Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bısı sorcam benım nısanlm bayrampasa otogarında bı fırmanın muhasebesını tutuyo oraya yakın bıyerlerde ev kıralamk ıstıoruz neresı olabılır sızce smdı ben tam bılmıorum ıstanblu sızlere sorayım dedım ama oturacagımız yer guzl olsn ıstıoruz

en yakın esenler semti otogara yıldırım filan var merter var ama esenlerde kiralar uygun fakat genel olarak kırsal kesim insanı oturuyor o mühitte

off mısfrler war sarmalr kekler yapldı babam gldı ısten tost ıstedı ona yaptm supr bı tost nasl cnm ıstedı hafta sonu cawdr ekmegnden yapcm we makrna yıcm cok ıstıo walla canım

İradene hayran kaldım Hasret ,gerçekten zor bir durum olmuş,valla benim de canım tost istedi şimdi oh şöyle sıcak sıcak....:14:Açım aç ama yemicem tabiii ki :19:

msj 19

kızlar her tarafım ağrıyor, spor sonrası ağrılar ...

100 ip atlama ( komşular deprem mi oluyor demesinler diye fazla yapamadım.)
25 yarım mekik
25 tam mekik
20 ters mekik
15 er yan mekikler
25 er kez 5 farklı bacak hareketi yaptım ...

bu kadar hareketi nasıl yaptım hayret:52::52:

yahu ben diyorum ki bu sene okul bitince saçlarımın rengini mi değiştirsem ama bana yakışacak rengi bulmak hiçte kolay değil..
bir kuaför ve güzellik uzmanı olarak cevap vereyim:1::1: moralin bozuk ya ondan saça takmışsın elleme bence daha yaşın küçük kaptancığım

canım yazdıklarını okuyunca bir tebessüm belirdi yüzümde emin olabilirsin
kesin taşınıyoruz kızlar dn akşam eve bakmaya gittik ev küçüçük eşim çok hevesli kiraya çıkmak isteyen ben
donup kaldım resmen ya kızımın oasını kursam koltuklarım sığmıyor koltukları koysam bebek odasının dolabını kuramıyorumm
adii tokiii yapıyon yapıyon da azıcık büyük yapsana neyse gidiyorum yani aman yapamazsamevime gelirim burayıda bos bırakıyorum aklım burda kalıcak hepp
dün yorgunluktan 12 gibi yeşilçay içtim oda uykusuzluk yaptı sabaha karsı 5.30 gibi anca uyuyabildim zaten beynim doluydu hepten uykusuzluk bayağı bi başımı ağrıttı halen pijamalarla dolasıyorum saf saf bugun bişey yemedim evde ekmek yoktu kahvaltıda yapmadımm 1 dilim kkızımın kızarmıs ekmeğinden yedim okadar başım halen ağrıyor zeynebimin son iğnesini vurdurmaya gidicez birazdan yarında kontrole gidicez tekrardan nerden nereye
taşınırsan kızlar bi süre görüşemeyiz hmn duygusala bağlayayımm :))
televizyonum yok büyükihtimalle 1 ay içinde inşallah hmn bağlatırız interneti .
15. 20 güne kalmazda anca toparlanırımm
bu evde hangi eşyalarımı bırakıcam önce ince hesap yapmam lazımm
bnm en değer verdiğim şey sandığım onu ne yapıcam bilemiyorumm
ha gideceğim yerde kızlar kayaşehir duyanınız var mıı
taşınmak zor iş allah kolaylığını verir elbet kolaylar gelsin iklimacığım

MENUM
sabah :yarım armut yarım elma 1 mandalına
oglen 3 mandalına
aksam 1 armut 1 elma 1 mandalına
acıkırsam yerım yne bısıler yanı meywe
YESILCAY
2 fıncan
SU
2 bucuk lıtre
SPOR
50 sol mekık 50 sag mekık
25 tam 25 yarım mekık
50 sırt hareketi
25 sag bacak 25 sol bacak hareketi
50 popo hareketı
:nazar::nazar::nazar: çok beğendim

msj 14

menümü yazayım ..

