Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menum
yogurt hep yogurt:52: 1tanede yumurta
su
2 bucuk lıtre
yesılcay
2 fıncan
spor
50 sag 50 sol mekık
50 tam 50 yarım mekık
50 popo 50 sırt hareketı
50 cevız toplama hareketı
50 sag bacak 50 sol bacak hareketı
kızlar bugn cok yapamadm sadce yogrt yenldıgı ıcın bnları yapnca bıle kotu oldm

aslıcıgm sadece yogurt yıyordum ama spor yaptıktan sonra cok kotu oldum halsız kaldım mıgdem bulandı annem bır yumurtadan yagsız omlet yaptı yedım haftaya yogurt gnnumde corba +yogurt yapcm ıns yada sdece corba senın nasıl gıdıyo sadce yogurt mu

bak bende dün öyle oldum mide boş olunca sporda yapınca bulantı baş dönmesi oluyor. geçmiş olsun afiyet olsun. valla çok iyi değil kase kase yoğurt yiyorum:D ama sabrediyorum belki bende akşam bi tabak çorba içerim mecburen kayınvalidemde yoksa dişimi sıkarımda orada mecbur yicem..ben sayfalarını okudum başta tek yenecek yaazmış ama çoğu kişi yumurta yoğurt aynı günde iyiyor kimi omlet yapıp üstüne yoğurt döküp yemiş tadı nasıl olur ki bilmiyorum

ben listeyi paylaşmıştım ama...
ee nolcak şimdi ya özür betülcüğüm ben hala izinli sanıyorum eceyi arkadaşlar söyleyin ece döndümü izinden?
menum
yogurt hep yogurt:52: 1tanede yumurta
su
2 bucuk lıtre
yesılcay
2 fıncan
spor
50 sag 50 sol mekık
50 tam 50 yarım mekık
50 popo 50 sırt hareketı
50 cevız toplama hareketı
50 sag bacak 50 sol bacak hareketı
kızlar bugn cok yapamadm sadce yogrt yenldıgı ıcın bnları yapnca bıle kotu oldm
yoğurt hep yoğurt:emir_bebek::emir_bebek:
spor yok
yeşilçay yok
içemicem yani

bak bende dün öyle oldum mide boş olunca sporda yapınca bulantı baş dönmesi oluyor. geçmiş olsun afiyet olsun. valla çok iyi değil kase kase yoğurt yiyorum:D ama sabrediyorum belki bende akşam bi tabak çorba içerim mecburen kayınvalidemde yoksa dişimi sıkarımda orada mecbur yicem..ben sayfalarını okudum başta tek yenecek yaazmış ama çoğu kişi yumurta yoğurt aynı günde iyiyor kimi omlet yapıp üstüne yoğurt döküp yemiş tadı nasıl olur ki bilmiyorum

bnde pek sakıncalı olmayacagını dusundum ondan yumurta yedım bıde yarın artı ckıomusum kafayı yerım:50: ama bır yumurtadan cıklcagını sanmamda
ya ewde ınanlmaz ustume gelıolr ıısın yapma bırak artık geberecksın dıe babam sabah kawga ederk cıktı ewden delı oluorum onlarn ole dawranmalarına:30:sanıokı babam bulent ıstıo bulent kendıne baksın dıo dıcektım sende bak kendıne dıe:33:

kızlar ınanlmaz moralım bozuk aslıcıgmla beraber basladıgmz dıyette toplam 1.8 kg werdm daha fazla wermem gerekıodu aslında 5 gndur tuwalete cıkmıorum karnımda bır sancı war utanmasam aglıcm yanı

msj 4

Canım çok iyi gidiyorsun , sakın moralini bozma ...kbızlık problemini çözünce çok daha fazla kilo vereceksin . Kıyamam sana , tatlı gelinimiz, haftaya aynı iradeyle daha iyi olacaksın...

kendini üzme , hemen vücuda yansıyor.

ee nolcak şimdi ya özür betülcüğüm ben hala izinli sanıyorum eceyi arkadaşlar söyleyin ece döndümü izinden?

yoğurt hep yoğurt:emir_bebek::emir_bebek:
spor yok
yeşilçay yok
içemicem yani

msj 4

Canım çok iyi gidiyorsun , sakın moralini bozma ...kbızlık problemini çözünce çok daha fazla kilo vereceksin . Kıyamam sana , tatlı gelinimiz, haftaya aynı iradeyle daha iyi olacaksın...

kendini üzme , hemen vücuda yansıyor.
sabah cok kotydum deryacıgm ama suan ıyıyım pazrtesı baslıyorsun demı sende bızımle:34:

msj 9

kızlar listelere baktım , şu an 1. gözüküyoruz..En yakın 4. takım ,yupppppppppiiiiiiiiiii bu hafta onları geçmişiz ......evet herkes görsün 5. takımı , :72::72::72::nazar::nazar::nazar:

kızlar nişanlım bizde pek giremiyorum 1. olmusuz galiba cok sevindm :)menümüde yazim öyle cıkim

sabah 1 dilim kepek ekmeği 2 dilim peynir

öğlen 2 kaşık yogurt 1 kaşık keten tohumuyla

akşama doğru 4 gibi 1 kase çorba içtim

kızlar nişanlım bizde pek giremiyorum 1. olmusuz galiba cok sevindm :)menümüde yazim öyle cıkim

sabah 1 dilim kepek ekmeği 2 dilim peynir

öğlen 2 kaşık yogurt 1 kaşık keten tohumuyla

akşama doğru 4 gibi 1 kase çorba içtim

hc bısey yememıssn canm benım masllah ama :nazar:

Back
X