Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

temizlik yaptık giremedim kızlar ölüyorum yorgunluktan :(
menüm biraz az bugün yiyemedim bişey yiyince kendimi suçlu hissediyorum pskolojim bozuldu iyice :(

sabah 1 kaşık yoğurt 2 tatlı kaşığı keten tohumu 4 tane kepekli bisküvi

öğlen 1 kase çorba

akşam 4 diyet bisküvi

aa bnde oyleyım canım bana hıc ekmek vermesınler yas pasta yada ıste ne bıleyım tatlı seyler versınler
aynıymışız canım eşim bazen bana der nasıl aç karnına tatlı yiyorsun diye çok seviyorum napim:1::1: ama şimdi tabiki yemiyorum kaçamksız devam diyte:1:
aslıcım korktum ya bu nasıl ceza bn en çok sınav çekiyorumm ama sayısız yorulunca bırakırım ipede kızım dolanıyor diye bıraktım mecbur
birazdan pilates yapıcam

ahh arkadaşımm ahh bnde öle düşünüyorum ya dün eşimin iş arkadaşına çaya giitik 4 aile bir olupp
dün evine gittiğimiz kızlada yenii tanıstık kız bana yaşımı sordu 22 dedim ama kilomdan büyük gösteriyo olabilirim dedimm oda yokk yüzün belli küçük olduğunu gösteriyo dedii
samimi arkadaşımdan biride demezmi biz senle tatile gitiiğimizde 20 yaşındaydın 3 senedir büyümedin mii sen hep yaşını küçültüyormussun demezmi
arkadaşım 89luyum işte diyorumm yok sen yaşını küçültüyosun diyoo
kızı boğasım geldi ya oda 29 yaşında 3. çoçuğa hamile bnde onu sinir edim dedim ama çok öfkelendim
abla kazayla mı oldu isteyerek mi yaptın dedim oda buna bozulduu

eceeeeeee bak beni örnek al hmn bozulma ölee cvp ı nı hak edene ver hemen

isteyerek yaptım dedi ee abla kız daha 1.5 yaşında öteki 3 yaşında birazcık rahat etseydin ya ddimm
oda bn sizin gibi değilim canımm kocam bnii böle sevyor dedii
öldük gülmekten ama
kötü bi akşamdı yani hasretcimm
valla ceza canım 350 tane ip atladım toplamda 150 tane kaldı onuda birazdan yapacağım:1::1:
hadi sende plates yap bu kilolar sporsuz gitmiyo arkadaşım
senin o 29 yaşındaki arkadaşın yaş kompleksine girmiş 89 lusun işte hesapla 22 ediyor sende iyi etmişsin laf sokmuşsun bende hiç altta kalmam

Ya kızlar bir şey soracağım özellikle Aslıcığım sana.
Benim saçlarım çok dökülüyor evde bakım yapabileceğim ne gibi şeyler önerirsiniz...
Artı saçlarım çok yağlanıyor.
saçlarının yağlanmasına bi çözüm yok canımda dökülmesi için aktarda çam terebentini yağı satılıyor ondan al şampuanına karıştır yağın içinde yazıyor ne kadar miktarda koyacağını müşterilerimin çoğuna önerdim memnunlar.. bide önce biraz kestir derim ben çünkü kestirincede dökülmeler azalıyor
msj 25

merhaba tatlı arkadaşlarım,

bugün 1.5 lt su içtim, 100 ip atladım ,yürüyerek geldim , 4 te yemek yeme işini bitirdim .diğer hareketleri akşam yapacağım.
merhaba canım yemek yeme işini neden erken bitirdin kaçakmı var yoksa? sporun iyi akşamda tamamlarsan süper olacak
deryacıgm bncede yap cok guzl motıwe edıo ınsanı tawsye ederm ıns ylbasına 69 ıle gırecegm:52:

bende bende 69 olcam:1::1:

kızlarım
bugün tavuk günümdü artık gıdgıdgıdak dicem :1::1: 1 ögünüm kaldı onuda eve gidince yicem
350 tane ip atladım 150 daha yapacağım
sizde durumlar nasıl kaçamak yok değilmi hadin kızlar bu haftanın 1. biz olacağız

saçlarının yağlanmasına bi çözüm yok canımda dökülmesi için aktarda çam terebentini yağı satılıyor ondan al şampuanına karıştır yağın içinde yazıyor ne kadar miktarda koyacağını müşterilerimin çoğuna önerdim memnunlar.. bide önce biraz kestir derim ben çünkü kestirincede dökülmeler azalıyor

Ben yeni kestirdim saçlarımı aslıcım. Evet dökülmesi azaldı ama hala devam ediyor dökülme. O yüzden şöyle evde uygulayabileceğim bakım varmı bi sorayım dedimdi.
Teşekkür ederim hemen alıp deneyeceğim.
Bir de nasıl bi şampuan önerirsin.
Ben şu an önce zeytinyağlı sabunla yıkıyorum daha sonra da 1 kez bebe şampuanıyla.

