- Konu Sahibi Cherry Mom
- #51.801
Merhabalar kızlar.
Bir sıkıntı mı var?
Biraz kasvetli gördüm takımı
Bir sıkıntı mı var?
Biraz kasvetli gördüm takımı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar kızlar.
Bir sıkıntı mı var?
Biraz kasvetli gördüm takımı![]()
en güzel anıların başlangıcı olsun inş. bugün...
Yine geç uyandım :) klasik bir kahvaltı yaptım.Peynir zeytin domates 1 dl ekmek...
Kızlar moralim aslında bu kadar kötü değildi ama az önce annem konuşurken arada birşey söyledi ki umutlarımın yıkılmasını engelleyemedim.
kısaca şöyle anlatayım durumu:
ben 4 ameliyat geçirdim.Kalp ameliyatı, 2 kulak ameliyatı(biri hafif biri ağır) son olarakta omurilik ameliyatı.
omuriliğimde eğrilik(skolyoz) vardı.İzi de kalp ameliyatımın izine göre bayağı var.Ama ben kalp ameliyatmı 2 yaşında oldum.Omurilik ameliyatımı 13.
annem o izin belli olmasından falan konuşuyordu.Aklıma getirmemeye çalıştığım bir şey yumruk gibi oturdu yüreğime.Sevdiğim insan bu nedenle uzak durur mu acaba bende.Aslında ne olursa olsun beni olduğum gibi sevmeyene hayatımda pek yer vermem ama ne biliyim korkuyorum işte...
ve bu konuda düşünceleriniz olmazsa ben gereksiz yere büyütürüm bunu...o kişi kulağımla kalbimden ameliyat olduğumu biliyor laf arasında söyledim.Kulağımın az duymasından şikayetçi olabileceğini düşünmek bitiriyordu beni zaten.Şimdi bir de bu çıktı başıma...
oy oy oy sen büyümüşünde nelere dertleniyorsun yahu o sevdiceğininde seninde önünde o kadar çokk çokk yol varki bende lisede sevdiğim cocukla bir ömür gecircem sanırdım bazı şeyler kafamda büyürdü de büyürdü hayatta ne dertler var çaresi yoktur sen şanslısın.. bu yaşıma kadar ne öğrendim sen istediğin kadar güzel ol mükemmel ol karşındaki insan tipe fiziğe değer veriyorsa senden daha iyisini hep arayıp durucaktır..sen senin ruhunu fikirlerini seven benimseyen insanı bulucaksın yani aslında çoğu insanın ruh eşini aradığı gibi yoksa inan bana mutlu olamıyorsun..seni yara izinle örnek veriyorum çarpık dişlerinle yada bir ömür kullanmak durumunda kaldıgın ilacınla seni sevmeli eğer tam tersiyse salla gitsin onu doğru adam o hiç değildir..birde hayatını yaşamadan evlenme derim 27 den sonra evlen ama buldunmu kalbi gümgüm attıranıda evlen gitsin ehehe onu bulmak zor oluyor da en azından ben için öle oldu:))
diyorum ki bu hafta içi sinemaya gideyim.Labirent filmine...sonraki hafta da tiyatroya giderim.
İlkbahara doğru da bir hafta kartepe turu bir hafta sapanca-maşukiye-abant turu yapayım diyorum.günü birlik.
araya giren haftalarda zaten işlerime yoğunluk veririrm.Yazında istanbulu gezerim.
İşte canım bunu biliyorum ama para olmadan olmuyor.Benim de 85 lira gizli birikmişim var.110 lirada annemlerin bildiği birikmişim var.yapacağım harcamaların bir miktarını da annemle yardım eder zaten.E yaza da bir iş bulur da çalışırsam daha ne :) 18 yaşındayım ama en iyi gezdiğim yerler gaziosmanpaşa eyüp bi de rami :)Ooohhh gez bakalım, bugünlerinin kıymetini bilmek lazım cnm. Bak sonra gidemezsin.![]()
iyi geceler bitmedi çamaşırı bulaşıgı vss gelemedim fazla ama bakıorumda kimseler uğramamış
Ececim böyle şeylere kafanı takma,insan gerçekten severse sevdiğinin hiç bir kusurunu görmez,dünya güzeli gözükür gözüne...Zaten kusurların görüyorsa o gerçek sevgi değildir ki...Sonra insan sağlıklı evlenip,sonra da sakat kalabilir,ciddi bir hastalığa yakalanabilir,böyle bir durumda sevdiğini terk etmek mi gerekir..Tabii ki hayır...Umarım bir gün gerçek aşkı bulursun...Benim lisedeki erkek arkadaşım gözümde dünyanın en yakışıklısıydı,sonra üniversitedeyken onun çok çocuksu,sorumsuz olduğunu düşünüp ayrıldım.Şimdi ortak arkadaşlarla toplandığımızda ben bunun neresini beğenmişim diye soruyorum kendime...Oysa eşimi çok sevmiştim,hala da yerini hiç kimsenin dolduramayacağına inanıyorum...Seni gerçekten hakedecek birini bulursun inşaallah,sakın acele etme...kısaca şöyle anlatayım durumu:
ben 4 ameliyat geçirdim.Kalp ameliyatı, 2 kulak ameliyatı(biri hafif biri ağır) son olarakta omurilik ameliyatı.
