Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah klasık kahvaltı
ara yesılcay sekersız nescafe
öğle tost
ara elma yeşilçay
akşam nohut yemegı 2 dilim ekmek yedim
bilmiorum neoluor ama acaip açıkmaya başladım kızlar son güne doğru enerji filan sıfırlanmaya başlıor öff

eger tostunu byaz ekmekten yapmadysan masllah dıorum:nazar::nazar:

şimdi su içmeye çalışıyorum.Spordan sonra bir de form çay içerim.Dün su içememiştim ama 5i1 yerde sağolsun ne okulda ne de gece uykuda tuvaletten yoksun bırakmadı :) :)

ne guzl ıste dur nazr boncgunu yerlestrelım de nazar deymesın:nazar::nazar:

kızlar hem acım hem canım acayıp seyler ıstıyo ıcerde cay ıcıyolar dayanamayıp yerım dıe gecmıorum ımdaaaaaaaaaaaaaaat kurtarın benı:47::47::47:

kepek ekmeğinden varya unonun tostları ondan yaptım birde ben ekmek olarak tam tahıllı ekmek yiyorum herdefasında yazması biraz uzun sürüor kızlar beyaz ekmek yemiyorum yani o zaman pek diette olmuyoruz gibime gelior

kepek ekmeğinden varya unonun tostları ondan yaptım birde ben ekmek olarak tam tahıllı ekmek yiyorum herdefasında yazması biraz uzun sürüor kızlar beyaz ekmek yemiyorum yani o zaman pek diette olmuyoruz gibime gelior

ozamnsa menun superdı canm:1:

ececıgm fotograflarımı begenmene sewındm :) ıns gelınlklı halımde guzel olur :):):):)
emin ol hayatı gelinlikle güzel olmıycak hatun yoktur...Arkadaşım da bir kere bana şey dedi sen gelinlikle çok komik olursun falan dedi.Ama ben hiç üstüme almamıştım :)
ne guzl ıste dur nazr boncgunu yerlestrelım de nazar deymesın:nazar::nazar:
:1::nazar::nazar:
kızlar hem acım hem canım acayıp seyler ıstıyo ıcerde cay ıcıyolar dayanamayıp yerım dıe gecmıorum ımdaaaaaaaaaaaaaaat kurtarın benı:47::47::47:
bebeğim sevdiceğini düşün.Gelinliğini düşün.Beni düşün :1: birlikte diyet yapıyoruz unutma hayatım...Ben de bugün sevdiceğimi düşündüğüm için menüm iyi sayılır :)

hmm o zaman süper canım benim...

ececgm evet gelnlk gerckten herkese ayrı bı guzllk katıyo ama bnm ıstedıgım gelınlıgı gymem ıcın zayf olmam gerek cnku bu halımle o gelnlıgı gyersem dahada kılolu dururum ama ınanıorum zayflıcm sımdı senn yazdıgını gorunce hıc yemem:46:

ececgm evet gelnlk gerckten herkese ayrı bı guzllk katıyo ama bnm ıstedıgım gelınlıgı gymem ıcın zayf olmam gerek cnku bu halımle o gelnlıgı gyersem dahada kılolu dururum ama ınanıorum zayflıcm sımdı senn yazdıgını gorunce hıc yemem:46:

:1: beraber yemiycez :)

haytım o facedeki tarihler ne?

şu leslie programlarının en düşüğünü yaptım ama 5 dakikada öldüm biraz da ben daha tempoluydum 1 2 kere daha yapıcam 21 dakikalığı var ama o yavaş ben uyamıyorum ona...
ay öldüüüm ne kadar kalasmışım meğer :) bir de boğazım kurudu bu sayede yarım litreyi tamamladım ehehhehe :)

ablacıgm bnde cok sewerm neskafe yı ama ıcmememz gerekıo sekersz ıcersen zararı yok ama bn cuma gnlerı canmn ıstedıgı hersey yıyıp ıcıorum abrtmadn tabıkı mesela yarn neskafe ıcıcem keske bugn yapmasaydın neskafe + kurabıye ısını ıns yarını etkılemez

Merak etme canım nescafe şekersizdi,ama tabii kurabiyeler şekerli,bu ara krizdeyim de....Yarın zaten kilo artışım olacağından eminim malum dönem....:50:
Kızlar ya kendimi çok mutsuz hissediyorum bu ara hiç iyi değilim....Canım hiç bir şey yapmak istemiyor ....:14:

Merak etme canım nescafe şekersizdi,ama tabii kurabiyeler şekerli,bu ara krizdeyim de....Yarın zaten kilo artışım olacağından eminim malum dönem....:50:
Kızlar ya kendimi çok mutsuz hissediyorum bu ara hiç iyi değilim....Canım hiç bir şey yapmak istemiyor ....:14:

sen adet olucaktın dimi hormonlar işbaşında oyun oynuyorlar yine aman dikkatet fazla kaçırma bişiler bende hep kaçamaklar oluor:)

aaay ben daha yeni ter atmaya başladım :) ama nefes nefese kalıyorum ehehehhe :) alışıcam böyle böyle :) keşke her akşam evde tek olsamda yapsam böyle eğleniyorum da hemde kendime güvenim artıyor :)
10 dk. oldu şimdi biraz daha yapıcam...

İnşaallah ondandır,yoksa depresyona mı girdim ne,bıktım artık güçlüyü oynamaktan....

yok canım ne debresyonu debresyondaki insan kendi çabasıyla zayıflamaya calısmazki sen burdasın çünkü zayıflayıp kendine önem verdiğini göstermek istiyorsun adet olucaksın die oluyor tüm bunlar bikaç güne bişeyin kalmaz hem sıkma kendini bişiler yemek istiorsan ye ama 1 gün en fazla sonra yine devam ipin ucunu kaçırmadan kendini özgür bırak sen hem çok azimlisin bana göre ;)

Back
X