Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menum :
sabah: 1 ymrtadan omlet 5 zytın az pynır az recl
oglenle aksm aynı oldu: corba 1 kofte
acıkırsam meywe yerım

evet canım , hamurişi değil ama yine de kalori var ...
evet canım ama şekerli bol bakliyatlı dün sabah yedim bende ayy ama adet oldum ben mutlu oldum:1:

menum :
acıkırsam meywe yerım
çok güzel olmuş
zaten ben sınırlara hiç uyamam ..benim şifam sporrrrrrr, onu da ben beceremiyorum ..
bende uymam ama uymam lazım artık sıkıldım canım bi ileri bi geri:19::19:

Pirinçten daha az kaloriye sahipmiş bulgur.Bende 1 tabak bulgur pilavı yedim bugün.1 kase yoğurt.çok az da olsa çekirdek yedim.Bugün çikolata yemedim büyük bi gelişme görüyorum kendimde :D

Merhaba arkadaşlar
Pirinçten daha az kaloriye sahipmiş bulgur.Bende 1 tabak bulgur pilavı yedim bugün.1 kase yoğurt.çok az da olsa çekirdek yedim.Bugün çikolata yemedim büyük bi gelişme görüyorum kendimde :D
ohh çikolatasız bir gün geçirdiğine göre ilerleme var sende...:1:Bir günlük olmasın bari haftada 1 yemeye şartla kendini....:13:
.
bu canan karatayın kitabını alıp yılbaşından sonra başlasammı diye düşünmeye başladım kızlar... çünkü öğünler doyurucu sadece ekmek,pirinç,makarna,şeker uzak dur diyo hangi diyette var pastırmalı yumurta,tereyağı? yani bana sağlıklı yaşama biçimi gibi geldi sizde bakın netten ararştırın derim sağlıklı yaşam biçimini öğretiyormuş ne zamana kadar böyle diyet yapacağız? bırakınca hemen alıyoruz sağlıklı yaşam biçimini öğrenmek benimsemek gerekiyor
Aslıcım sende benim gibi Karatay a merak sarmışsın anlaşılan,ben kitabını aldım okudum bugün başladım bakalım ne kadar devam edecek,gerçekten de acıkmadım bugün....Psikolojik mi acaba:17:

soguk almısda olabılırım canm ama blemıorz ıste gecmzse doktra gıtcm mecbren
Hasret canım ihmal etme yarında ağrırsa dr a görün,idrar yolu iltihabı falan olabilirsin....Geçmiş olsun....:16:

ECECİM gelmiş ,bizi unutma sakın,sınavlarında başarılar....:3:

Menümü de yazayım

SABAH 2 haşlanmış yumurta,salatalık,peynir,4 tane hurma
ÖĞLEN 1 kase mercimek çorba+yumurtalı kabak+yoğurt
ARA şekersiz sade neskafe
AKŞAM Çorba,bezelye ve yoğurt yicem,1 tane de mandalina yerim
SPOR 1 saat hızlı tempoda koşu bandında yürüyüş
Su 2 litre oldu bile....:3:
Şimdi yemeye gidiyorum 7. 30 olmadan yemek faslı bitsin....:56:Hoşçakalın......

Yine ben:9:AKŞAM Yemeğimde değişiklik yaptım,çorba ve yoğurt yemedim.Bezelye ve 2 çatal havuç salatası aldım ve 2 mandalina....:3:

şu çatlayan ojelerden kullananlar var mı

oneki o hiç duymadım canım

saat bu saat oldu hala oglen yemegı yıyemedm ne ıstah kalıo ne bısı hep moral bozklugu hep moral bozklugu sankı nısanlmla ayrılıga yaklsaıorz gbı hıssedıorum :50:

hep öle olur nişanlılık evresinde bi bakmışın evlenmişin canım sıkma canını

Yine ben:9:AKŞAM Yemeğimde değişiklik yaptım,çorba ve yoğurt yemedim.Bezelye ve 2 çatal havuç salatası aldım ve 2 mandalina....:3:

afiyet olsun canım ben daha yemedim ekmek yememişin hiç yemiyormusun ekmek diette

carsya gıdıp geldm kızlar acılms oldm bıraz ama belım agrıo smdıde adetın belırtısı ıns dha fazla artmaz buarada bıde grıp oldm bu hafta ıı gelmedı bna
nısanlm aılesınn yanına gıdıo bu aksm tekrr konusack dugun ısını dua edın nolur yolnda gıtsın hersey

menum :
acıkırsam meywe yerım

çok güzel canım ama kendini üzüp iştahtan kesilme

Jillian Michaels la beraber spor da yaptım tabi 30 dk :D
Ama grip olmuşum ya kendimi hiç iyi hissetmiyorum :(
geçmiş olsun canım yatmaktan daha iyi olur ben hastayken yatınca hiç kalkamıyorum
Menümü de yazayım

