Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok yoğunsun ablacığım. Allah yardımcın olsun.
Maşallah vermişsin ya. Dediğin gibi hiç yoktan iyidir. Her hafta yarım kg versek ayda 2 kg eder.
Sağol canım ya bazen bunalıyorum ama Rabbim yardım ediyor çok şükür....evet ya hiç vermemekten iyidir di mi ama:34:
evet bildirimimi yapıyorum:emir_bebek::emir_bebek:
geçen hafta:71.3
bu hafta :69.5
giden :1.8:21::21::21::32::32:
aslında ben daha fazla kilo verdim çünkü haftasonu kilo almıştım listeye yansıyan bu oldu

chosen1234: 71.3/69.5/1.8/%2.52

gecen hafta :72.4
bu hafta :71.1
gıden :1.3
İkinizde harikasınız,çok güzel gitmiş kilolar...Haftaya yine yapacak mısınız aynı diyeti....

ben geldım canlarım hepımız super kılo wermısız :nazar:haftayada bunun dewamını beklıorum baskanınız olarak :1::1::1::1::1:
bn we aslıcıgmın uyguladıgı rejımı artık bılıosunuz bızlere arzu we deryada katılack dıe hatrlıorum eer ole olursa grup daha da motıwe olacak cnku cok kılo gıdıo sızde goreceksınız bn ısterım kı grup olarak hepımz aynı anda onu uygulayalm ck destek oluo ınsan bırbırıne yanı bz ole olduk aslıyla beraber dımı canım?bırazdan sızden ıstedıgım sporları yazacagım opuldunz cıtırlarım:54::54::54:
Evet evet canım bu hafta ben de diyeti yapıcam Pazar başlamayı düşünüyorum....Sporlar çok olmuş başkanım....:9:İnsaf et bize acı...:14:
bizim takımdakiler artık sadece patates yiyor korksunlar bizden ehehe:)bu hafta hasret kaptan napcaz bilmiyorum benim bile gözüm korktu:)
:
Patatesler tarlada kalmış bu sene takım olarak yicez,bitiricez...:9:

kızlar yarın kımse menu yazmasın cnku bıde bz dogm gunu kutlcz aynı zamnda fazlaya kacacgımı blıorum:1:
ama pazar hemen gerı donelım toparlanalım
Evet pazar günü başlayalım menümüzü yazmaya....:34:

Bu kadar yemekle fazla spor yapmışsın.Bu diyeti yaparken sporu çok abartmamak lazım bence.....:50:

bugun zorlandm yapmakta ama dıer gunler zorlanmıodum napıım cabk gıtsn kılolar dıe cabalıorum ıste teyzeme kahwe ıcmeye gıtmıstk baktm dunyann seyını hazırlıo teyzem kalktm ewe geldım sırf dayanamm yerım dıe baska turlu gıtmez bnlar benden

bugun zorlandm yapmakta ama dıer gunler zorlanmıodum napıım cabk gıtsn kılolar dıe cabalıorum ıste teyzeme kahwe ıcmeye gıtmıstk baktm dunyann seyını hazırlıo teyzem kalktm ewe geldım sırf dayanamm yerım dıe baska turlu gıtmez bnlar benden
Çok iradelisin Hasretim ya,ben olsam dayanamazdım herhalde....Çok güzel bir gelin olacaksın:nazar:

Kızlar ben 4 günlük sıkı diyetin üstüne iyice abarttım. Ama söz yarın toparlanıyorum. Yılbaşıyla alakam olmadığı için yarın devam ediyorum kaldığım yerden.
Hasretciğim ben her gün koşu bandında yürüyüş ve mekik aletimle mekik çekerim inşallah. Senin verdiğin hareketlerin yerine sayarız olur mu? Yapabilirsem senin verdiklerinden de yapmaya çalışırım ama malum benim bi kızım 2.5 yaşında o pek rahat vermiyor.

Son düzenleme:
Kızlar ben 4 günlük sıkı diyetin üstüne iyice abarttım. Ama söz yarın toparlanıyorum. Yılbaşıyla alakam olmadığı için yarın devam ediyorum kaldığım yerden.
Hasretciğim ben her gün koşu bandında yürüyüş ve mekik aletimle mekik çekerim inşallah. Senin verdiğin hareketlerin yerine sayarız olur mu? Yapabilirsem senin verdiklerinden de yapmaya çalışırım ama malum benim bi kızım 2.5 yaşında o pek rahat vermiyor.

tamm haytm tabıkı sayarız yetr kı hareket yapın sız
bıda kacamak ıstemıoruz habern olsn cızzzzzzzzzzz:20::20::20::20:

Çok iradelisin Hasretim ya,ben olsam dayanamazdım herhalde....Çok güzel bir gelin olacaksın:nazar:

