Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

buna dicek bişey bulamıyorum..şunu diyebilirimki hayatta herşey bizler için ve hepimizin kaderi var ne yazılmışsa o oluyor..insanlarla uğraşmak anlaşmak çok zor bu insanlar bazen kendi canından kanından bile olabiliyor nediyebilirimki belki biraz daha hep biraz daha güçlü olmak gerekiyor zor gibi görünsede başarmamız gerekli.

Sağol canım ya bazen olurum böyle sanki pilim bitti,herşey zor geliyor bu ara....

Herkese iyi akşamlar

Takımınızda hala boş yer var mı? Varsa katılmayı çok istiyorum.1 haftadır tek başıma diyet yapıyorum ama motivasyonum düşmeye başladı Yardıma ihtiyacım var.

arzu ablacıgm bn yaz gunu okadr sıkıntılar yasadm kı eer bna bırı hasret bunlar bunlar olack deselerdı kaldıramm bn okadr seyı derdım we ınan guclu gıbı gorundum hep dayandım eet bazen ınsan cok bunalıo ıns sende ustesınden gelırsın herseın bzımle paylas neyın warsa burada herkes bırbırıne cok destek oluyo bn cok seyımı paylastım burada destek oldular hep bna...
Sağol Hasretim ya evin çocukların bütün yükü üstümde,biraz da büyük oğlanda tartıştık haftasonu...Şimdi gönlümü almaya da çalışsa kırgınım ona...Yaptığım fedakarlıkları görmüyor,çok bencil...

Sağol Hasretim ya evin çocukların bütün yükü üstümde,biraz da büyük oğlanda tartıştık haftasonu...Şimdi gönlümü almaya da çalışsa kırgınım ona...Yaptığım fedakarlıkları görmüyor,çok bencil...

emın ol sadce senn oglun degıl benm cewremde okadr cok anne ogul arasında problemı olan warkı onları gorsen sukredersın annesı cocugunn her dedıgını yapyo her dedıgı alınıo ama annesı opse cekıl gıt dıo eer sınırlense dower bıle emınım ne guzl kı hatasını anlamıs gonlunu almaya calısıomus

ece teyzysi kızım şimdi uyuyor sabah öpeceğim senin yerine o da sana kesin agucuk yapacak :))) birde ece deneme haftası dedin yaaa gruptan çıkarılabilir miyim ??? ben başta demiştim gündüzleri giremiyorum nete eşimin iş pc si bu akşamları eve getiriyor o zaman giriyorum.

bendemi tost yesem sabah acaba hasret neyli yacaksın tostu ve boyutu ne olacak yanında çay mı???

uyuyamıorum kı bu saatte sabh gec kalkıorum ondan sanırım :( ama sabha telımı kurar gelırım hemn buraya kac cıkcm merk edıorum cnku
:) valla canım benim uyku dengesi diyette çook önemli saat 10-6 araası uygun saatler :) 6dan sonra birşey yemememiz lazım ama işte :)
ayyyy utandırdınız kızlar beni tamam çay içecektim salep içtim. neyse dikkat edeyim bir dahakine bebeğime de kıyamıyorum ama bende şişko kalmak istemiyom dengeleyeyim bari. :))) sporumu bu akşam 2 tur yaparım biraz hafifletirim bari salebin etkisini :)))
canım tabi ki gerektiğinde içeceksin bebeğin var senin..Hani 6 ayda vermezsinde kilolarını 1 senede verirsin...Bebeğin ve sen daha önemlisiniz...
hasret bende sabah olmasını istiyorum peynir ve zeytin gözümün önünde uçuşuyor. :D
ahahhhaha :)
arzu ablacıgm bn yaz gunu okadr sıkıntılar yasadm kı eer bna bırı hasret bunlar bunlar olack deselerdı kaldıramm bn okadr seyı derdım we ınan guclu gıbı gorundum hep dayandım eet bazen ınsan cok bunalıo ıns sende ustesınden gelırsın herseın bzımle paylas neyın warsa burada herkes bırbırıne cok destek oluyo bn cok seyımı paylastım burada destek oldular hep bna...
katılıyorum hasrete ben de herşeyimi burada paylaşıyorum.Annemle ilgili sorunlarımdan arkadaş sorunlarıma, Özgüven sorunlarımdan çektiğim aşk acısına kadar.Saolsunlar bugüne kadar destek olmayan olmadı...
Sağol canım ya bazen olurum böyle sanki pilim bitti,herşey zor geliyor bu ara....

bir ara bana da çok oluyordu ama şu sıralar gözümü aşk ve iyi bir gelecek ve üni. hayalleri bürüdüğünden pek o duruma düşmüyorum :)

Ooo muhabbet var. kaçırmayayım bunu bari. Menümü yazayım bari hemen.

Sabah: 2 dilim t.b.ekmeği, 1 yumurta, 2 siyah zeytin, yeşillik, biraz peynir, şekersiz çay
1 Türk
Öğlen: 1 dilim pırasalı börek, 1 tane mercimek köftesi, şekersiz çay
Ara: 1 yeşil çay
Akşam: 1 kase salatalıklı yoğurt
Ara: 1 7 otlu çay
1,5 lt su

Menüm kötü bugün. Annemdeyim kadında biz gelicez diye yapmışta yapmış. Hastaydı da. Kıyamadım biraz yedim ne yapayım kızlar.

