Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

deryaaaa :) dur ben geldım:54:

msj 9

Hasretcim yakalayamadık birbirimizi :27:

Sağlıklı bir diyetse dene bakalım, sabah kahvaltısını iyi yap , böylece diğer öğünlerde daha az yersin canım . Bizim bir arkadaş var çok kiloluydu , sürekli çok hızlı tempolarda yürüyüşler yaptı ,

1-1.5 sa sabah 6 da eşiyle gidiyordu yürüyüşe . sabah kahvaltısını çok yerim diyor , diğer öğünlerde daha az yiyor. Ben de tam tersini yapıyorum . kahvaltı yapıyorum ama çok doymuyorum .

o zaman da akşam çok yiyorum tabi ki ...:32:

Nasılsınız kızlar?

msj 10

sağol canım , bugün daha iyiyim , dün kendimi çok ümitsiz hissediyordum .yaklaşık 10 yıldır zayıflamak için uğraşıyorum , aslında dilim uğraşıyor , beynim ve bedenim kabul etmediği için

bir sonuç alamıyorum ..

heralde gerçekten istemek gerekiyor. bir ara yemin etmiştim , ama unlu hiçbirşey yemiyordum , 58 e kadar indim . sonra artık yeminlerde işe yaramıyor. yeminleri bozunca da oruç tutmak gerekiyormuş . çıktı borçlar kaça ...artık yemin etmiyorum , heralde yaşlandıkça irademi kaybediyorum ...:52:

msj 11

Kaç hafta oldu , şu çizelgeyi değiştirmeyeli , yine 68 , yine 68 offfff , ne çok seviyorum bu Trabzon un ilçesini ya,bu arada mesaj sayım da 11 olmuş ,mesajlarınızı sayın kızlar tamam mı ?

ben diğer grupların durumlarına bakayım , bu hafta gerçekten iyiler var...

Ben de yapayım mı durum değerlendirmesi?

ECE NUR;
Sevgili kaptanım okulu yüzünden çok ilgilenemese de bizimle elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Amaaaaaaaaaa beslenmesinin düzgün olmadığını düşünüyorum. Daha çok süt ve yoğurt tüketmesi gerekiyor...:50:

HASRET;
Yaptığı şok diyete bünyesi dayanamayınca hasta oldu çıtır gelinimiz. Bundan sonra düzenli bir beslenme programı uygulayacağına inanıyorum... :56:

ARZU ABLA;
Diyetine sadık kalmaya çalışıyor ama evinin hem iç işleri, hem dış işleri bakanı olması nedeniyle biraz zorlanıyor. Allah yardımcın olsun ablacım...:34:

DERYA;
Her gün girip menüsünü yazdı ama onun önüne taş koyan kabızlık problemi var... İnşallah en kısa zamanda çaresini bulur.::26:

ASLI;
O da Hasret gibi şok diyet yaptı ama daha sonra bize bildirdi ki verdiği miktarı aynen geri almış. Canım arkadaşımız şu an rahatsız. Rabbimden acil şifa diliyorum kendisine... :110:

NURCAN;
Bebeğinden dolayı çok paylaşımda bulunamasa da her gün gelip yazmaya çalışıyor. Ama regl olamamasının verdiği şişkinlik kilo vermesine büyük engel... :51:

İKLİMA;
Taşınma durumundan dolayı bu hafta çok paylaşımı olmadı. Bu durumda beslenmesine de çok dikkat edemese gerek ki kilo da verememiş... :19:

SELİN;
O da bu hafta hiç paylaşımda bulunmadı sanırım. Ya da çok az tam hatırlamıyorum...:50:

BETÜL;
Bu hafta diyetine hiç dikkat etmedii Son gün (perşembe) çok sıkı bir diyet ve spor yapsa da pek bir faydası olmadı doğal olarak. Paylaşımı da elinden geldiğince yapmaya çalıştı... :43:

Son düzenleme:
ne guzl durum degerlendırmesı yapmıssnz hepınızı sewıorum
o kadr cok sey war kı sızınle paylasmak ıstedıgtım saatlerce anlatmak ıstıorum cewremde sureklı benı mutsuz edeck olaylar oluo okadr ıstıorum kı cocukluguma donmeyı kımseyı bu halıyle tanımak ıstemıorum bazen dıorum kı ınsanlar bu kadr kotu olamaz cewremızde bıze dunyann cok kısa oldugunu hatrlatmak ıstercesıne sureklı olumler oluyo ama yıne akıllanmıyo kımse kuzenım hergun gozumun onunde 21 yasında gencecık dunyalar yakısıklısı ılerde mankenlık yapmayı dusunen o cocuk smdı felc tamm blkı kendı ısını kndısı halledeblıo ama eskısı gıbı degl hıcbısı arkadsları gbı cıkıp gezemıo onu ole gordukce kahroluorum ama elımzden geln hc bısı yokkı ınanın 2 3 gundr doluyum kızlar bu dusuncelerle hıc rejım feln yapmak gelmıo ıcmden bu aksam oturdm pastann basına yedım yedım yedım neden yedımı bılmeden yedım kotuyum

gnaydın erken kalktm bu sabh dıyete baslamıs bulunmktayım bugnden ıtıbaren betulcm sende baslarsn ıns bugn :34:

Ben de erken kalktım bu gün. Sabah kalkar kalkmaz koşu bandında 1 saat yürüdüm 6 km. 460 kalori harcadım. ardından da masj aleti var koşu bandının yanında almıştık onunla göbeğime titreşim gönderdim biraz.
Ve kahvaltımı yaptım. Ben de Hasretciğm gibi amerikan kalp vakfı-2 diyetine başladım...

