- Konu Sahibi Cherry Mom
- #51.181
Nasılsınız kızlar?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deryaaaa :) dur ben geldım![]()
Nasılsınız kızlar?
Ben de erken kalktım bu gün. Sabah kalkar kalkmaz koşu bandında 1 saat yürüdüm 6 km. 460 kalori harcadım. ardından da masj aleti var koşu bandının yanında almıştık onunla göbeğime titreşim gönderdim biraz.
Ve kahvaltımı yaptım. Ben de Hasretciğm gibi amerikan kalp vakfı-2 diyetine başladım...
Ben de erken kalktım bu gün. Sabah kalkar kalkmaz koşu bandında 1 saat yürüdüm 6 km. 460 kalori harcadım. ardından da masj aleti var koşu bandının yanında almıştık onunla göbeğime titreşim gönderdim biraz.
Ve kahvaltımı yaptım. Ben de Hasretciğm gibi amerikan kalp vakfı-2 diyetine başladım...
ben cıktm bıraz gobek atayım gelırım yne :)
msj 13
günaydın Hasretcim , akşam yedin pastayı , şimdi de yağlar gitsin diye göbek at.Laf aramızda ben de akşam pasta yedim
kimseye söyleme
![]()
selam kızlar bende bu sabah erken uyandım evi topladım dışarı cıkıcam bugun alısverıse herkeze güzel birgün dilerim
Alemsin Deryacım yaheralde gerçekten istemek gerekiyor. bir ara yemin etmiştim , ama unlu hiçbirşey yemiyordum , 58 e kadar indim . sonra artık yeminlerde işe yaramıyor. yeminleri bozunca da oruç tutmak gerekiyormuş . çıktı borçlar kaça ...artık yemin etmiyorum , heralde yaşlandıkça irademi kaybediyorum ...![]()
Ayyy ben seni yerim ne güzel değerlendirme olmuş,hele benimkine bayıldım valla.....Ben de yapayım mı durum değerlendirmesi?
ARZU ABLA;
Diyetine sadık kalmaya çalışıyor ama evinin hem iç işleri, hem dış işleri bakanı olması nedeniyle biraz zorlanıyor. Allah yardımcın olsun ablacım...
İnsanlar çok bencil Hasretim.Benim çevremde de çok var onlardan dengesiz insan onlar...Artık 3 Maymunu oynuyorum ben onlarla,herkese hakettiği kadar değer vermeyi becerebilse bizde üzülmeyeceğiz...ne guzl durum degerlendırmesı yapmıssnz hepınızı sewıorum
o kadr cok sey war kı sızınle paylasmak ıstedıgtım saatlerce anlatmak ıstıorum cewremde sureklı benı mutsuz edeck olaylar oluo okadr ıstıorum kı cocukluguma donmeyı kımseyı bu halıyle tanımak ıstemıorum bazen dıorum kı ınsanlar bu kadr kotu olamaz
Dur bende bir inceleyeyim bu diyeti:44:Merak ettim şimdi...Ben de erken kalktım bu gün. Sabah kalkar kalkmaz koşu bandında 1 saat yürüdüm 6 km. 460 kalori harcadım. ardından da masj aleti var koşu bandının yanında almıştık onunla göbeğime titreşim gönderdim biraz.
Aynen Deryacım,benim yürüyüş bandım seninkinden de cimri ben 45 dk 5.5----6 ile 120 kalori yakabiliyorum...msj 12
Maşallah Betülcüm ne güzel başlamışsın , hem de bugünden , hafta sonunu kayıpsız geçirirsen daha başarılı olursun . benim koşu bandım o kadar göstermiyor, acaba
model farkından mı ? ben 4 ile başlayıp 6 da bitiriyorum , 45 dk da 200 cal gösteriyor.
Duydum duydummsj 13
günaydın Hasretcim , akşam yedin pastayı , şimdi de yağlar gitsin diye göbek at.Laf aramızda ben de akşam pasta yedim
kimseye söyleme
![]()
iyi alışverişler canım....selam kızlar bende bu sabah erken uyandım evi topladım dışarı cıkıcam bugun alısverıse herkeze güzel birgün dilerim