Ben yeni kestirdim saçlarımı aslıcım. Evet dökülmesi azaldı ama hala devam ediyor dökülme. O yüzden şöyle evde uygulayabileceğim bakım varmı bi sorayım dedimdi.
Teşekkür ederim hemen alıp deneyeceğim.
Bir de nasıl bi şampuan önerirsin.
Ben şu an önce zeytinyağlı sabunla yıkıyorum daha sonra da 1 kez bebe şampuanıyla.

sen o dediğimi yaz kullan çok memnun kalacaksın..ben kendi saçımda sabun kullanmıyorum sabun saçın ph dengesini bozuyor.. ayrıca bebe şampuanı çocuklara özeldir bizlerin saçlarını yeterince temizlemezler oda çabuk yağlanmaya neden olur çabuk yağlanmada saçların dökülmesine neden olur.. canım nude diye bitkisel bi şampuan var onun çok iyi olduğunu duydum kullanmadım ama kullananlar ve malzemecim çok iyi olduğunu dedi.
bende her şampuanı kullanamıyorum saçımda kabuklanma sorunum var yani kepeğin daha irisi belli dönemlerde oluyor mesela şimdi oluştu ben elidorun mavisini kullanıyorum en iyi o geldi kullanmadığım ürün kalmadı ama bir tek bu iyi geldi yalnız öbür şampuanlardan daha çok gözü yakıyor gözlerimi sıkıca yumup yıkanıyorum. bide drun verdiğ şampuanlar iyi geliyor o da ilaç gibi kokuyor sevmiyorum.
bu ara bi değiştireyim değişiklik olsun dedim elidorun mor olanını aldım süperr kokuyor ama işte iyi gelmedi kabuklandı tekrar saçım.. mavisini alcağım yine
bak elidorunda sana uygun olanını al dene ben elidordan menunum bana iyi geldi.
bu işler biraz deneme yanılma yöntemi canım.. ben bütün kepek şmpuanlarını kullandım ama bir tek elidor iyi geldi

deryacım ve iklimacım belki başka yazanlarda var da ben gözden kaçırdım bilmiyorum kota malum fazla oyalanamadım kızlar hepinizin desteklerine teşekkür ederim..kızı bende tersliyorum zaten artık..uzak davranıyorum bazen..Neyse bu konu kapanmalı..

bugün allahım dualarımı kabul etti hem nöbetçiliğim orta kattaydı ve süperdi bir arkadaşımla diyetten konuştuk ona bu siteyi söyledim..diyo siz bayğı uğraşıyosunuz..:d
hem de sınavım süperdi :D15 dk önce bitirdim gittim görev yerime arkadaşlarım diyo nasıl yaptın o kadar soruyu o kadar zamanda..Ama hep yorumdu ve can kulağıyla dinlediğim konulardı :D inş. 75 80 kesin alırımda notum kesinleşir :D
tabi öncel,k 85 90 :D :D öğrenciyiz sonuçta gözümüz nota aç eheheh :D

sabah nöbetçiyim çok acıkırım diye giderken baharatlı grx aldım ilk mandalinamı yedim.sonra acıkınca 1 tane 1 tane 0,75 paketi bitirmişim :D çıkıştan öne baktım hepsi bitmiş...ama çok yürüdüm oturmadım hatta elimden geldiğince :d bardak falan indirilecekse aşağı hemen indim :Dfırsatları değerlendirdim yani..
öğlen gelince birşey yemedim zaten 2 gün uykusuz kaldım geometri çalışıcam kafam dinç olsun diye uyudum güya 3 te kalkcaktım ama nerdeeeee...
biraz önce aç olduğumu farkettim yemekten öncede bastırsın diye bir armut yedim..
Akşam ne yediğimi seline mesaj atarım o yazar..
birde tahmini hesapla bugün toplam 30 dk yürümüş gibi oldum(okula geliş gidiş dahil) hatta belki fazladır 40 falan..
akşamda biraz hoplar zıplarım :Dsu çok içmedim yine yaa içmeye çalışacam ama...