Ben de erken kalktım bu gün. Sabah kalkar kalkmaz koşu bandında 1 saat yürüdüm 6 km. 460 kalori harcadım. ardından da masj aleti var koşu bandının yanında almıştık onunla göbeğime titreşim gönderdim biraz.
Ve kahvaltımı yaptım. Ben de Hasretciğm gibi amerikan kalp vakfı-2 diyetine başladım...

ooo sabh sabh ne guzl seler yapmıssın kızcem sen ole :))) bnmde canm oynamak ıstıo oynıım bırazcık :)bn hc roman hawadyla oynamasını bılmm yandım walla dugunmde :)

msj 12

Maşallah Betülcüm ne güzel başlamışsın , hem de bugünden , hafta sonunu kayıpsız geçirirsen daha başarılı olursun . benim koşu bandım o kadar göstermiyor, acaba

model farkından mı ? ben 4 ile başlayıp 6 da bitiriyorum , 45 dk da 200 cal gösteriyor.

msj 13

günaydın Hasretcim , akşam yedin pastayı , şimdi de yağlar gitsin diye göbek at.:52:Laf aramızda ben de akşam pasta yedim :47:kimseye söyleme :52:

dun gece mıgde bulantısından zor uyudm okadr ck yemısımkı normlde gerckten okadr yıyemem ama stresten yedım sanırım nese gectı artık bugune bakayım ben :) cuma gunu 70lerde olmak ıstıorum cnku

selam kızlar bende bu sabah erken uyandım evi topladım dışarı cıkıcam bugun alısverıse herkeze güzel birgün dilerim

heralde gerçekten istemek gerekiyor. bir ara yemin etmiştim , ama unlu hiçbirşey yemiyordum , 58 e kadar indim . sonra artık yeminlerde işe yaramıyor. yeminleri bozunca da oruç tutmak gerekiyormuş . çıktı borçlar kaça ...artık yemin etmiyorum , heralde yaşlandıkça irademi kaybediyorum ...:52:
Alemsin Deryacım ya:9:Yaşlılık falan dur bakalım,hem ben varken sana laf düşmeeeeeez...aman gözünü seveyim yemin falan etme sonra oruçlar tut tut bitmiyor.:13:Gerçekten de kararlı olmak lazım,bu hafta takım olarak da gevşedik,hepimize yansıdı bence...

Ben de yapayım mı durum değerlendirmesi?
ARZU ABLA;
Diyetine sadık kalmaya çalışıyor ama evinin hem iç işleri, hem dış işleri bakanı olması nedeniyle biraz zorlanıyor. Allah yardımcın olsun ablacım...:34:

Ayyy ben seni yerim ne güzel değerlendirme olmuş,hele benimkine bayıldım valla.....:9:

ne guzl durum degerlendırmesı yapmıssnz hepınızı sewıorum
o kadr cok sey war kı sızınle paylasmak ıstedıgtım saatlerce anlatmak ıstıorum cewremde sureklı benı mutsuz edeck olaylar oluo okadr ıstıorum kı cocukluguma donmeyı kımseyı bu halıyle tanımak ıstemıorum bazen dıorum kı ınsanlar bu kadr kotu olamaz
İnsanlar çok bencil Hasretim.Benim çevremde de çok var onlardan dengesiz insan onlar...Artık 3 Maymunu oynuyorum ben onlarla,herkese hakettiği kadar değer vermeyi becerebilse bizde üzülmeyeceğiz...
Bu arada kuzenin için çok üzüldüm,inşaallah kalıcı olmaz,açılır zamanla....:5:

Dur bende bir inceleyeyim bu diyeti:44:Merak ettim şimdi...

msj 12

Maşallah Betülcüm ne güzel başlamışsın , hem de bugünden , hafta sonunu kayıpsız geçirirsen daha başarılı olursun . benim koşu bandım o kadar göstermiyor, acaba

model farkından mı ? ben 4 ile başlayıp 6 da bitiriyorum , 45 dk da 200 cal gösteriyor.
Aynen Deryacım,benim yürüyüş bandım seninkinden de cimri ben 45 dk 5.5----6 ile 120 kalori yakabiliyorum...:19:Activa marka benimki...
msj 13

günaydın Hasretcim , akşam yedin pastayı , şimdi de yağlar gitsin diye göbek at.:52:Laf aramızda ben de akşam pasta yedim :47:kimseye söyleme :52:
Duydum duydum :23:

selam kızlar bende bu sabah erken uyandım evi topladım dışarı cıkıcam bugun alısverıse herkeze güzel birgün dilerim
iyi alışverişler canım....:34:

Son düzenleme:
menum :
sabah 1 dılım kepk ekmegı az peynır salatalık cay
oglen : tawuk yarm dılım k.ekmegı
ara :yesılcay
aksam : corba

msj 14

Hasretcim ben de üye olmak istiyordum . hatta mail geldi ama bir türlü aktive edecek zamanım olmadı .güzel ürünler oluyor , hem de hesaplı ..

Hatunlar ben geldim..Geçmişi okudum...O değerlendirmeleri yapan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim...Size söz veriyorum bu hafta hem size hem de derslerime ve ygsye zaman ayırıcam :) gerekirse uyumıycam :)
bu arada 7. olmuşuz hatunlar...

Back
X