Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah klasik kahvaltı ,

ara 2 su brd ılık su , 1 elma ,

öğle

müsli yemeyi düşünüyorum

akşam bakalım ne olacak , kızlar çok sıkı spor yapmalıyız , tek çare bu

yediklerimizi harcamamız gerekiyor ,,,,biz düzenli spor yapmıyoruz

kendimize yapacağımız sporları belirleyelim ve yaptıkça + atalım , herkes mecbur yapsın ,

örn

25 düz mekik , 25 - 25 yan mekik , 50 -50 bacak hareketleri gibi , akşam 11 de bildirim saati olsun , herkes yapıp yapmadığını yazsın ,,

tartılınca motive gidior ben bugun tartılamam valla dünden beri yine kabızım pazar tartılmıstım en son sanki 75 bucuk gibiydim kızlar hiç kaçamak yapmayalım lütfen dombili gibi gezmek istemiyorum artık bu arada doğumdan sonra aldıgım pantolonlar büyük gelior artık bana 2 haftadır cok sadık kaldım diete göbek indi oğlumun dogumgunu şubatta o zamana kadar eski kiloma yaklasmam gereklii en azından bi 69 görürüm inşallah

bugün neden tartıldın , cumaya kadar tartılmak yok .....he he söyleyene bak , ben de tartıldım ve moralim bozuldu , 69,1 çıktım , kendimden nefret ediyorum ....

merk ettm acaba gıdıo mu dıe gerckten kotuyum suan + olmam ııcn hc bı sebb yooooooooook

kendimize yapacağımız sporları belirleyelim ve yaptıkça + atalım , herkes mecbur yapsın ,

örn

25 düz mekik , 25 - 25 yan mekik , 50 -50 bacak hareketleri gibi , akşam 11 de bildirim saati olsun , herkes yapıp yapmadığını yazsın ,,

bncede yapalım artık hcbırımz memnn dıılz cnku durumlardan

sabah klasik kahvaltı ,

öğle

müsli yemeyi düşünüyorum

aksamıda guzl atlatrsan supr menu derım:nazar:

gunydn kızlar cumadan berı rejımm ıı gıdıo kacamak yok ıı yanı hersy bugn tartlyım dedım 73.1 cıktm kılo almm ımkansz aglıcm smdı hc rejm yapma ıstegı klmadıkı smdı bnde

bana öyle oldu canım bidha cumadan önce çıkma tartıya bazen yağlar erimiş vücut atamamış olabiliyor

bugün neden tartıldın , cumaya kadar tartılmak yok .....he he söyleyene bak , ben de tartıldım ve moralim bozuldu , 69,1 çıktım , kendimden nefret ediyorum ....

benim yaptıgım hatayı sende yapmışsın cumadan 1 gün önce bile tartılmak yok artık

maşallah hatunlarıma benim...Ne füzel toparlamışsınız...bende menümü yazayım bari :( eksik kalmak istemem..

sabah azıcık çeçil peynri bir muz.
öğlen ıspanaklı pırasalı börek annem yağ koymadı desem yeri :D normalden çok daha az koydu.
akşam 1,60 tb. domatesli şehriye, 1 tabakta yoğurtlu ıspanak-pırasa yemeği(böreğin kalan içinden yaptı) 1 dl.de kepek ekmeği...

yarın mat sınavım var ama ben ruhsal açıdan hiçde motiev olamadım sınava :(

bi de bugün arama yaptılar :D hemde kendi kendimizi ele verdik hem de yan sınıflarda bizim yüzümüzden arandı :D

sınavında başarılar kuzum menün fena değil

sabah klasik kahvaltı ,

öğle

müsli yemeyi düşünüyorum

hiç denilcek kadar az yemişsin canım :nazar: bende akşam spora gidicem yine canım çıkıcak

ben de yediklerimi yazayım ,

7.30 ılık ballı su ( yine bğrs problemim var )

1 etimek form
şekersiz çay
peynir
1 çatal ucuyla pekmez

öğlene kadar 1 brd ılık su ve 1 bard form çayı içtim ( şu ana kadar pek faydasını görmedim)

