Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün istanbul da hava çok soğuktu ve ben çok yoğundum...Sabah spora gittim ,sonra pazara,sonra da arkadaşla buluşmaya kadıköy e.Bu arada ben ümraniye de oturuyorum eve dönerken trafiğe takıldım tam 1 saat 45 dk da eve geldim,sanki şehirlerarası gittim...Çok bunaldım valla....:19:Başım hala ağrıyor gittiğime pişman oldum....Çok da üşüdüm hasta olmazsam iyi...

MENÜMÜ yazayım
SABAH yarım bardak kefir içip spora gittim
10 30 KAHVALTI 2 dilim buğday ekmeği küçük olandan,peynir,yumurta
SAAT 3 yarım simit,çay
AKŞAM çorba,balık,salata,2 küçük parça yaz helvası

SPOR 1 saat step,aerobik karadeniz müziği ile tepindik durduk
30 dk tempolu yürüyüş
Bol su,bitkiçayı

Bu aralar başım çok ağrıyor
ağrıdan gece bile uyuyamıyorum neden böyle oldu anlamadım...aslında uyuyamadığım için başım ağrıyor diye düşünüyorum...............

sabah:1 mandalina, 3 acılı grax(dayanamadım napıyım yanımda para da yoktu bir yandan da hepten aç kalmıyım diye arkadaşım uzatınca aldım ama sindire sindire yedim ehehe :D)
öğle:1 tabak maydonozlu havuçlu domates sulu pirinç çorbası(daha da kalmadı :D )
ara:Şimdi çok acıkmıştım yarım kase yoğurt 5 tane form bisküvi yedim.Dişimin kovuğuna bile gitmedi ama açlık çok az hissediyorum..
Akşama annem çorbalık kemik aldım onu haşlayacak patates atıcak bir tane..ondan yicem.

ececim güzel bir menü olmuş.

26 Aralık 2011 Pazartesi:

08.05: 350 ml. Su
08.30: 1 dilim tahıl ekmeği, 1 kk peynir, 1 biber, 1 domates, 3 zeytin…
11.30: 1 elma…
12.45: 1 kupa yeşil çay…
13.45: 90 gr tavuk ızgara, salata(yağsız), 1 kâse yoğurt…
16.15: 1 tane portakal (200 gr)…
18.30: 90 gr tavuk ızgara, salata(yağsız)

1.9 lt su
1 kupa yeşilçay

msj 9

bugün sabah 1 su brd ılık ballı su içtim , halen kabz lığa devam ...
1 dlm kepek ekm ile klasik kahvaltı ..

okulda 3 su brd ılık su ve 1 brd form çayı içtim ..

öğlen arkadaşı görmeye gittik , sadece 2 küçük kuru pasta ve 1 brd meyve suyu içtim .

akşam 5.00
3 kaşık az yağda çevrilmiş kırmızı biber , yoğurt
fasulye , 3 kaşık yağsız ,yoğurtlu makarna yedim ..şimdi midemin inmesini bekliyorum , spor yapacağım , akşam çok zor oluyor spor , inş bugün başarırım ...size söz vrdim çünkü..

Deryacığım menün güzel. İnşallah spor yapabilmişsindir.

menum
sabah 1 patates
oglen 2 patates
aksam 2 patates
2 fıncan yeslcay
sporum
50 sag mekık
50 sol mekık
25 tam mekık
30 yarım mekık
50 sırt hareketı
50 popo hareketı:52::52::52:
ooouff superımm super gelın olcm:52::52::52:

Patates güzeli...
Hepsi bu kadar mı?
Hasretciğim nacizane tavsiyem, kardio yapmalısın.kardio yaparsan kilo vermen çok daha kolay...

MENÜMÜ yazayım
SAAT 3 yarım simit,çay

30 dk tempolu yürüyüş
Bol su,bitkiçayı

ağrıdan gece bile uyuyamıyorum neden böyle oldu anlamadım...aslında uyuyamadığım için başım ağrıyor diye düşünüyorum...............

Menün güzel olmuş ablacığım ama o helvayı akşam değil de öğlen yeseymişsin daha da iyi olurmuş.:1:
Sporlar da harika.

Bu hafta bu takımı uçurmamız lazım.

Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben bu sabah tartıldım veee çoooook mutlu oldum.(Allah bozmasın). Cuma günü hepimiz çooooook mutlu oluruz inşallah...

gunaydın guzellkler
bugun sabah bnde tartıldım cok memnun oldum ohh yandan yandan gıtsın kılocuklar :32::32::32::32::32::32:
cuma gunu bomba gıbı gelıyoruz hahahhayyyyy:52::52::52:

Aynı durum bende de var Deryacım benim de belim ince,hiç bir kıyafetimin beli olmaz:19:Yiyip yiyip kilo vermek istiyorum böyle bir diyet varmı acep....:21:

Hasret canım günde kaç patates yedin,saat kaçtan sonra yemiyeceksin...açım dedin süt içsen olmaz mı?:44:Yarın sadece meyve mi yenecek,zor olur gibi geldi bana...Gerçi hangi diyet kolay ki....:34:

canım 1 gun patates yenıyo sabah 2 oglen 2 aksam 2 dıger gun baska bısey
5 gunde 5 kılo dıyetını yapıyorz aslıcıgımla beraber ınceleyebılırsın

msj 9

bugün sabah 1 su brd ılık ballı su içtim , halen kabz lığa devam ...
1 dlm kepek ekm ile klasik kahvaltı ..

okulda 3 su brd ılık su ve 1 brd form çayı içtim ..