ınsallah hayatım ınsallh ınan o yuzden bu kadr sıkı yapıorum herkes benı konussn ıstıorum cok guzl gelın olmus dıe nısanlımın yanına yakısabıleyım sozumde kıloluydm yanı 76 kıloydm cok moralım bozlmustu demıstm keske zayf olsaydm dıe gelınlktede o seklde demk ıstemıorum

aclıktan ınanlmaz basım agrıo uyusam uykum yok yarım mandalına yedım cok kotuyum cnku
off aslıcıgm sen neler yaptın acaba ıns cok kacırmamıssndr merk edıorum senı

bnde pek sakıncalı olmayacagını dusundum ondan yumurta yedım bıde yarın artı ckıomusum kafayı yerım:50: ama bır yumurtadan cıklcagını sanmamda
ya ewde ınanlmaz ustume gelıolr ıısın yapma bırak artık geberecksın dıe babam sabah kawga ederk cıktı ewden delı oluorum onlarn ole dawranmalarına:30:sanıokı babam bulent ıstıo bulent kendıne baksın dıo dıcektım sende bak kendıne dıe:33:
sen dinleme annenleri ben iyiyim de hem zayıfla derler hemde diyet yappınca kızarlar aileler böyleler işte :1:
Sağol canım ya bazen bunalıyorum ama Rabbim yardım ediyor çok şükür....evet ya hiç vermemekten iyidir di mi ama:34:

İkinizde harikasınız,çok güzel gitmiş kilolar...Haftaya yine yapacak mısınız aynı diyeti....
evet yapacağız arzu ablacığım bugün bozacağımız için bu hafta tartılmayacağız sadece cuma tartılacağız

iyi etmişsin süpersin süopsüper gelin olacksın:nazar::nazar:

tamm haytm tabıkı sayarız yetr kı hareket yapın sız
bıda kacamak ıstemıoruz habern olsn cızzzzzzzzzzz:20::20::20::20:
evet herkes kendine göre sporunu yapsın bencede
aclıktan ınanlmaz basım agrıo uyusam uykum yok yarım mandalına yedım cok kotuyum cnku
off aslıcıgm sen neler yaptın acaba ıns cok kacırmamıssndr merk edıorum senı
ayy hasretciğim sabah bi baş ağrısıyla uyandım anlatamam halada ağrıyor..
hasretciğim akşam
2 kaşık yoğurt çorbası, 2 kaşık bamya yemeği, 2 kaşık dövme pilavı yedim börekte vardı tadına bak dediler bakmadım..
eve geldiğimde hala açtım dayanamadım 1 bardak sıcak süt içtim içinede çubuk tarçın koydum hiç abartmadım
ama bu sabah 200 gram artı çıktım 69.7 anlamadım yani:19::19::43:

olsn hayatm bz zatn werdıgmz kılonn bırazını alacagımızı bılıoruz dımı bnde bugun tartıldım 70.6 cıktm toplamda werdıgım kılo 2.3 cok mutlu oldum:52::52::52::52::52:

olsn hayatm bz zatn werdıgmz kılonn bırazını alacagımızı bılıoruz dımı bnde bugun tartıldım 70.6 cıktm toplamda werdıgım kılo 2.3 cok mutlu oldum:52::52::52::52::52:

biliyoruz tatlımda ben akşam çok az yedim aman boşver. bak bugünden sonra tartılmk yok tartı cıssss cıssss:20::20: süpersin senden 2.3 benden 2.1 gitti
hdi haftaya hedef koyalım kendimize.. yapanların yorumlarını okudum en fazla yaptığın ilk hafta veriyormuşsun
haftaya hedefim 68

biliyoruz tatlımda ben akşam çok az yedim aman boşver. bak bugünden sonra tartılmk yok tartı cıssss cıssss:20::20: süpersin senden 2.3 benden 2.1 gitti
hdi haftaya hedef koyalım kendimize.. yapanların yorumlarını okudum en fazla yaptığın ilk hafta veriyormuşsun
haftaya hedefim 68

tabı kı baska tartılmak yok hafta ıcıde tartılmak yok unutma:34:
hdef :69 :21::21:
hadı bakalm ıns ıstedıgmz kılolara ulasırz

msj 11

kızlar günaydın , sizi çok seviyorum , yeni bir güne umutla başladım , bu hafta moralim çok bozuktu , neyse şimdi iyiyim ...

sabah

1 su brd ılık ballı limonlu su

yarım dilim ekmek , biraz peynir, 1 kase maydanoz , 2 zeytin

yarım sa koşu bandında yürüdüm , 2 km 100 cal gösteriyor. sabah tartıldım , yine 68.1 ,

bugün ve yarın gezmeye gideceğim , abartmamaya çalışacağım , pazartesi nasip olursa sizin diyete başlıyorum .tabi bu hafta sonu kilo almamam gerekiyor , inşallah sporla yediklerimi dengelerim .bu hafta sonları beni bitiriyor.hafta sonu aldığımı ancak veriyorum .daha çok vermeme rağmen bildirime yansımıyor. çoğumuzun öyle , ne kadar kötü ,,,:47::47:

msj 12

Akşam yediklerimi yazarım , ay şimdiden yüzünüzü görebiliyorum , cezalar yolda galiba...:52::52:

Bir de keten tohumu alayım , kbzlık problemimize iyi gelir inş , dün 1 kase kayısı yedim , su ile birlikte , yine de ses yok...:47::47:

Back
X