Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben kilomu yazmaya utanıyorum:17::17::17::17:
SAMANYOLU 66
GEÇEN HAFTA 65
GELEN 1 kilo
HEDEF 62

SAMANYOLU (65/ 66/ -1 /-1,54%) umarım doğru hesaplamışımdır.

Arkadaşlar ben şimdilik çıkıyorum,annemle alışverişe gidicem,akşam üzeri uğrarım inşaallah....:16:

NURCANIM Tebrikler galiba tek kilo vermiş olan sensin bu hafta,en iyisi sen bize ceza ver,spor bakanı sen ol...ama bak ablana acı,ben hasta ve yaşlı bir kadınım,bana özel olsun...:60::60:Akşam için de hakkını helal et kafanızı şişirdim...:16:

benden bakan filan olmaz:))sporla aram yok hiç evde koşturmaktan yorgun oluyorum.. bi arada yürüyüş oda çıkabilirsem dışarı bu hafta sıra kimde acaba spor bakanı olmak için:)
daha çok gençsiniz Arzu hanım önünüzde yapılcak ve yaşanılcak çok şey var bu haftaya süper başlayalım gitsin bu kilolar artık:))aa öyle şeymi olur biz burda niye varız birbirimize destek olmak için :)

Başlangıç: 75.7
Geçen Hafta: 71.5
Bu hafta:71.5
Giden:0
Toplamda giden: 4.200
Hedef: 65

Kızlaar geçmişe bakamadım. Herkese hayırlı bildirimler. Benim regl dönemim olduğu için sanırım. Moralim bozuldu valla. Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim. Benim gibi veremeyenlerde haftaya inşallah. :34:

1. Takim 239. Etap

aylin90 (83,9 /84,1 / -0,1 /-0,12 % ) kilosu 2 ye bölündü bildirimde bulunamadigi icin
naz (59,2/ 59,5 / -0,3 / -0,6 % )
hepbera (69,5/68,8 / 0,7 / 1,0 % ))
bal10 (52,9/52,7 / 0,2 / 0,38 % ) mezun olmak istiyor
t_n (71,7/ evini taşıdığı için kilo bildiriminde bulunamadı )
minel3478 (66,5/65,8 / 0,7 / 1,05 %)
qarden (91,1/89,9 / 1,2 / 1,32 % ))
imeldaguney (71,9/ 71,6 / 0,3 / 0,42 % )
karanfill83 (93,6/) kilo bildiriminde bulunmadı 2. kez
mulu (57,4/57,0 / 0,4 / 0,70 % )
minik_kontes (71,5/70,5 / 1,0 / 1,40 % ) eski niki LiLiumm
67yasel67 (79/74,5 / 4,5 / 5,70 %) yeni üye, 08.01 katildi, baslangic kilo 79, hedef 60

1. Takim ortalama yüzdesi = % 0,94

rica etsem listemizi kontrol edebilirmisiniz

off tw ızlemekten yapamıorum spor yada pazrtesı baslıcm ya onn arkdsına sıgınıorum herlde
az once bı arkdsım dıokı sakın spor salonuna gtme bıraknca aynı kılolar gerı alınıo cnku wucudn alısıo harekete snra harektsız kalıo kılolar gerı dıo bnde sasrdım y napcamı

off tw ızlemekten yapamıorum spor yada pazrtesı baslıcm ya onn arkdsına sıgınıorum herlde
az once bı arkdsım dıokı sakın spor salonuna gtme bıraknca aynı kılolar gerı alınıo cnku wucudn alısıo harekete snra harektsız kalıo kılolar gerı dıo bnde sasrdım y napcamı

aman önce sen verde kilolarını sonrasını düşünme belki aynı kiloda kalıcaksın sen hep kilolumuydun cocuklugundan beri canım

Ececiğim Rabbim en kısa sürede öğrenmeni nasip eylesin inşallah. Sen istersen bunu 1 haftada bile yapabilirsin... Hazır önünde 15 günlük bir tatil de varken bu asıl amacımız olan ubudiyeti ( Kur'an-ı Kerimi) yapman hiç de zor değil...

haklısın canım.Aslında bir yandan ygs çalışıp bir yandan da öğrenmeye başlayabilirim.Umarım ona buna uymam da en kısa da başlarım...

rezzancım kilo vermemiş almışsın.Hem deneme haftandı zaten...O yüzden ben seni bu hafta listeye almıyım hem takımın ortalaması daha da düşmesin hem de bu haftaya takıma alışmış olarak tam gazla başla...

kızlar 0,1 kilo vermişim geçen haftadan bu yana :)

her neyse bugün her iki tartıyı takrar denedim geçen sefer bir sorun olmuş yanlış ayarlanmış 7 kilo kadar yüksek çıkarmıyor.Bu sefer kontrol de ettim :) listeyi kontrole vericem şimdi...

heyy nereye gittiniz?Cuma günü olunca bi kaçasınız geliyor sizin...Ben şu listeyi kontrol ettirebilirsem ben de kaçıcam da...

menum :
sabah 1 dılım cawdar ekmegınden tost 5 zytın az recel cay
oglen:yarım dılım cawdar ekmegı 2 kofte salata az corba
ara: yogurt yesılcay
aksam :k fleks
ara elma mandalına yesılcay
su
3 lıtre

menum :
sabah 1 dılım cawdar ekmegınden tost 5 zytın az recel cay
oglen:yarım dılım cawdar ekmegı 2 kofte salata az corba
ara: yogurt yesılcay
aksam :k fleks
ara elma mandalına yesılcay
su
3 lıtre

kız dur akşam olmadı daha :)
Birde sen akşam yemeğinden sonra meyve mi yiceksin bakıyım...Akşam yemeğiyle birlikte ye hiç olmazsa...

sabah:6 zeytin, 2 küçük poğaça(bildiğiniz yapyağlı aşırı kalorili olanlarından değil) 1 de ayran.
Ara:2 tane grax
öğle 1 tb. etimekli nohut

gerisini bilmiyorum ne olur :)

Back
X