sabah 7.30
bir su bardağı ılık ballı su
1 dilim tahıllı ekmek ile kahvaltı

öğlene kadar 4 su bardağı ılık su içtim

öğlen

5 tane küçük köfte , 1 dilim ekmek

2 su brd ılık su içtim

akşam 5.30
bir kase çorba
patates yemeği
portakal peltesi ( şekeri azdı , hem de ekşi )

msj 15

okuldan gelirken yürüyerek geldim , tempolu yürüyüş 30 dk oldu , çarşıda da dolaştım ...
seninde menünü beğendim:nazar: sporunuda yapmışsın daha ne olsun:32::32:

msj 16

1.5 lt su içmiş oldum , brsk larıma bir türlü çözüm üretemiyorum , bu kadar suya azıcık rahatladım ..
kuru kayısı alsan sabahları aç karnına2 tane yesen faydası olur diye düşünüyorum

27 Aralık 2011 Salı
09.00: 350 ml. Su
09.30: 1 dilim tahıl ekmeği, 3 yeşil zeytin, 1 kk peynir, 1 biber, domates, şekersiz çay...
13.30: 90 gr tavuk göğüs ızgara, 1 küçük kâse yoğurt, salata (yağsız)…
15.30: 1 tane lokum, 1 yudum portakallı gazoz…:50:
16.40: 1 tane portakal (130 gr)
18.30: 90 gr tavuk ızgara, 1 küçük kâse yoğurt, salata(yağsız)…

1 kupa yeşil çay.
2 lt su.
20 dk tempolu yürüyüş (dışarıda).
evet söz vermiştik betül:47: neyse lokumla bişey olmaz ama kaçakmak yaptın diye salma kendini(salmazsında yinede uyarayım dedim)

En sonunda gelebildim,bugün çok yoruldum yine...
MENÜME gelince
SABAH 1 simit,peynir,yumurta(kahvaltı da kardeşime davetliydim):17:
ÖĞLEN 1 paket büsküvi (dışardaydım kızmayın biliyorum olmadı):18:
AKŞAM çorba,yumurtalı ıspanak,hurma
SPOR 45 dk hızlı tempo yürüyüş+temizlik ,cam da sildim.Tabiii bunları büsküviden sonra yaptım :9:
Bol su içtim....En son 8 de yedim artık birşey yemem....:3:
idare eder arzucuğum neyse akşam toparlamışsın çok kaçmamıştır inş yumurtlalı ıspanak:18:

yahu bilenler var benim başımda bir karasevda var...Tabi o bilmiyo falan filan :D buraları çok uzun atlıyom..Bugün o arkadaşımla boş derste konuşuyoduk..Ben kaybettiğim zamanlara yanıp özgüvenimi toplamaya çalışıyorum çevremde inatla yıkmaya çalışıyo...Neyse o konu açıldı..Ben kimseye adını dahi söylemiyorum sevdiğim kişinin...ama bi ara konuşurken laf arasında o arkadaşıma platonik bişeyler olduğunu çıtlatmıştım diyim öyle üstten bakılıp geçilen konuydu yani..Bugün diyoki doğanın kanunu bu işte..O yakışıklıysa sana bakmaz bir an evvel konuş yüz vermiyorsa boşuna ümitlendirme kendini bu işler beklemekle olmaz falan..Bir sürü abuk sabuk şeyler söyledi..Bi de diyo ki ben kendimden biliyorum yakışıklıysa güzel birini bulur öylesini ister diyo falan diyo..Ben de zaten son zamanlarda üst üste gelen şeyleri görmemek için uğraşıyorum bi anlık boşluğuma geldi yenildim resmen..Sanki ona fikrini sordum daha bi de bana laf söylüyo..Ben yine de umudumu kayetmeyi düşünmüyorum..Kızlar düşünsenize umutlarımız hayallerimiz olmasa ne olurduk...Ben o'na sıkı sıkıya bağlıyken daha başka ders çalışıyorum örneğin...Bence onun söylediği de doğru değil ne ünlüler var parası ünü olsa bile hatta güzelliğide fazladan ols bile çirkinlerle evlenen...Öyle bi anlık boşluğuma gelince zor tuttum kendimi teste falan yoğunlaşmaya çalıştım ama müzik dersinde hoca serbest bırakınca aklımdan atamadım olanları ağlamaya başladım ama nasıl ağlamak titreye titreye ağlıyorum...Hoca kalk bi yüzünü yıka gel dedi tuvalette daha beter oldum nefs falan alamdım sonra aklıma sizi getirdim zorla toparladım kendimi sınıfa da güzel bir gülümsemeyle girdim :D düşünsenize hayallerim umutlarım olmasa bana güç katıcak bi düşüncem duygum olmasa neye yoğunlaşabilirim...
ay ne biçim arkadaşmış o yahu terbiyesiz seni kıskanıyor bence :47::47: üzülme ececiğim ağlamada kıyamayız biz sana
off mısfrler war sarmalr kekler yapldı babam gldı ısten tost ıstedı ona yaptm supr bı tost nasl cnm ıstedı hafta sonu cawdr ekmegnden yapcm we makrna yıcm cok ıstıo walla canım

