Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ben diyorum ki kurallarımızı uygulamazsak sonra diğerleri de yok olup gider...Selin bir kaç gün habersiz gelmediği için bir ceza belirlemeliyiz.Biz sonuçta anlayış göstererek haber vermemesine rağmen(telefonlarımı açmıyor.) izine ayırdık.
selin kimdi nicki neydi çıkaramadım

Ayrıca bundan sonra her hafta haftanın değerlendirmesini haftasonu yapalım.Ve herkes yapsın.Eğer haftasonu fırsat bulamama ihtimali varsa cumadaan yazabilirler...Ben de yapıcam şimdi bir değerlendirme...Birde bu haftanın üyesi oylamasına bir tek derya katılmış...

bence herkez birbirini değerlendirsin çok zevkli oluyor kim benim hakkımda ne düşünüyor die... kırıcı olacagımızı sanmıyorum yorumlarda burdaki samimiyete güveniyorum
Bir ara betülü gördüm topikte ama işi çıktı sanırım...Ben bu haftanın üyesi oylamasında oyumu Hasrete veriyorum.

ben chossen veriyorum oyumu
07 Ocak 2012 Cumartesi
SABAH:
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Domates
Şekersiz çay

ARA:
1 kupa karanfilli yeşilçay

ÖĞLE:
90 gr tavuk ızgara
1 dilim çavdar ekmeği

AKŞAM:
2 kepçe brokoli çorbası
Yarım dilim çavdar ekmeği

ARA:
1 mandalina
1 elma

2,3 lt su

SPOR:
1 saat koşu bandında yürüyüş (6 km, 460 kcal.)

harikasın:)

bende bugun alısveriste kendime mont aldım süper gri spor 3 xL olmasaydı daha bi hoşuma gidicektide neyse artık:Pgüle güle giyim he fiyatı çok uygundu buarada ucuzluk var heryerde

bende bugun alısveriste kendime mont aldım süper gri spor 3 xL olmasaydı daha bi hoşuma gidicektide neyse artık:Pgüle güle giyim he fiyatı çok uygundu buarada ucuzluk var heryerde

Güle güle giy Nurcancığım. Sırtında paralansın, Mutlu, huzurlu, güzel, sağlıklı günlerin olsun hep inşallah

kızlar ben yüzlerinizi görmeden isimlerinizi aklımda tutamam o yüzden nickle yazıyorum genelde kusura bakmayın face filan olsa kimkimdi anlıcamda böle zor oluyor kafamda açıkcası oğlum ve gelişimiyle bazen doluyor taşıyor ama sizlerde hep aklımdasınız..şu rejim olayınada sanki bir türlü tam anlamıyla hakkını veremiyorum gibime gelior hala daha 7 li rakamlardayım cok can sıkıcı neyse

kızlar markfonıden bı cızme sıpars etmıstm bugun geldı bayldım cok guzl :52:
Canım güle güle ,iyi günlerde kullan....
Hatunlar ben geldim..Geçmişi okudum...O değerlendirmeleri yapan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim...Size söz veriyorum bu hafta hem size hem de derslerime ve ygsye zaman ayırıcam :) gerekirse uyumıycam :)
bu arada 7. olmuşuz hatunlar...

Arzucum(İsmini kullanıyorum ama sorun olmaz herhalde)...

Ama sürekli birileri fikrimi zorla değiştirmeye çalışıyor.Ve ben bu yüzden tarih ya da edebiyat öğretmenliği düşünüyorum şu anda...
Canım tabbi ki ismimi kullanmanda bir sakınca yok,bence öğretmenlik bayan için çok güzel bir meslek Ececim İnşaallah herşey gönlünce olsun....:16:

Haftanın üyesi oylamasını da bir sonraki hafta içi açık tutalım.Mesela bitirdiğimiz haftanın üyesini cuma günü bildirelim...
Benim oyum da HASRETE
Hepimizden çok paylaşım yaptı bu hafta....:46:

Sevilay listeye girememişti.Sanırım kendini tamamen ygsye adadı.Ama bu kadar hazırlanıyor sınava bence araya diyet sokmasına gerek yok..
Fulya sanırım vazgeçti...
şu an 9 kişiyiz.Ben 2 kişi davet etmeye karar verdim.Taze kan olur takımımıza..
ben ce davet et Ececim belki biraz canlanırız....:21:
Ececiğim sen haftanın değerlendirmesini yaza dur ben de menümü yazayım.:56: Herkesten yorum bekliyorum ona göre...:1:
Ben menünü beğendim Betülcüm,ama Ayça kaya nın diyetinde de meyve yemekle birlikte yeniyor...Herhalde doğrusu bu...:44:

Hoş geldin Ablacığım. Nasılsın?
Nasılsın dersen parçalı bulutlu,oğlanla tartıştık yine çok ağır konuşuyor,:14:çok kırgınım...

eyüp canın çamasırları cıktı makinadan alımda asım sonrada vazelin sürüp yatarım eee bakımsız da olmuyor elle catlıyor hemen hadi iyi geceler şirine samanyolu görüşürüz

Aman Nurcan boşver 3 XL falan,beğendin mi sen ona bak,güle güle giy canım....Mutlaka çok yakışmıştır:16:

Ben menünü beğendim Betülcüm,ama Ayça kaya nın diyetinde de meyve yemekle birlikte yeniyor...Herhalde doğrusu bu...:44:

Nasılsın dersen parçalı bulutlu,oğlanla tartıştık yine çok ağır konuşuyor,:14:çok kırgınım...
Canım benim üzülme boş ver gençler ailelerinin lıymetini anlamıyor gerçekten. Hep anneler derler ya evladın olunca anlarsın. çok doğru insanın evladı olunca anne ve babasına çok farklı bir gözle bakıyor.
eyüp canın çamasırları cıktı makinadan alımda asım sonrada vazelin sürüp yatarım eee bakımsız da olmuyor elle catlıyor hemen hadi iyi geceler şirine samanyolu görüşürüz

Hayırlı geceler nurcancığım. Yap tabi bakımını biz kadınlar her an her yerde bakım yapmalıyız de mi?

Canım benim üzülme boş ver gençler ailelerinin lıymetini anlamıyor gerçekten. Hep anneler derler ya evladın olunca anlarsın. çok doğru insanın evladı olunca anne ve babasına çok farklı bir gözle bakıyor.
[/FONT][/B]
Haklısın canım,şimdiki nesilden hiç hayır yok çok benciller....

ne guzel seler konusmussnz ama bn denk gelememısm haftaya bnde degerlendrme yapacagım oyunu bna werenlere tskler :)
bnde bu hafta sırıne(betul )e werıorum oyumu:54:
betulcum demıssn ya az yemssın dıe hala tam anlamyla ıyılesmdım yıyemıorum bısı ıcım kabl etmıo :19:

smdı gecen senedekı fotgraflarıma bakıorum da ınanlmaz kıloluymusum ya 86 kıloydum owwwww allhm bdaha o rakamları gormek ıstemıorum:30::30::30::30:
kuzenım spora gıdıo bu aksm gordum sok oldum nasıl zayflamıs hewese geldm pazrtesı kayt olcm bnde hemen

kapanısı ben yapmıstm acılısıda ben yapmıs bulunmaktayım gunaydııııııııııın ii pazarlar:21::21::21:
sımdı kahwltya gecıorum snrada hazrlanır dısarya cıkarım arkdslarla okey feln yapmaya gtcz gorusmek uzere:21:

Hayırlı pazarlar kızlar. Dün erkenciydim ne güzel kalkıp yürümüştüm ama bu gün öyle olmadı maalesef. daha yeni kalktım sayılır. Tüp bitti bir de üstüne onu bekliyorum şimdi. Kahvaltımı yapacağım biraz sonra...

selam kızlar bende uyandım kahvaltı yaptım duş filan aldım işte bugun evdeyiz sanırım biyere cıkmıcaz havada buz gibi istanbulda

Back
X