aslıcım benimde saçım hem dökülüyor hem de yağlı çam terebentin eklemiştik geçen şampuana pek bi fark olmadı ama ben farketmemişte olabilirim çünkü bi ara daha çoktu..canım yağlanmayla ilgili soğuk suyla durulama önerisi aldım memnunum ..senin fikrin nedir bu konuda..

aslıcım benimde saçım hem dökülüyor hem de yağlı çam terebentin eklemiştik geçen şampuana pek bi fark olmadı ama ben farketmemişte olabilirim çünkü bi ara daha çoktu..canım yağlanmayla ilgili soğuk suyla durulama önerisi aldım memnunum ..senin fikrin nedir bu konuda..

doğru canım çok sıcak su yağlanmada kepekte yapar.. kış günü soğukla zor olurda ılıkla en son durulamk iyi olur.... çam terebentinine devam et mutlaka faydası olacaktır

ahh arkadaşımm ahh bnde öle düşünüyorum ya dün eşimin iş arkadaşına çaya giitik 4 aile bir olupp
dün evine gittiğimiz kızlada yenii tanıstık kız bana yaşımı sordu 22 dedim ama kilomdan büyük gösteriyo olabilirim dedimm oda yokk yüzün belli küçük olduğunu gösteriyo dedii
samimi arkadaşımdan biride demezmi biz senle tatile gitiiğimizde 20 yaşındaydın 3 senedir büyümedin mii sen hep yaşını küçültüyormussun demezmi
arkadaşım 89luyum işte diyorumm yok sen yaşını küçültüyosun diyoo
kızı boğasım geldi ya oda 29 yaşında 3. çoçuğa hamile bnde onu sinir edim dedim ama çok öfkelendim
abla kazayla mı oldu isteyerek mi yaptın dedim oda buna bozulduu

Ohh valla ağzına sağlık,ne patavatsız insanlar var ya...Böylelerine haddini bildirmek lazım....Kıskanıyor o kadın seni uzak dur ondan....:13:

günaydınlar efendim tşk ederim hayırlı bereketli olur inş. sabah sabah i müşteri geldi bütün enerjimi aldı gerdi beni:47::47: ya bana negatif insanlar gelmesin :47:

İnsanlarla uğraşmak da zor be Aslıcım.bazıları para veriyor diye insanı satın aldıklarını sanıyor maalesef...:19:

okadr cok sıkldım kı kılolu olmaktan her gece yataga yattıktan sonra ben napıorum nıye yıorum dıe dusunmekten ıstedıgımı alıp gıyememekten bı yere eglenceye gıttıgımzde bnde herkes gıbı gogsumu gere gere ılk dansa yada oyuna nısanlımla berabr cıkmaya cekınmektn cewremdekı herkestn ck guzlsın ama bıraz zayflasan kelımesını duymaktan:50: dha ck sayablecegım seler war kı ablacıgm oyuzden artık ırademe sahp cıkmak zorundaım allaha sukur ıı gıdıorum suan ıns bole dewam ederm aglayasım geldı sımdı
Kıyamam sana çok kafana takmamaya çalış,psikolojik olarak da rahat olmalısın,Olumlu düşün...Herşeyden önce nişanlın seni bu halinle de seviyor unutma....Evlenene kadar zaten zayıflayacaksın eminim...Çok güzel bir gelin olacaksın....:54:

bnde yılbası aksamı bozacagm hayatm okadr da dııl yanı yılda bıkere olsn dımı pazar dıkkat ederm pazrtesı hemn buna baslarz yne berabr yapalm ıı oluo katlmak ısteyn warsa katılır bze aralıksız yaparsak sıkılırz we bozarz bu seklde ıı gıdıorz mesela bnm canm bısı ıstıo haftasonu yıyeceksın dıe dusunuorum snde ole yapıosundr umarım
bence de yılbaşı akşamı izin veririz kendimize,Pazar günü bende başlıcam inşaallah...
kusana kadar diyor ya biz öyle yapmadık mesela dün hasrette bende sadece 6 tane patates yedik
bugün yağsız kabak yemeği ve morul salatası yedim 3 öğün
yarın tün gün tavuk yiyeceğim(abartmadan)
Çok açlık hissediyormusunuz,merak ediyorum...Ayrıca diyeti yazdığın için sağol....:54:

Bu hafta herkes iyi gidiyor,bakalım Cuma günü kilo durumumuz ne olacak?
MENÜM
SABAH 2 küçük dilim tam buğday ekmeği,peynir,1 bardak yağsız kefir
ÖĞLEN 1 yumurtalı kabak,yoğurt,çorba
ARA 1 elma,yarım ayva 1 avuç fıstık
AKŞAM Karnıbahar,1 kaşık yoğurt ve salata
Bol su tabii ki
SPOR Hızlı tempoda 1 saat yürüyüş 5,5 km

Ben diziyi izlemeye gidiyorum ,Hürrem bakalım neler yapacak bugün....:9:bayılıyorum o kıza,kilo yakışıyor ona..

selam kızlar babam hastalandı tansiyonu çok yükseliyor oğlum diş çıkarıyor ve ben fazla gelemiyorum bu hafta biraz idare edin beni diet iyi durumda bu akşam baya yürüdüm 1 bucuk saat filan yılbasından endişe duyuyorum ve adet dönemi öncesindeyim hem debesyondayım ve yine kabızım bu hafta pek umut yok içimde ama gelecek haftadan umutluyum kendinize iyi bakın

Bu hafta herkes iyi gidiyor,bakalım Cuma günü kilo durumumuz ne olacak?
MENÜM
SABAH 2 küçük dilim tam buğday ekmeği,peynir,1 bardak yağsız kefir
ÖĞLEN 1 yumurtalı kabak,yoğurt,çorba
ARA 1 elma,yarım ayva 1 avuç fıstık
AKŞAM Karnıbahar,1 kaşık yoğurt ve salata
Bol su tabii ki
SPOR Hızlı tempoda 1 saat yürüyüş 5,5 km

Bu günkü menün ve sporun güzel olmuş ablacığım.

menum :
tawuk tawuk tawuk yumurtlayacagım bırazdan:52::52::52::52::52::52:
su:
2 lıtreyı gectı
yesılcay
yok:50:
kızlar reglı oldum cok mutluyum smdı dahada cok gıder kılolar

selam kızlar babam hastalandı tansiyonu çok yükseliyor oğlum diş çıkarıyor ve ben fazla gelemiyorum bu hafta biraz idare edin beni diet iyi durumda bu akşam baya yürüdüm 1 bucuk saat filan yılbasından endişe duyuyorum ve adet dönemi öncesindeyim hem debesyondayım ve yine kabızım bu hafta pek umut yok içimde ama gelecek haftadan umutluyum kendinize iyi bakın

Geçmiş olsun Nurcancığım. Rabbim şifa versin babacığına. Ve oğluşunda kolaylıkla çıkarır inşallah dişini.

menum :
su:
2 lıtreyı gectı
yesılcay

Ben 3 gündür öğle akşam tavuk yiyorum. ben yumurtlamadıysam sen hiç yumurtlamazsın merak etme:27:
Haydi gözün aydın beklediğin misafir sonunda teşrif buyurmuşlar...

28 Aralık 2011 Çarşamba

10.00: 350 ml su
10.30: 1 dilim tahıl ekmeği, 1 biber, 1 domates, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin, 1 kupa şekersiz sütlü neskafe…
14.15: 90 gr tavuk ızgara, 100 gr yoğurt…
16.30: 1 portakal (200 gr) 1 su bardağı süt…
19.30: 90 gr tavuk ızgara, 100 gr yoğurt…

1 kupa yeşil çay.
2 lt su…

Canım çok geçmiş olsun,kolay gelsin:16:

Bu günkü menün ve sporun güzel olmuş ablacığım.
Bak buna sevindim işte:21:

menum :
su:
2 lıtreyı gectı
yesılcay
Aman sonunda reglin geldi...Tabii ki daha çok farkedecek kilo da....Tavuk yine daha tok tutuyordur meyve ve sebzeye göre di mi?İyi gidiyorsun bakalım sonuç ne olacak....:3:

28 Aralık 2011 Çarşamba

10.00: 350 ml su
10.30: 1 dilim tahıl ekmeği, 1 biber, 1 domates, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin, 1 kupa şekersiz sütlü neskafe…
14.15: 90 gr tavuk ızgara, 100 gr yoğurt…
16.30: 1 portakal (200 gr) 1 su bardağı süt…
19.30: 90 gr tavuk ızgara, 100 gr yoğurt…

1 kupa yeşil çay.
2 lt su…

:nazar::nazar::nazar::nazar: ne zamn bıtıo canım rejımın

Back
X