deryacım ve iklimacım belki başka yazanlarda var da ben gözden kaçırdım bilmiyorum kota malum fazla oyalanamadım kızlar hepinizin desteklerine teşekkür ederim..kızı bende tersliyorum zaten artık..uzak davranıyorum bazen..Neyse bu konu kapanmalı..
bugün allahım dualarımı kabul etti hem nöbetçiliğim orta kattaydı ve süperdi bir arkadaşımla diyetten konuştuk ona bu siteyi söyledim..diyo siz bayğı uğraşıyosunuz..:d
hem de sınavım süperdi

15 dk önce bitirdim gittim görev yerime arkadaşlarım diyo nasıl yaptın o kadar soruyu o kadar zamanda..Ama hep yorumdu ve can kulağıyla dinlediğim konulardı

inş. 75 80 kesin alırımda notum kesinleşir

tabi öncel,k 85 90

öğrenciyiz sonuçta gözümüz nota aç eheheh
sabah nöbetçiyim çok acıkırım diye giderken baharatlı grx aldım ilk mandalinamı yedim.sonra acıkınca 1 tane 1 tane 0,75 paketi bitirmişim

çıkıştan öne baktım hepsi bitmiş...ama çok yürüdüm oturmadım hatta elimden geldiğince :d bardak falan indirilecekse aşağı hemen indim

fırsatları değerlendirdim yani..
öğlen gelince birşey yemedim zaten 2 gün uykusuz kaldım geometri çalışıcam kafam dinç olsun diye uyudum güya 3 te kalkcaktım ama nerdeeeee...
biraz önce aç olduğumu farkettim yemekten öncede bastırsın diye bir armut yedim..
Akşam ne yediğimi seline mesaj atarım o yazar..
birde tahmini hesapla bugün toplam 30 dk yürümüş gibi oldum(okula geliş gidiş dahil) hatta belki fazladır 40 falan..
akşamda biraz hoplar zıplarım

su çok içmedim yine yaa içmeye çalışacam ama...