bugn dha hc oturmadım temzlık yaptm bıber dolması aglayan pasta sewdıgm gelıo ya hc yorlmadım bıle hycandan

[/,QUOTE]
Gözün aydın canım,1 günde olsa görüşmek güzel...Nişanlın haklı kıskanmakta,sen onun bay bayan karışık bir yerde spor yapmasını kıskanmaz mıydın...Bak sakın o dolmaları tatlıları yiyim deme paralarım seni...

Zaten akşam akşam canım çekti dolmayı,göndersene 1 tane,acı bana ....Hasret sen hangi şehirdesin canım,ben unutmuşum...?Öpüyorum seni şaka yaptım,ye iç keyfini çıkar....

selam kızlar net bugun bende berbat durumda bir gidip gelior..
bugun 2 bardaK yeşil çay ve su içtim bol bol hareketli birgündü evi süpürdüm bugun yürüyüşe cıkamadım kendimi yarına saklıyorum
herkez yeşilçayını ve sporunu hareketlerini yapıyormu bol bol su içiyormu bu hafta yeşilçay ve hareketten sorumlu bakan benim biliosunuz:))
kızlar yeşilçay içmeyi sakın ihmaletmeyin ve tabii bol bol su içmeyi sizleri seviyorum şimdilik bu kadar görüşürüz gece
Şimdi içiyorum çayımı merak etmwe sayın bakanım....

msj 21
Arzucum spor salonunda nasıl hareketler yapıyorsunuz , step , aerobik ya da plates mi ? ne güzel düzenli yaparsın en azından , ben de dört gözle bekliyorum açılmasını .Evde çok tembelin , kendimi kaldırıp da koşu bandına bir türlü çıkamıyorum .
Canım step ve aerobik yapıyoruz..45 dk step,15 dk aerobik yapılıyor..Salona yürüyerek gidiyorum 25 dk sürüyor,dönerken de yürüyorum,çok iyi oluyor...Sen hangi şehirdesin Deryacım,ben istanbul dayım...
Slm kızlar. Takımda yeriniz varmış sanırım. Davet aldım. Kurallarınız nedir? Bende aranıza katılmak istiyorum.
Hım inşallah problem olmaz. Bende soracaktım kaptanınız var mı die? Bizim artık kaptanımız yok maalesef.

Evliyim 2 kızım var. 33 yaşındayım, çalışıyordum 2. çocuktan sonra ayrıldım işten. Evdeyim 2 senedir. Sıkça uğrarım topiğe. Ama bazen kızlar vermiyo beklemek zorunda kalıyorum.

Sende bahsetsene cnm kendinden.
Canım hoşgeldin aramıza,evet topiğimiz genelde çok hareketli değil,ama herkes forumu okur ve cevap yazar merak etme,güzel bir dostluğumuz var...Benim adım Arzu,istanbulda yaşıyorum..Takımın en yaşlısı benim bu arada

42 yaşındayım,2 oğlum var ...