Hanımlar diyorum ki Hamza Yerlikaya spor kompleksine kaydolayım..
Nasıl gideceğime de karar verdim.Online kayıtla önkayıt yaptırmam lazım.Sonra Doktordan spor yapabilir yazısı almalıyım.Ve sonra da ücretsiz seanslara kaydolacağım için bana yer açılmasını bekleyeceğim.Ama bir de şu var:Fitness mı?Step-aerobic mi?Plates mi?
açıkçası plates pek istemiyorum.Ama yorumlarınıza ihtiyacım var.Buna karar vericem.Sonra doktorumla konuşup anlaşıcam ve müsait olduğum bir gün gidip raporu alıcam.Sonra da asıl kaydımı yaptırıcam....
Bence aerobic e gitmelisin daha zevkli olduğunu düşünüyorum eğlenirken kilo verirsin hem (:

Hatunlar sanırım ben gitarda kendimi geliştirebilirim :) kursa gitmeden de :)
nette buldum birşeyler...
ama Ben annemi o gitarı alıp eve getirmeye nasıl ikna ederim :/ dicek yer yok zaten, para yok zaten(hadi bunu hallederim), yeteneğin yok ki beceremezsin boşuna alırız vs. vs...
hadi sonuncuyu da atlatırım bir konuşcak iki konuşcak susucak :) Evde birileri varken ya da yokken ses olcak diye çalamam ki :/ öfff...Hem gitar alırken yanımda bilgili birinin olması lazım da kim? :):) amma derdim varmış bea :D
Benim hem klasik hem elektro gitarım var ama çalamıyorum.Bi heves adım klasiği bi iki öğrendim az çalabiliyorum ama dinlediğim müziklerde hep elektro var çok özendim aldım onada şimdi vakit ayırıp öğrenemiyorum.Bu yazdan sonra artık üniversitede rahat rahat çalarım (:
yarın aksam annemın gunu var cok kotu bısı bnım ıcın :50::50: smdı ınternetten kek tarıflerıne bakıorz da ayy onlar ne ole nasl canm ıstedı nasl canm ıstedı :27::27: zaten açııııııııııııım
O en kötü şey ya bizimde ayda 1 yapıyolar artık 1 ayda verdiğim kilo 1 günde aldırıyorlar (:

günaydın kızlar bugün tartıya çıktım ne görüm 69.900 olmuşum çok mutlu oldum diyete ve spora daha çok sarıldım :))

sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 2 zeytin kibrit kutusu kadar peynir kızarmıs 1 dilim kepek ekmek

öğlende 1 kase mercimek çorbası 1 dilim kepek ekmek yicem bu akşam sporum yok rahatm :))
İnşallah böyle hep devam eder canım tebrik ederim (:
şimdiye kadar 550 kalori almışım akşamada sadece aşure yiyeceğim 1 kase aşurede 400 cal varmış:43::43:
kalorilerini öğrenince insanın iştahı kaçıyor (:
oyy intensee yerrim ben onu!! :D
Şimdi bende yiceeeem :D

canım cok mısır yemegı ıstıo yesemmı ck kalorı warmıdır?
İnsan aç kaldığı zaman daha çok kilo alır canım o yüzden kısıtlama yapma bence ye ama az ye .

selin irmik 371
çikolata 528 kalorii

istediğini seç şimdiii
Bunu söyledikten sonra yenebilir mi sence (: (: (:

Ya ben sarımsaklı şampuan almayı düşünüyorum kullanan var mı işe yarıyor mu ?

bnmde ıhtaycm war ama almadm dha ınanlmaz dokuluo gecen kuafr arkadsm bu ne sacın ınalmaz dokulmus dedı aglıcktım
sarımsak yagı war bnde ama nasıl kullncam blmıorum kı:26:

Ya ben sarımsaklı şampuan almayı düşünüyorum kullanan var mı işe yarıyor mu ?
kızlar sarımsaklı şampuanı bilmemde çam terebentini yağı satılıyor aktarlarda ondan alın şampuanınıza dökün azalmaya başladığını göreceksiniz bi çok müşterime önerdim memnunlar..

