Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bende çıkıyorum artık,hepinize teşekkür ederim kendimi iyi hissetmemi sağladınız,hepinizi çok seviyorum.Yarın sabah 7 30 gibi bildirim yaparım...Kahvaltıya annemler gelecek erken kalkmam gerek,hazırlık yapıcam..:16:...İyi geceler.....

ıı gecelr allah rahtlık wersın:54:

ben burada durdukça çıkasım gelmiyor :) az daha spor yapabilsem iyi olacak...Yarrın bildirimler erkenden biterse iyi olur...Çünkü bildirimi yapıp yürüyüşe çıkmalıyım...Saat 3ten önce bitiririm...bildirim işini...
Bizde yapıyormuyuz yoksa haftaya mı cnm.

Kızlar bende çıkıyorum artık,hepinize teşekkür ederim kendimi iyi hissetmemi sağladınız,hepinizi çok seviyorum.Yarın sabah 7 30 gibi bildirim yaparım...Kahvaltıya annemler gelecek erken kalkmam gerek,hazırlık yapıcam..:16:...İyi geceler.....
İyi geceler cnm.

betülcüm banada özelden faceni msj atarmisin
Attım Aslıcığım...
yok hasretcim korkma bitlenmezsin banyodan ciktiktan sonra kafan kaşınmiyorsa veya kafa derin yanmıyorsa sorun olmaz. ya o foto sorunu hepimizde oluyor bende kilo aldıktan beri pek resim çekilmiyorum çekilsemde yandan zayıf çıkacak resimler çekilmeye çalışıyorum üzülme bi tanem bende haftaya dönecegim inşallah allahın izniyle temmuz ayında 60 kilo olacağız inşallah
İnşallah canım. Ayy hepimizin her hafta en az birer kilo verdiğimiz günler çok yakında olsub inşallah...
yarın kac cıkcam cok merk atıorum + gıbı gelıo bna ama
İnşallah artı değildir Hasretim. Ben bu gün sabah tartıldım küçük bi miktar (-) gördüm sadece... Olsun buna da şükür.
Bugünkü menüm çok kötüydü,
SABAH (Saat 8 ) kefir içip spora gittim
Saat 11 Kurabiye ve neskafe:17:
Saat 14,30 patates salata,çeyrek simit
AKŞAM çorba,meyve

Spor 1 saat step,45 dk yürüyüş
Bol su,yeşil çayı birazdan içerim...:85:

Bu aralar çok gerginim ya,adet döneminden midir nedir,içim sıkılıyor,herşey çok zor geliyor bana...Çok da alıngan oldum galiba....:14:Neyse kimse yok yine,kendi kendine yazmakda hiç zevkli değil......:5:
Ablacığım menün biraz düzensiz olmuş ama sporun muhreşem:nazar:
menüm:
Sabah:2 zeytin, biraz peynir.(arkadaşım börek getirmiş okula zorla vermeye kalktı ben peynirlerini yedim böreğin 5 te 4ünü başka bi arkadaşıma verdim) :1:
öğle:1,5 kase nohut.
Akşam:1 tb. çorba, 1 tb. nohut.(nohut tam bir tb.ta değildi)

Ekmek olarak bir tek o böreğin 5 te 4ü.Su içemedim bugün yine yaa :( ne yapıcam ben...
Sabah ara yapamadım tarih çalıştım.Öğleden sonra ara yapamadım çünkü uyuyakalmışım yine...Bir uyandım saat 6,30. annem tutturdu birlikte yeriz diye baktım bunların niyeti yok bekletiyolar sürekli ben de saat 8 olmadan yedim yemeğimi....Bugün bizim sınıfın voleybol maçı vardı çok heyecanlı oluyor bu maçlar ehehheheh :) bağırdık falan heyecandan zaten kalori yakmışımdır.Açlığımı unutmuşum bir an :)Ama yenildik.Bu sene sınıflar değişti ya geçen yıl ki gibi iyi oynayanlar bir arada değil.Ama bir şansımız daha var sanırım anlıycağınız heyecan devam ediyor :)
15 dk yürüdüm.Birazdanda leslie yapıcam.Dün akşamda yaptım eheheheh :)
Aferin benim iradeli kaptanıma...
Merak etme canım nescafe şekersizdi,ama tabii kurabiyeler şekerli,bu ara krizdeyim de....Yarın zaten kilo artışım olacağından eminim malum dönem....:50:
Kızlar ya kendimi çok mutsuz hissediyorum bu ara hiç iyi değilim....Canım hiç bir şey yapmak istemiyor ....:14:

Allah yar ve yardımcın olsun Arzu ablam... Rabbim tüm sıkıntılarını düze çıkarsın, gönlüne ferahlık versin. Ve inşallah her şey gönlüce olsun.

selam kızlar bu akşam biraz eşim kullandı pc yi ondan geç kaldım. menümü yazayım

sabah
3 dilim çavdar ekmeği
2 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
kk dan biraz daha büyük peynir
1 yk ayva reçeli

ara
1elma

öğle
1kase yoğurt ve tavuk çorbası

ara
1 dilim çavdar ekmeği
kk yarısı beyaz peynir

akşam
1 kase tavuk çorbası
2 yk bulgur pilavı
2 yk tavuklu patates yemeği
3 yk yoğurt

saat 9 gibi salep içtim ve fındık yedim

11 bardakta su içtim

nasılsınız özledim sizleri valla.mesajlarınızı okudun hızlı hızlı
Güzel menü tatlım sıkma canını. Bebişini düşün... Ama küçük bir tavsiye, akşamları meyve ve ya fındık, badem, ceviz yerine süt iç y yağlı, yoğurt ye. Hem yoğurt yağ yakımını hızlandırıyormuş.
Ooo muhabbet var. kaçırmayayım bunu bari. Menümü yazayım bari hemen.

Sabah: 2 dilim t.b.ekmeği, 1 yumurta, 2 siyah zeytin, yeşillik, biraz peynir, şekersiz çay
1 Türk
Öğlen: 1 dilim pırasalı börek, 1 tane mercimek köftesi, şekersiz çay
Ara: 1 yeşil çay
Akşam: 1 kase salatalıklı yoğurt
Ara: 1 7 otlu çay
1,5 lt su

Menüm kötü bugün. Annemdeyim kadında biz gelicez diye yapmışta yapmış. Hastaydı da. Kıyamadım biraz yedim ne yapayım kızlar.

Dün kursumu merak etmiştiniz ya kızlar. Ben tecvidli kuran kursuna gidiyorum. Artık evdeyim çalışmıyorum diye öğreneyim artık dedim. Pazartesi ve perşembe günü gidiyorum. Ayrıca Aöf son sınıf öğrencisiyim. Ayrılmıştım. Tek dersim vardı. Aftan yararlandım bu sene. Matematik çalışıyorum birde. Bakalım inşallah veririm de mezun olabilirim. Emeklerim boşa gitmez inşallah. Sizler nasılsınız kızçeler.:34:
Rezzancığım menün kötü değil. Akşam dengelemişsin zaten. Boşver geçmişi geleceğe bak...:21:
Canım ben Kuran okumayı biliyorum da mahreç ve tecvitlerde hatam var,tekrar cüzden alıp hatalarımı da düzeltmeye çalışıyorum ..ama ayın gayın bir türlü çıkmıyor yapamıyorum,sen ne durumdasın...
Ablam sen devam et, bir zaman sonra öyle güzel çıkıyor ki o harfler sen bile şaşırır kalırsın bu harfi ben mi çıkarttım diye. Sen yeter ki okumaya , çalımaya devam et...
keske bnde ogreneblsem :( bıde namaza da cok baslamk ıstıorum ama bır turlu olmuyo baslıorum bırakıorum:43:
Hasretciğim, ben hepinizi bu takımdaki herkesi çok ama çok seviyorum. İsterim ki sen de namazını kıl Kur'an-ı Kerimi okumayı öğren. Ve inan ki çok ama çoooooooooook mutlu olurum. Sen bir yerden başla, başlayınca namazına devam edeceksin bak gör. Ve aynı şekilde Kur'an-ı Kerim'i öğrenmeye çalış o da başladıktan sonra hooooooop bir bakmışsın öğrenmişsin.
Bu dünya çok kısa kızlar her an o kadar çok ölüm haberi alıyoruz ki o yüzden bu kısacık ömrümüzde uhrevi anlamda ne yaparsak kar...
Cenab-ı Hak Zariyat Suresi 56. Ayet-i KerimedeBen cinleri ve insanları ancak bana ibadet etsinler diye yarattım buyuruyor.
Bu büyük ayetin sırrıyla, insanın bu dünyaya gönderilmesinin hikmeti ve gāyesi; Kâinâtın yaratıcısını tanımak ve O’na îmân edip, ibâdet etmektir. Ve insanın yaratılış vazîfesi ve boynunun borcu, Allah’ı tanımak ve îmân etmektir ve iyice anlamak ve şübhesiz bilmek ile varlığını ve birliğini tasdîk etmektir.”