SABAH 2 haşlanmış yumurta,salatalık,peynir,4 tane hurma
ÖĞLEN 1 kase mercimek çorba+yumurtalı kabak+yoğurt
ARA şekersiz sade neskafe
AKŞAM Çorba,bezelye ve yoğurt yicem,1 tane de mandalina yerim
SPOR 1 saat hızlı tempoda koşu bandında yürüyüş
Su 2 litre oldu bile....:3:
Şimdi yemeye gidiyorum 7. 30 olmadan yemek faslı bitsin....:56:Hoşçakalın......

çok iyi ya :nazar:

sabah 5diyet bisküvi,bitki çayı
öğlen yağsız tuzsuz salata,1 dilim kepek ekmek
ara diyet çubuk kraker 2 3 tane
akşam 1 kase çorba,1dilimkepek ekmek

spora gittim 1 saat 25 dk spor yaptım çıktıktan sonra babam aldı beni bitane tulumba tatlısı bitane mini browniden yedim :(

kızlar spor salonundaki diyetisyen bana keten tohumu kullan metobolizman hızlansın dedi şimdi internetten araştırdım şöyle yazıyor

• Keten Tohumu Zayıflatırmı? Kan şekeri düzeyini korur ve tokluk hissi vererek daha az yemek yemeyi sağlar. Bu yüzden keten tohumu zayıflamak isteyenlerin kulanılabileceği bir besindir. Bağırsağı harekete geçirip metabolizmayı hızlandırıcı etkisi vardır. Bu yönüyle keten tohumu kilo kontrolü içinde bir yardımcıdır. Günde 3 defa yemeklerden önce 1 tatlı kaşığı alınmalı ve ardından bol su içilmelidir.
• Kilo kontolü amacıyla biraraya getirilmiş keten tohumu yeşil çay tabletleri eczanelerde satılmaktadır. Yeşil çayın da metabolizmayı hızlandırarak kalori yakımına destek olma etkisi vardır.
• Günlük önerilen miktarlar genel olarak 1-2 yemek kaşığıdır. Daha fazla miktarlarda alımı durumunda selülit meydana gelebileceğine dair uyarılar vardır.
• Keten tohumu süt ve süt ürünleriyle birlikte kullanılması halinde onun daha iyi emilmesi sağlanır.
• Keten tohumu cilt içinde önemli etkilerde bulunur. İçeriğindeki omega3 ve E vitamini ile cildi besler ve yumuşatır.
• Keten tohumu tozu, keten tohumu yağı, keten tohumu çayı, keten tohumu tablet gibi kullanım biçimleri vardır.
•Hamilelikte keten tohumu kullanımı tavsiye edilmemektedir. Yine emziren kadınlar ve küçük çocukların da kullanmaması önerilir.
• Öğütülmüş keten tohumu sindirim kolaylığı açısından daha çok tercih edilmektedir. Keten tohumu sert bir yapıda olduğu için çiğneyerek öğütülemeyebilir ve sindirilmeden vucuttan atılabilir.
• Yararlı etkileri olan keten tohumu çeşidi sarı keten tohumudur. Ancak bunun yerine kuş yemi olarak kullanılan keten tohumu da satılmaktadır.
(alıntıdır)

sabah 5diyet bisküvi,bitki çayı
öğlen yağsız tuzsuz salata,1 dilim kepek ekmek
ara diyet çubuk kraker 2 3 tane
akşam 1 kase çorba,1dilimkepek ekmek

spora gittim 1 saat 25 dk spor yaptım çıktıktan sonra babam aldı beni bitane tulumba tatlısı bitane mini browniden yedim :(

menn guzl canm kacamklar olmasaydı yıldzlı pekıyı werecktm :52:

ne guzl artık herkes menusunu yazıo boyle daha ıı olacagını umuyorum carsıdan geldk amcam ewe yemk soledı durumler lahmacnlar amaa amaaa bn naptn yemedm we suan coook mutluyum:21::21::21::21:
yeseydm ya kızlar dayanamadm yedım bılmm ne bılmm ne derdm walla ohh ne guzl ırademe sahp ckıorum artık
ama sey kızmayn ama tamam :34: cok kucuk yengmn yaptıgı sımıtten yedm malesf ama gerckten ck kucuktu

Back
X