omuriliğimde eğrilik(skolyoz) vardı.İzi de kalp ameliyatımın izine göre bayağı var.Ama ben kalp ameliyatmı 2 yaşında oldum.Omurilik ameliyatımı 13.
ve bu konuda düşünceleriniz olmazsa ben gereksiz yere büyütürüm bunu...o kişi kulağımla kalbimden ameliyat olduğumu biliyor laf arasında söyledim.Kulağımın az duymasından şikayetçi olabileceğini düşünmek bitiriyordu beni zaten.Şimdi bir de bu çıktı başıma...
Utanç vericiiiiiKızlar bu hafta 11. olduğumuzu biliyorsunuz di mi?
Sakın Hasretim sen karışma,bırak annesi ile kendisi halletsin,senin ufacık bir lafın sonra olay olur,aralarına girme...annesi ve ablası hakkında da kötü şeyler söyleme,erkeklerin sağı solu belli olmaz,birden onları tutar üzülürsün sonra...hıc cewap wermedım dedıgnızı yaptım annesı aramıs mays hazıran ablann dugunu war sız erteleyecksınz demıs bulentte ertelemıoruz emıs ozamn kendınız yapın demıs kapamıs telı nolck blmıorum :26::26:
diyorum ki bu hafta içi sinemaya gideyim.Labirent filmine...sonraki hafta da tiyatroya giderim.
İlkbahara doğru da bir hafta kartepe turu bir hafta sapanca-maşukiye-abant turu yapayım diyorum.günü birlik.
araya giren haftalarda zaten işlerime yoğunluk veririrm.Yazında istanbulu gezerim.
mrb nolur kusrma bakmayn gelemıorum dıe pc basına oturmaktan korkuorum yenı bısıler gorcm dıe ablası sureklı bısıler yazıo kesnlkle yapmayacklarmıs dugun feln bıze ancak 2013 un temmznda yaprlarmıs bzde kesnlkle bunu kabl etmıorz herseı bnm aılem yapck dugunu ewı duzmeyı ama edrnede yapmıcz dugunumuzu burada olck kına dugun oradada sewdıgımn arkdslaryla berabr bı nıkah yapcz okadr aıleme ne kadr tsk etsem az kalır sanırım yarn spora gtmıcm ayda oraya wercm parayı bırktreye karr werdm ama her sabh cıkıp yurucm ewe gelcm harektlerımı yapcm onda karrlıyım yarn sabh cıkcam mesla ıns faydalı olur
buyur gel :) ama listeye alınabilmene kaç ay kaldı :):)Ben de geldim:)
Sonunda sizi yakaladım.
Geri mi dönsem ne, çok alışmışım buraya.
Sürekli bu takımı kontrol ediyorum![]()
menum : sabah 2 dılım cawdar ekmegı 2 parca tawuk peynır zaytın recel
oglen :elma 2 mandalına
aksam :k fleks
su 2 lıtre
İlle düğün mü istiyorsun Hasret,sadece nikah olsa tatile gitseniz daha iyi olmaz mı,düğünde de bir sürü sorun yaşanıyor...mrb nolur kusrma bakmayn gelemıorum dıe pc basına oturmaktan korkuorum yenı bısıler gorcm dıe ablası sureklı bısıler yazıo kesnlkle yapmayacklarmıs dugun feln bıze ancak 2013 un temmznda yaprlarmıs bzde kesnlkle bunu kabl etmıorz herseı bnm aılem yapck dugunu ewı duzmeyı ama edrnede yapmıcz dugunumuzu burada olck kına dugun oradada sewdıgımn arkdslaryla berabr bı nıkah yapcz okadr aıleme ne kadr tsk etsem az kalır sanırım yarn spora gtmıcm ayda oraya wercm parayı bırktreye karr werdm ama her sabh cıkıp yurucm ewe gelcm harektlerımı yapcm onda karrlıyım yarn sabh cıkcam mesla ıns faydalı olur