(Kızlar sizlerle bir kaç bildiğimi paylaşmak istedim sadece, haddimi aştıysam afıınıza sığınırım...)

ayy kızlar siz çalışıyorsunuz kuran ama benim içim huzur buldu...Ben de elimden geldiğince ilk fırsatta başlamalıyım öğrenmeye...
Ececiğim Rabbim en kısa sürede öğrenmeni nasip eylesin inşallah. Sen istersen bunu 1 haftada bile yapabilirsin... Hazır önünde 15 günlük bir tatil de varken bu asıl amacımız olan ubudiyeti ( Kur'an-ı Kerimi) yapman hiç de zor değil...
Yine mi kimse yokkk?

5. takım nerelerdesinizzzzzzz???

Bir tek şirin var anlaşılan.
İyi geceler şirin:emir_bebek:

İyi geceler prenses... Sen biraz geç takılıyorsun anladığım kadarıyla. Bu saatte buralarda pek bir kimse olmuyor...

Slm alk canlarım...
Ben bu gün öğleden sonra misafirliğe gittim. Orada biraz yediklerimin dozunu kaçırdım... Ama sabah ve öğlen çok çok az yemiştim de bu bir mazeret değil tabi. Başıma gelecekleri bildiğim için sabah tartıya çıkıp da gitmiştim Allahtan...
Şimdi haftaya cumaya kadar bir daha tartlmak yok... Yine tam gaz diyete ve spora devam edeceğim...
Siz de maşallah yazmışsınız epey, oku oku zor bitirdim. Aman olsun yazın yazın takımımız hareketli olsun...

normlde cok uzulmem gerekırken umurumda bıle olmadı cnku farkndaydım bn de bunn sadce 2 gundr dıkkt edıorum okadr ama haftaya tam gaz gelıorum dıkkat edın:21::21::21:

msj 1

geçen hafta : 68.1

bu hafta : 68.9

gelen : 800 gr

üzgünüm arkadaşlar ...mazeretim var,,,ama yine de ceza vereyim kendime

msj 1

geçen hafta : 68.1

bu hafta : 68.9

gelen : 800 gr

üzgünüm arkadaşlar ...mazeretim var,,,ama yine de ceza vereyim kendime

:30::30: bnde ceza werdm kndıme bu hafta supr olup 70 i gormk ıstıorum mesla bugn ıstedıgmı yıyecktm ama ceza werdm kendıme yemıorum :47:

Benim güzel arkadaşlarım,cumanız mübarek olsun....

Ablam sen devam et, bir zaman sonra öyle güzel çıkıyor ki o harfler sen bile şaşırır kalırsın bu harfi ben mi çıkarttım diye. Sen yeter ki okumaya , çalımaya devam et...
İnşaallah Betülüm ya,Kuranı doğru okumayı çok istiyorum,gayret ediyorum.Harfler yanlış okunursa biliyorsun anlam da değişiyor,o yüzden doğru okumak çok önemli...

Bu dünya çok kısa kızlar her an o kadar çok ölüm haberi alıyoruz ki o yüzden bu kısacık ömrümüzde uhrevi anlamda ne yaparsak kar...
Cenab-ı Hak Zariyat Suresi 56. Ayet-i KerimedeBen cinleri ve insanları ancak bana ibadet etsinler diye yarattım buyuruyor.
Bu büyük ayetin sırrıyla, insanın bu dünyaya gönderilmesinin hikmeti ve gāyesi; Kâinâtın yaratıcısını tanımak ve O’na îmân edip, ibâdet etmektir. Ve insanın yaratılış vazîfesi ve boynunun borcu, Allah’ı tanımak ve îmân etmektir ve iyice anlamak ve şübhesiz bilmek ile varlığını ve birliğini tasdîk etmektir.”

(Kızlar sizlerle bir kaç bildiğimi paylaşmak istedim sadece, haddimi aştıysam afıınıza sığınırım...)

.NT]

Allah razı olsun,Cuma gününe uygun olmuş Betülüm....

.

Allah yar ve yardımcın olsun Arzu ablam... Rabbim tüm sıkıntılarını düze çıkarsın, gönlüne ferahlık versin. Ve inşallah her şey gönlüce olsun.
Canım benim iyi ki varsınız,sizleri tanımışım,akşam canım çok sıkkındı,arkadaşların sayesinde açıldım biraz....Duaların için de amiiin canım inşaallah...:16:
:[/QUOTE]

Son düzenleme:
NURCANIM Tebrikler galiba tek kilo vermiş olan sensin bu hafta,en iyisi sen bize ceza ver,spor bakanı sen ol...ama bak ablana acı,ben hasta ve yaşlı bir kadınım,bana özel olsun...:60::60:Akşam için de hakkını helal et kafanızı şişirdim...:16:

Back
X