öğlen okulda kalınca mecburen 1 poaça yedim ( üzgünüm)

akşam 18.00

1 kase merc çorba
2 kaşık bulgur pilavı ve 2 kaşık nohut , 2 kaşık yoğurt ve biraz salata ...
menünü çok beğendim:34::34:

hasretcim geçen yıl nisan ayında diyetisyene gittim , ama bir kez bile uygulamadım ,

onun için kendime kızıyorum , bir de bizim ilde yoktu , başka ile gittim dersten çıkıp yetişmek çok zor oldu , haftaa sonları da bayan çalışmıyor , kısacası yine kaldım öyle ,,

güya bahane uyduruyorum , diyetisyen kontrolünde olunca daha iyi olur diye ,,,

eee uygulamaya gelince bir şey yok ...
insanlar diytisyene gidip para verince bi sorumuluk hisediyorlar o yüzden çok dikkat ediyorlar. para vermeden diyetisyene gitmedende zayıflayabiliriz burda uzman olduk yahu ama bide uygulasak off offf

Canım çok teşekkür ederim,ahhh ah bendeki sorun göbek değil basen:1:
bendeki sorunda basen :43::43:

yaa hıc ekmek yememekle hata mı yapıorum sızce:26:
valla kimisi diyor ekmek yiyin kimisi diyor yemeyin bende anlamadım canım.. mesela karatay diyetinde bildiğim kadarıyla ekmek yok

benim ölçümlerim sonucunda 57 kilo olmam gerekiyormuş , o zaman akşam üzeri kıyafetlerle 68.4 gelmişti , en çok yağ bacaklarımda varmış ,

bel kalça oranı çok önemli , şu an yuvarlak 69 dersek 12 kilo vermem gerekiyor , ayda 2 kilodan 6 ayda veririm , ama düzenli vermem gerekiyor ,haftada en az yarım kilo ...

aslında ne kadar kolay gözüküyor değil mi , ah lütfen kaçamak yapmayalım , şimdi annem börek yapmış ama ben yemedim ,,,bu başlangıç için çok iyi ...

bugün içimde zayıflamak için güçlü bir istek duyuyorum ,,,:52::52::52:
bu istek hep devam eder inş senin içinde benim içinde:1::1:

gözlerim nasıl açıldı okuyunca var ya !! güzel olan her şey kalorili olmak zorunda mı ki :/
güzel olan herşey zaralı selinciğim malesef

gunydn kızlar cumadan berı rejımm ıı gıdıo kacamak yok ıı yanı hersy bugn tartlyım dedım 73.1 cıktm kılo almm ımkansz aglıcm smdı hc rejm yapma ıstegı klmadıkı smdı bnde
olmazzz:20::20: zayıflman lazım sen incecik bi gelin olacaksın.. bana dünkü menünde çok fazla patates var gibi geldi öğlen patates akşam patates eee ekmek yemiyorsun ama oda sonuçta nişasta.. regl oldunmu?

evet cumaya kadar tartılmak yok kızlar:20::20: desemde inanmayım hahaha bende tartıldım dün 72.3 tüm yuh dedim ne ara aldım 300 gramı bugün 71.9 geldim çok şükür ama ben mutlu olamıyorum bir ileri bir geri.. ee 71 olsamda zaten 2 hafta önce 71 dim bu ne çok sıkıldım ama devam etmem vermem lazım.. bana şimdi niye tartılıyosun diyeceksiniz bende karşıyım hergün tartılmaya ama önceki hafta 71 dim hiç tartılmadım 72 olmuşum ee haftaiçi bi kontorl etsem ona göre dikkat ederdim...

sabah klasik kahvaltı ,

öğle

müsli yemeyi düşünüyorum

evet spor yapmıyoruz sabahları trt müzikte spor yaptıyorlar ona başlayım en iyisi iş yerinde yaparım..