sen babana yapmışsın ben hergün sabah akşam eşime hazırladıklarımı yazsam ağzınız feci sulanır :1: ama bu hafta çok kararlıyım bozmadım bozmayacağım :46:

msj 19

25 yarım mekik
25 tam mekik
20 ters mekik
15 er yan mekikler

bende iş yerimde yapıyorum deryacığım evde hayatta yapamam apartman çöker hahaha kız bu ip atlama heryeri çalıştırıyor göbeğim bile hamladı düşün yani
bu arada süpersin:nazar:

kızlar ben bugün sporumu yapamadım işlerim çok yoğundu hep yoğun olsunda sporumu yaparım yine:1::1:
kendi cezamı kendim veriyorum bugün ip atlayamadım yarın aralıklarla 500 defa atlıcam:52::52:

hıı bu arada hasretle benm yaptığım diyetten sonuç bekleyen arkadaşlarım bizim 5 günlük diyet cumartesi sabah bitiyor kaç kilo veririz bilmem ama dikkat etmezseniz haftasonu yarısını alırsınız diyor
ben kendi adıma cumartesi yılbaşı gecesi bozacağım
pazar biraz dikkat edeceğim
pazartesi tekrar tartılacağım
önemli olanda verdiğimizin hepsini almamamız
oraya biri yazmış 15 gün aralıksız yapmış 8 kilo vermiş aslında aralıksız yapmak lazım ama o kadar iradeli olabilirmiyim bilmiyorum...

27 Aralık 2011 Salı
09.00: 350 ml. Su
09.30: 1 dilim tahıl ekmeği, 3 yeşil zeytin, 1 kk peynir, 1 biber, domates, şekersiz çay...
13.30: 90 gr tavuk göğüs ızgara, 1 küçük kâse yoğurt, salata (yağsız)…
15.30: 1 tane lokum, 1 yudum portakallı gazoz…:50:
16.40: 1 tane portakal (130 gr)
18.30: 90 gr tavuk ızgara, 1 küçük kâse yoğurt, salata(yağsız)…

1 kupa yeşil çay.
2 lt su.
20 dk tempolu yürüyüş (dışarıda).

msj 20

Betülcüm oldukça güzel bir menü ,lokum için bol bol su iç ve harket yap :52:

hıı bu arada hasretle benm yaptığım diyetten sonuç bekleyen arkadaşlarım bizim 5 günlük diyet cumartesi sabah bitiyor kaç kilo veririz bilmem ama dikkat etmezseniz haftasonu yarısını alırsınız diyor
ben kendi adıma cumartesi yılbaşı gecesi bozacağım
pazar biraz dikkat edeceğim
pazartesi tekrar tartılacağım
önemli olanda verdiğimizin hepsini almamamız
oraya biri yazmış 15 gün aralıksız yapmış 8 kilo vermiş aslında aralıksız yapmak lazım ama o kadar iradeli olabilirmiyim bilmiyorum...

msj 21

Canım önemli olan yağdan gitmesi , sporla da desteklediğiniz için daha iyi verirsiniz..keşke şu diyetisyenlerin tartılarından olsaydı , anlardık yağ mı yoksa kas mı gitti diye.
Ama yine de insanın zayıfladığını görmesi moralini düzelttiği için daha bir sıkı yapıyor insan ..ben de deneyeceğim , sizi görünce çok sevindim , inş cumaya kadar daha çok verirsiniz.

msj 21

Canım önemli olan yağdan gitmesi , sporla da desteklediğiniz için daha iyi verirsiniz..keşke şu diyetisyenlerin tartılarından olsaydı , anlardık yağ mı yoksa kas mı gitti diye.
Ama yine de insanın zayıfladığını görmesi moralini düzelttiği için daha bir sıkı yapıyor insan ..ben de deneyeceğim , sizi görünce çok sevindim , inş cumaya kadar daha çok verirsiniz.

