menünü çok beğendim

insanlar diytisyene gidip para verince bi sorumuluk hisediyorlar o yüzden çok dikkat ediyorlar. para vermeden diyetisyene gitmedende zayıflayabiliriz burda uzman olduk yahu ama bide uygulasak off offf
bnde gıtmeyı dusundm ama aslıcıgm dedgn gbı bz zatn neyn ne oıldugunu blıorz sadce uygulamak kalıo bze kndımzde basarablırz yanı ( hernekadr + cıksamda

)
bendeki sorunda basen

bndekı sorun bel cewresı sadece

valla kimisi diyor ekmek yiyin kimisi diyor yemeyin bende anlamadım canım.. mesela karatay diyetinde bildiğim kadarıyla ekmek yok
eet ya herkes ayrı bısı soluo walla bn cumaya kadr yemıyeym snra baslıcm gnde 1 yada 2 dılm yemeye
bu istek hep devam eder inş senin içinde benim içinde

güzel olan herşey zaralı selinciğim malesef
olmazzz

zayıflman lazım sen incecik bi gelin olacaksın.. bana dünkü menünde çok fazla patates var gibi geldi öğlen patates akşam patates eee ekmek yemiyorsun ama oda sonuçta nişasta.. regl oldunmu?
ama bnm mıktr olarak yedıgım patets az gerckten ole cok yemedm + olacak kadr regl olamadm hala sureklı gecıkıo 18ınde olmam gerekıodu
evet cumaya kadar tartılmak yok kızlar

desemde inanmayım hahaha bende tartıldım dün 72.3 tüm yuh dedim ne ara aldım 300 gramı bugün 71.9 geldim çok şükür ama ben mutlu olamıyorum bir ileri bir geri.. ee 71 olsamda zaten 2 hafta önce 71 dim bu ne çok sıkıldım ama devam etmem vermem lazım.. bana şimdi niye tartılıyosun diyeceksiniz bende karşıyım hergün tartılmaya ama önceki hafta 71 dim hiç tartılmadım 72 olmuşum ee haftaiçi bi kontorl etsem ona göre dikkat ederdim...
evet spor yapmıyoruz sabahları trt müzikte spor yaptıyorlar ona başlayım en iyisi iş yerinde yaparım..
inş canım