kızlar sarımsaklı şampuanı bilmemde çam terebentini yağı satılıyor aktarlarda ondan alın şampuanınıza dökün azalmaya başladığını göreceksiniz bi çok müşterime önerdim memnunlar..

aaa eet sen ıı anlarsın bu ıslerden bakım nasıl yapabılırz pekı canım bı karısım onereblırmısın

Selin ve Nurcan Bu hafta en güzel sonuçlar sizden gelmiş,:nazar::nazar:Kutlarım....

sağol bitanem yemeyip kendini tutunca hakikaten gidiormus haftada 1 kg
Hepinize günaydın canlarım ...güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum ...tabi ki kaçamaksız ve diyetlere uygun olarak ...

bu hafta sonu inş kaçamak yapmamaya çalışacağım...

dün çok kötüydüm , üşütmüşüm heralde , bir de rgl dönemi eklenince kıvrandım durdum ...gözlerimden ateş çıkıyordu...

ağrı kesici alıp uyudum , şimdi daha iyiyim ama heralde grip olmuşum..:52:

gecmıs olsun canım grip cok kötü ya:(inş kaçamak yapılmaz valla yoksa kaçamak olunca ipin ucu kaçıyor bazen

yeni listeyi bildirdim bakalım kabul edilecek mi , haftaya ece yok , kızlar bildirimleri 9 a kadar yaparsanız listeyi hazırlarım ama geç olursa yapamam , çünkü dersim var sabah 2 sa boş ...

ya da perşembe akşam yaparız listeyi .. artık ece gelinceye kadar birlikte çalışalım , tek kişiye kalmasın ...

kaçıncı olmuşuk bu hafta baktınızmı persembe akşamı filan bildiririz artık ama bazen 1 gün bile farkediyor

selam kızlar kaçgündür netim çok kötü dün hele iyice gitti hiç giremedim akşam bugunde bir gidior bir gelior oğlum modemi yere düşürdü sanırım sorun modemden olmazsa değiştiricez..diete dikkatediyorum ama canım acaip boza ve sahlep içior evde yok sadece içimden geçiriyorum ama bozanın kalorisinin yüksek oldugunu hatırlıyorum sizde durumlar ne iyisinizdir umarım..

bana da kuaförüm söylemişti saç uzatmaya da yarıyor mu?

67 kilo olmuşumm :( :(

kaç kiloydun ki canım?

sağol bitanem yemeyip kendini tutunca hakikaten gidiormus haftada 1 kg

gecmıs olsun canım grip cok kötü ya:(inş kaçamak yapılmaz valla yoksa kaçamak olunca ipin ucu kaçıyor bazen

kaçıncı olmuşuk bu hafta baktınızmı persembe akşamı filan bildiririz artık ama bazen 1 gün bile farkediyor

bence de 1 gün bile fark ediyor 10. olmuşuz sanırım

kızlar bugün giremedim ablam bizdeydi şimdi geldim spordan 2 saate yakın spor yaptım

sabha 1 kase çorba 1 dilim kepekli ekmek

ara yarım kepekli ekmek 1 çay kaşığı reçel

öğlen 4 kaşık pilav 1 parça tavuk 1 dilim kepek ekmek

1 fincan hazır sıcak çikolata

akşam 1 kase kuru fasulye

ara 1 elma

kızlar bugün giremedim ablam bizdeydi şimdi geldim spordan 2 saate yakın spor yaptım

sabha 1 kase çorba 1 dilim kepekli ekmek

ara yarım kepekli ekmek 1 çay kaşığı reçel

öğlen 4 kaşık pilav 1 parça tavuk 1 dilim kepek ekmek

1 fincan hazır sıcak çikolata

akşam 1 kase kuru fasulye

ara 1 elma

menun guzlmıs canm ama plawn yannda ekmk olmasayms keske

sabh kı menumu yazmıstm kızlar
oglen cayın yannda az bısı atıstrdım
aksam pancar yemegyle patates we yogurt yedım

Back
X