orda yine yapılan yorumlarda biri diyetisyene gidiyormuş bu diyetle 3.5 kilo vermiş ölçtürmüş 1.100 gramı yağdan gitmiş dru iyi gitmiş demiş kasların arasındada yağlar vardır onlarda gitmiştir demiş..
ama dediğin gibi anlasak kasmı yağmı:18::18:
evet şu an gitsinde yağmı kasmı umrumda değil durumdayım bi 6 lıları görebilsem :43::43: tabi yağdanda gitse hiç fena olmaz

msj 22

Ah Ececim sen etrafındaki münasebetsiz insanların sözlerine bakma , kendine güven , istersen herşeyi başarırsın ...karşına birçok insan çıkacak ve seçimi sen yapacaksın ...ben ce onlar düşünsün Ece bizi beğenir mi diye , bazen etrafımızdakilerin arkadaşımız mı düşmanımız mı olduğunu anlayamıyoruz.Kızların seni üzmesine fırsat verme , daha bir alımla gez sınıfta canım...

msj 24

Sizinle konuşurken bir taraftan da Kenan Işık izliyorum , yarışma harika , uykum da geldi , yarın görüşürüz canlarım , iyi geceler ...

msj 24

Sizinle konuşurken bir taraftan da Kenan Işık izliyorum , yarışma harika , uykum da geldi , yarın görüşürüz canlarım , iyi geceler ...

ben 3 kilo vereceğimi nedense hiç düşünmüyorum.. hayırlısı ne kadar giderse bunuda yapmadım demem hahaha
iyi geceler canım bende yatım bari eşim uyandı ne yapıyon bilgisayarda diyo
galiba bu yeşilçay uykuyu kaçırıyor:18::18:

msj 23

3 kilonun 1.5 kilosu yağdan gidiyorsa iyi , ben de bir bakayım neler yiyorsunuz..

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ[/B][/COLOR]

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.

kusana kadar diyor ya biz öyle yapmadık mesela dün hasrette bende sadece 6 tane patates yedik
bugün yağsız kabak yemeği ve morul salatası yedim 3 öğün
yarın tün gün tavuk yiyeceğim(abartmadan)

Gününüz hayırlı ve bereketli olsun, 5. takımın güzelleriiii.......
Kahvaltı yapmadım daha şimdi yapıyorum gidip.

günaydınlar efendim tşk ederim hayırlı bereketli olur inş. sabah sabah i müşteri geldi bütün enerjimi aldı gerdi beni:47::47: ya bana negatif insanlar gelmesin :47:

Geçmiş olsun Selinciğm. Dikkat et kendine havalar birden soğudu bol bol vitamin al.
Menün de gayet güzel. Ara öğün yapmıyor musun?

teşekkr ederim canım ara öğün yapınca kilo vermem durdu bende böyle deneyim dedim bakalım cuma günü belli olucak işe yarıyo mu yaramıyo mu :)

gecmıs olsn canım benım ıı gıdıosun hayatım

teşkr ederim balım

bugün akşam bir tabak tavuk suyu yanında da az bişey yağsız pişirilmiş gözlemenin ucundan aldım..
bugün anca yarım litre kadar içebildim su :( ama içerim gibi gözüküyo daha...
bugün 35 dk göbek attım :Dbayağı hopladım zıpladım :D

böylece bugünkü raporumu tamamlamış bulunuyorum :D yarın coğr. ortak sınavım var..nöbetçilikte var ..iyi geceler herkese...

aferin rakibecim ucundan ye öyle :)) sınavında basarılar kuzum

kızlar yaa kotam 3,700 olmuş ne ara oldu anlamadım..neyse ama bu sefer iyi dayandı..Beni şu iki 3 gün idare etseniz..ben raporlarımı telefonuma kaydederim...cuma günü bildirimi yaparım..cumartesi son zaten...elimden geldiğince de gelirim buraya..

canım giremezsen bana telefondan mesaj at ben yayınlarım evdeyim bu hafta hep

hala regl olmadım kafayı yıcem we 2 gundr yne kabızım suan form cayı ıcıorum ıns faydasını gorurum
emınım reglı olsam daha cok gtcek kılo

canım ablamında öyle sorunları vardı activya var ondan yiyo regli günlerinde

regl olunca insanın canı herseyı istiyo ya sevmediğim seyleri bile yemek istedm resmen :1: ama sen yememişsin :nazar:
msj 19

25 yarım mekik
25 tam mekik
20 ters mekik
15 er yan mekikler

bravo canım hadi bakalım devamı gelsin :))

Gününüz hayırlı ve bereketli olsun, 5. takımın güzelleriiii.......
Kahvaltı yapmadım daha şimdi yapıyorum gidip.

günaydın canım :)

Back
X