Dün kursumu merak etmiştiniz ya kızlar. Ben tecvidli kuran kursuna gidiyorum. Artık evdeyim çalışmıyorum diye öğreneyim artık dedim. Pazartesi ve perşembe günü gidiyorum. Ayrıca Aöf son sınıf öğrencisiyim. Ayrılmıştım. Tek dersim vardı. Aftan yararlandım bu sene. Matematik çalışıyorum birde. Bakalım inşallah veririm de mezun olabilirim. Emeklerim boşa gitmez inşallah. Sizler nasılsınız kızçeler.:34:

ah bu erkekler kaç yaşında senin büyük oğlan.benim bir oğlum var bir oğlum daha olsun isterim erkek çocukları anneye çok düşkün oluor diolar

sanırım boza süt yapıyordu ama onunda kalorisi yüksek ben emzirirken çok süper kilo veriyordum:)

sırrı neydi ben emziriyorum ama gitmiyo yada ben diyetteki gibi hızlı sonuç bekliyorum ondan mı 4 ayda 7 kilo gitti sadece canım

emın ol sadce senn oglun degıl benm cewremde okadr cok anne ogul arasında problemı olan warkı onları gorsen sukredersın annesı cocugunn her dedıgını yapyo her dedıgı alınıo ama annesı opse cekıl gıt dıo eer sınırlense dower bıle emınım ne guzl kı hatasını anlamıs gonlunu almaya calısıomus
Canım benim sağol haklısın ama herşeyi tek başıma yüklendiğim için daha çok anlayış bekliyorum ondan,küçük değil artık 23 yaşında....

ece teyzysi kızım şimdi uyuyor sabah öpeceğim senin yerine o da sana kesin agucuk yapacak :))) birde ece deneme haftası dedin yaaa gruptan çıkarılabilir miyim ??? ben başta demiştim gündüzleri giremiyorum nete eşimin iş pc si bu akşamları eve getiriyor o zaman giriyorum.

bendemi tost yesem sabah acaba hasret neyli yacaksın tostu ve boyutu ne olacak yanında çay mı???

yannda cay peynırlı kucuk yaparım boyutunuda :1::1:

Herkese iyi akşamlar

Takımınızda hala boş yer var mı? Varsa katılmayı çok istiyorum.1 haftadır tek başıma diyet yapıyorum ama motivasyonum düşmeye başladı Yardıma ihtiyacım var.
iyi akşamlar canım tabi var buyur gel :)Son olarakta seni alalım :)

ayy bu konularda hiç bir zaman birşey diyememişimdir :)

hayır tabi ki canım akşamları paylaşımın süper e bir de takıma katkın büyük oldu...
onun bana agucuk yapan dudaklarını koparırım :)

tostu abartmayın ama...Hasreeeeeeeet yolcam seni kız :) hani bizim anlaşma :)

ah bu erkekler kaç yaşında senin büyük oğlan.benim bir oğlum var bir oğlum daha olsun isterim erkek çocukları anneye çok düşkün oluor diolar
Çok ümitlenme Nurcanım o düşkünlük belli bir yaşa kadar oluyor,Allah acılarını göstermesin....:16:

ben en son 15 dk leslie yapmıştım dimi yazdıklarımdan :) unuttum sohbet etmekten :)
5 dk.daha yaptım ama bunlar normal hareket.tempolu ama :)

bnce tam tersı kız cocugu kesınlkle anneye dha duskun erkek ewlendıgı zamn degısıo kım ne dese desın bn bunun kanısındayım erkek cocuklarınıda cok sewerm o apayrı bısı:emir_bebek:

nurcan hatun şimdiden başlamış oğlan anasıyım demeye :) Tam tersi kızlar daha düşkün oluyor.Senin kızın olsa istemez misin damadın kızına düşkün olsun.Ortada bir anlaşmazlık oldu mu senin kızının tarafını tutsun?Onun gibi işte :)

Ooo muhabbet var. kaçırmayayım bunu bari. Menümü yazayım bari hemen.

Sabah: 2 dilim t.b.ekmeği, 1 yumurta, 2 siyah zeytin, yeşillik, biraz peynir, şekersiz çay
1 Türk
Öğlen: 1 dilim pırasalı börek, 1 tane mercimek köftesi, şekersiz çay
Ara: 1 yeşil çay
Akşam: 1 kase salatalıklı yoğurt
Ara: 1 7 otlu çay
1,5 lt su

Menüm kötü bugün. Annemdeyim kadında biz gelicez diye yapmışta yapmış. Hastaydı da. Kıyamadım biraz yedim ne yapayım kızlar.

Dün kursumu merak etmiştiniz ya kızlar. Ben tecvidli kuran kursuna gidiyorum. Artık evdeyim çalışmıyorum diye öğreneyim artık dedim. Pazartesi ve perşembe günü gidiyorum. Ayrıca Aöf son sınıf öğrencisiyim. Ayrılmıştım. Tek dersim vardı. Aftan yararlandım bu sene. Matematik çalışıyorum birde. Bakalım inşallah veririm de mezun olabilirim. Emeklerim boşa gitmez inşallah. Sizler nasılsınız kızçeler.:34:

mercimek köftesi çok fenaa :))dayanılmaz

kuran kursuna gidiyorsun süper keşke zaman bulup herkez niyetedip öğrenmek için bişiler yapabilse aöf inş bitirirsin canım bizler iyi gibiyiz bakalım yarın belli olcak nasılız:))

bnce tam tersı kız cocugu kesınlkle anneye dha duskun erkek ewlendıgı zamn degısıo kım ne dese desın bn bunun kanısındayım erkek cocuklarınıda cok sewerm o apayrı bısı:emir_bebek:

katılıyorum ben de severim hem erkek çocuğunu hem kız çocuğunu ayyy heyecanlandım şimdi hasretim allah senle bana da göstersin :) Ama öncelikle hepimize hayırlısını...

Back
X