tartılınca motive gidior ben bugun tartılamam valla dünden beri yine kabızım pazar tartılmıstım en son sanki 75 bucuk gibiydim kızlar hiç kaçamak yapmayalım lütfen dombili gibi gezmek istemiyorum artık bu arada doğumdan sonra aldıgım pantolonlar büyük gelior artık bana 2 haftadır cok sadık kaldım diete göbek indi oğlumun dogumgunu şubatta o zamana kadar eski kiloma yaklasmam gereklii en azından bi 69 görürüm inşallah
inş canım

kızlar dünkü menüm
sabah:1 tabak aşure az şekerliydi
öğlen: diyet çobası 1.5 kase
ara:1 elma 3 mandalina
akşam:1 kase diyet çorba (yememem gerekiyordu ama 1kaşık barbunya,1 kaşık pilav dayanmadım)
yatmadan:ülkerin çikolatası varya tane tane pakette olan ondan 2 tane yedim(2 tanesi 50 kalori)

kızlar ben halen regl olmadım:43::43: gözümün önünde bütün tatlılar dönüyor:43:
neyse bugünkü menüm
sabah:1 kase diyet çorba,5 tane çeri domates
öğlen: 1 kase diyet çorbası yine domatesle
akşamda:aynı

kızlar dünkü menüm
sabah:1 tabak aşure az şekerliydi
öğlen: diyet çobası 1.5 kase
ara:1 elma 3 mandalina
akşam:1 kase diyet çorba (yememem gerekiyordu ama 1kaşık barbunya,1 kaşık pilav dayanmadım)
yatmadan:ülkerin çikolatası varya tane tane pakette olan ondan 2 tane yedim(2 tanesi 50 kalori)
cklata we asure olmasydı super super dıcktm ama :37:nese bugun olmaması dılegyle hayatm
menünü çok beğendim:34::34:

insanlar diytisyene gidip para verince bi sorumuluk hisediyorlar o yüzden çok dikkat ediyorlar. para vermeden diyetisyene gitmedende zayıflayabiliriz burda uzman olduk yahu ama bide uygulasak off offf
bnde gıtmeyı dusundm ama aslıcıgm dedgn gbı bz zatn neyn ne oıldugunu blıorz sadce uygulamak kalıo bze kndımzde basarablırz yanı ( hernekadr + cıksamda:30:)

bendeki sorunda basen :43::43:

bndekı sorun bel cewresı sadece:50:
valla kimisi diyor ekmek yiyin kimisi diyor yemeyin bende anlamadım canım.. mesela karatay diyetinde bildiğim kadarıyla ekmek yok

eet ya herkes ayrı bısı soluo walla bn cumaya kadr yemıyeym snra baslıcm gnde 1 yada 2 dılm yemeye
bu istek hep devam eder inş senin içinde benim içinde:1::1:

güzel olan herşey zaralı selinciğim malesef

olmazzz:20::20: zayıflman lazım sen incecik bi gelin olacaksın.. bana dünkü menünde çok fazla patates var gibi geldi öğlen patates akşam patates eee ekmek yemiyorsun ama oda sonuçta nişasta.. regl oldunmu?
ama bnm mıktr olarak yedıgım patets az gerckten ole cok yemedm + olacak kadr regl olamadm hala sureklı gecıkıo 18ınde olmam gerekıodu

evet cumaya kadar tartılmak yok kızlar:20::20: desemde inanmayım hahaha bende tartıldım dün 72.3 tüm yuh dedim ne ara aldım 300 gramı bugün 71.9 geldim çok şükür ama ben mutlu olamıyorum bir ileri bir geri.. ee 71 olsamda zaten 2 hafta önce 71 dim bu ne çok sıkıldım ama devam etmem vermem lazım.. bana şimdi niye tartılıyosun diyeceksiniz bende karşıyım hergün tartılmaya ama önceki hafta 71 dim hiç tartılmadım 72 olmuşum ee haftaiçi bi kontorl etsem ona göre dikkat ederdim...

evet spor yapmıyoruz sabahları trt müzikte spor yaptıyorlar ona başlayım en iyisi iş yerinde yaparım..

inş canım

gobegımn alt kısmında ınanlmaz bır acıma war sabah kalktıgımdada cok acıodu twletteykende ayrı bır acıma war neden acaba :26:

Back
X