öğlen arkadaşı görmeye gittik , sadece 2 küçük kuru pasta ve 1 brd meyve suyu içtim .

akşam 5.00
3 kaşık az yağda çevrilmiş kırmızı biber , yoğurt
fasulye , 3 kaşık yağsız ,yoğurtlu makarna yedim ..şimdi midemin inmesini bekliyorum , spor yapacağım , akşam çok zor oluyor spor , inş bugün başarırım ...size söz vrdim çünkü..
umarım sporunu yapmışsındır derycığım menün güzel ama biliyorsun sporsuz olmuyor

msj 10

Az önce etek üzerine badi giymiştim ,belim ince , ondan sonra orantısız bir kalınlık var ..onlar ancak hareketle gider ...

Aldığım bütün etek ve pantolonların belleri o kadar bol ki çok çirkin oluyor ...basen olsun diye beden büyüyor , o zaman da bel bol ,,of ya neden kilo almak bu kadar kolay , vermek zor ..

cuma tartılıyorsun , sonra bir bakıyorsun 1 günde 1 kilo almışsın ...bir günde 1 kilo veren yok tabi , ama almak kolay ..:50::50:
aynen tatlım benim sorunumda basen 2 gündde 2 kilo alıyorum ama dediğin gibi 1 günde 1 kilo veremiyorum:18:
selam kızlar bugun dans ettim evi temizledim baya yoruldum süpürdüm sildim evi sabah bi kahvaltı ettim şuana kadar bişide yemedim şimdi yicem bişiler zaman bulamadım bugun
oo nurcancığım süpersin spora devam gidecek bu kilolar

menum
sabah 1 patates
oglen 2 patates
aksam 2 patates
2 fıncan yeslcay
sporum
50 sag mekık
50 sol mekık
25 tam mekık
30 yarım mekık
50 sırt hareketı
50 popo hareketı:52::52::52:
ooouff superımm super gelın olcm:52::52::52:
hemde süpsüper bi gelin olcaksın :1::1: :nazar::nazar:

Aslıcım deneyin bakalım sonuç nasıl olacak merak ediyorum doğrusu...Şok diyet gibi olabilir belki metabolizmayı hızlandırır...Sonuç alırsanız haftaya bende denerim,biraz geç oldu ama ben yeşil çayımı şimdi içiyorum...Bu gece wc deyim gene....:9:
evet biz bu hafta deneyelim bakalım sonuölara göre isterseniz sizde denersiniz arzucuğum..

kızlar ıns hayrlısıyla kılo wercz ama bn cok acıktm yaa:2::2::2:
aslıcıgm ne durumda merk edıorum aslnda bn yarn meywe yıcm bu arada sırayı deıstrdım:34:
bende çok acıktım canım akşam uyumaktad zorlndım ama yemedim :32::32:

bnı bı annem duyuyo suan canm oda benı bastan cıkartmaya calısıo ye sen manyakmısın nısanlın senı bole begenıo dıo ama hasret duyar mı duymaz:33::33:
duymasın bencede.. parçalarım duyarsan seni hahah

MENÜMÜ yazayım
SAAT 3 yarım simit,çay

30 dk tempolu yürüyüş
Bol su,bitkiçayı

helva dışında menün iyi arzucum sporunda süperr:nazar:

26 Aralık 2011 Pazartesi:

08.05: 350 ml. Su
08.30: 1 dilim tahıl ekmeği, 1 kk peynir, 1 biber, 1 domates, 3 zeytin…
11.30: 1 elma…
12.45: 1 kupa yeşil çay…
13.45: 90 gr tavuk ızgara, salata(yağsız), 1 kâse yoğurt…
16.15: 1 tane portakal (200 gr)…
18.30: 90 gr tavuk ızgara, salata(yağsız)

1.9 lt su
1 kupa yeşilçay
süper gidiyorsunuz kızlar betülcüğüm sanada:nazar::nazar::nazar:

Bu gün dışarıda 40 dk tempolu yürüdüm.
:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

gunaydın guzellkler
bugun sabah bnde tartıldım cok memnun oldum ohh yandan yandan gıtsın kılocuklar :32::32::32::32::32::32:
cuma gunu bomba gıbı gelıyoruz hahahhayyyyy:52::52::52:
bende bugün tartıldım hasretciğim ama tartı beni senin kadar mutlu etmedi dün sadece 6 tane patates yedim aç gezdim sonuç bugün dünle aynı kilodayım:43::43:
bu 5 günlük diyette hergün tartılacağım.. ben kesin 500-1 kg arası gitmiştir dedim ama gram gitmemiş:43::43:
seni tebrik ederim:nazar:

ha ha ha...
Ben niye söyleyeyim o zaman.
Ama dün tartıldığımda 73.7 ydi. Şimdilik bunu bilin. Bakalım cumaya ne kadar gitmiş olacak

solemıcem cumaya suprız:52::52:
senn ne kadr gıtmıs

çabuk söyleyin 1 günde ne kadar gitmiş bilmek istiyorum:47::47: yani 1 günde ne kadar kilo gider bende belki yarın o kadar gider lütfen söyleyin motiveye ihtiyacım var:43::43:

kızlar bugün sebze günüm
sabah:1 tabak kabak ve ıspanak yemeği (yağsız) ve bolca morul salatası (yağsız)
öğlen ve akşamda aynısını yiyeceğim.
sporumu henüz yapmadım yapıp yazacağım buraya..

dün 2 litreden fazla su(tam sayamıyorum 500 ml su şişeme sürekli doldurup içiyorum)
2 kupada yeşilçay içmiştim

Back
X