Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

keske bnde ogreneblsem :( bıde namaza da cok baslamk ıstıorum ama bır turlu olmuyo baslıorum bırakıorum:43:

Kızlar uyduda bi kanal ayarlayayım dedim hepsi gitti. :27::35:
Uğraşıyorum 2 saat olduu. Hem size yazıyorum hem tv. yi kurcalıyorum. 2. uydu cihazını taktım onunla deniyorum. Bunda da ses yok. Benim goncam diyo ki bunu da bozarsan seni takıcam oraya bakalım nasıl göstericek. :9::9::9::9::10:

kızlar ben uyucam benim kuzum erken kalkıyor sabah ayaktayız herkeze iyi geceler ve yarın kilolar gitmiş olur inş görüşürüz:)

kızlar bugn bı komsumuz aradı bna dıokı hasret sen cok zayflamıssn herkes ole dıo nasl basardn ayy nasl muytlu oldm o ole sorunca bnde basladım anlatmaya sankı cok blıomusum gbı hahahayyyyy:52::52:

keske bnde ogreneblsem :( bıde namaza da cok baslamk ıstıorum ama bır turlu olmuyo baslıorum bırakıorum:43:
İstemek de yolun yarısıdır Hasretim sen yine de kıl...:34:
Uğraşıyorum 2 saat olduu. Hem size yazıyorum hem tv. yi kurcalıyorum. 2. uydu cihazını taktım onunla deniyorum. Bunda da ses yok. Benim goncam diyo ki bunu da bozarsan seni takıcam oraya bakalım nasıl göstericek. :9::9::9::9::10:
Bende star tv yi ayarlamaya çalıştım inşaallah olmuştur da seni merak ettim şimdi:9::9:

kızlar ben kaçmak zorundayim benim bebiş uyandı. karnı acıktı sanırım uyutayım onu sonra spor yapacağım sonrada uyurum. yarın akşama görüşürüz. zayıf hanımlar eminim hepiniz verdiniz fazlalıklardan bende vereceğim hepinizi öptüm. gelebilirsem gelirim yine

kızım olmadıgından bilemiyorum şuanda Allahtan hayırlısı diyelim fazlada derinlere inmeyelim bence kızmı erkekmi evlat daha hayırlı olur orası pek bilinmez bazen ummadık taş baş yarar
çook haklısın bebeğim..Ummadık taş baş yarar...
:60: ayy koptum :)
kızlar ben uyucam benim kuzum erken kalkıyor sabah ayaktayız herkeze iyi geceler ve yarın kilolar gitmiş olur inş görüşürüz:)

iyi geceler canım..

ayyy rezzan gider ayak beni güldürdün süpersinizz:))

Canım ben Kuran okumayı biliyorum da mahreç ve tecvitlerde hatam var,tekrar cüzden alıp hatalarımı da düzeltmeye çalışıyorum ..ama ayın gayın bir türlü çıkmıyor yapamıyorum,sen ne durumdasın...

Herkesin 1-2 harf sorunu olabilyormuş hocamız öyle dedi. Ben o harfleri çıkarıyorum da peltekler biraz zor geliyo bana. :26:
Ben hiç bilmiyordum yani biraz vardı da kem küm onu da yazın kendi başıma çalışmıştım. Baktım olmuyoo başladım kursa zatende yapamazmışım. Biri öğretince daha kolaylaşıyo iş. gayın harfini yağmur kelimesiyle çalışsan cnm. Bende çok faydası olmuştu. Yağmurun Ğ si.
Orayı nasıl çıkarttığına dikkat et aynısı gaynda.

Herkesin 1-2 harf sorunu olabilyormuş hocamız öyle dedi. Ben o harfleri çıkarıyorum da peltekler biraz zor geliyo bana. :26:
Ben hiç bilmiyordum yani biraz vardı da kem küm onu da yazın kendi başıma çalışmıştım. Baktım olmuyoo başladım kursa zatende yapamazmışım. Biri öğretince daha kolaylaşıyo iş. gayın harfini yağmur kelimesiyle çalışsan cnm. Bende çok faydası olmuştu. Yağmurun Ğ si.
Orayı nasıl çıkarttığına dikkat et aynısı gaynda.

İyi bir yöntem gerçekten de,denicem sağol...:16:

kızlar bugn bı komsumuz aradı bna dıokı hasret sen cok zayflamıssn herkes ole dıo nasl basardn ayy nasl muytlu oldm o ole sorunca bnde basladım anlatmaya sankı cok blıomusum gbı hahahayyyyy:52::52:
ayy ne güzelll...Bana bir arkadaşım izine ilk ayrıldığım 1. haftada demişti nasıl mutlu olmuştuuum anlatılmaz yaşanır :)
İstemek de yolun yarısıdır Hasretim sen yine de kıl...:34:

Bende star tv yi ayarlamaya çalıştım inşaallah olmuştur da seni merak ettim şimdi:9::9:
ehehehhe hatunların verdiği bazı zararlarda olmasa yararları iyi de :)
kızlar ben kaçmak zorundayim benim bebiş uyandı. karnı acıktı sanırım uyutayım onu sonra spor yapacağım sonrada uyurum. yarın akşama görüşürüz. zayıf hanımlar eminim hepiniz verdiniz fazlalıklardan bende vereceğim hepinizi öptüm. gelebilirsem gelirim yine

tamam hayatım sen bak bebişine :)

İyi geceler cnm.

Yaşasıınn birileri kilo veriyoo. :46::46::46::nazar:

Canım öp bebişini bizim için. Yarın görüşürüz inşallah. :54:

çook haklısın bebeğim..Ummadık taş baş yarar...

:60: ayy koptum :)
iyi geceler canım..

Haydii Ece kop kop kooopp. :8::8::8::8::9::9::9::9::9::9: Adam beni receiver yapcak diyorum kızımmm. :35::35::35::24::24:

ayyy rezzan gider ayak beni güldürdün süpersinizz:))
Sizde süpersiniz kızlar. :71:

Son düzenleme:
ayy kızlar siz çalışıyorsunuz kuran ama benim içim huzur buldu...Ben de elimden geldiğince ilk fırsatta başlamalıyım öğrenmeye...

ben burada durdukça çıkasım gelmiyor :) az daha spor yapabilsem iyi olacak...Yarrın bildirimler erkenden biterse iyi olur...Çünkü bildirimi yapıp yürüyüşe çıkmalıyım...Saat 3ten önce bitiririm...bildirim işini...

Kızlar bende çıkıyorum artık,hepinize teşekkür ederim kendimi iyi hissetmemi sağladınız,hepinizi çok seviyorum.Yarın sabah 7 30 gibi bildirim yaparım...Kahvaltıya annemler gelecek erken kalkmam gerek,hazırlık yapıcam..:16:...İyi geceler.....

Back
X