- Konu Sahibi Cherry Mom
- #51.961
Aslıcığım ben seni avatarındaki sarı saçlı kız çocuğundan olsa gerek hep sarı saçlı hayal etmiştim. Saçlarının koyu renk olduğunu görünce çok şasırdım inan ki...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslıcığım ben seni avatarındaki sarı saçlı kız çocuğundan olsa gerek hep sarı saçlı hayal etmiştim. Saçlarının koyu renk olduğunu görünce çok şasırdım inan ki...
ilerde çocucum olursa avatarımdaki kıza benzemesini çok isterim tabi allahım herşeyin hayırlısını versin:) sarışın kız çocuklarını seviyorum canım senin cimcimede sarışın maşallah
Rabbim gönlüne göre versin canım. İnşallah hayırlısıyla senin de sarışın bir kızın olur.
inşallahhayırlısı neyse o olur inşallah canım benim...
ondan sonrada buraya gelip vermem gereken 30 kilom var diye ağlarım ehehehe şimdi en azından 10 kilo.. çok şartlamışım kendimi bi 10 kilo vermeden düşüneemem:) zaten yaz sonu düşünüyoruz tabi allahım nasip ederse bakalım düşündüğümüzdede hemen olacakmı..inşallah canım bi bakmışın hamişsin:)dieti es geçmişin
selam kızlar klasık kahvaltı yaptım sabah ve nescafe ıctım 3 diet büskivi yedim özledim sizleri bakıcam bakamıorum bugun yine evi sildim süpürdüm bugun yemek işim yok belki akşama ağdaya filan giderim gitsem iyi olucak:)ama bu karda kıştada üşneiom hatta tirtir titriorum dışarı cıktımmı
carsıya gıttım geldm ama dondum tek kelıme ınalmaz sogk we cok kar war cıktıgıma pısman oldum ya
kızlar hıc kacamak yapmıorum gerckten ama bugn tartya cıktm dunkı kılomdan 200 gr almısm bn anlamdım bu ısten bısı ya cok sınırlerım bozk neden bole oluyo anlamıorum
ececiğim ben 70-79 kilolar arası topiğinede katıldım hem burda hem orda olmam sorun yaratır mı? onlara dedim bizim için sorun olmaz dediler.. ben bizim takım içnde sorun olacağını düşünmüyorum ama yinede sorayım dedim
Selam kızlar:)
Yine herkes rüyalarda sanırım
Rezzan evde koca bir kavanoz kuşburnu marmelatım var.
Anneannem yapmış getirmiş faydalı diye.
Çok sevdiğim halde yemeye korkuyorum.
Şimdi sen yazınca aklıma geldi.
Çok kalorili değil mi sence?
Yesem ben de güzel güzel kilo yapmaz mı?
Geçmiş olsun kuşum.
Neyin var böyle neden oluyor o şişmeler?
Sıkıldın mı iyi mi oldu karar ver bakalım
Fragmanını gördüm ama izleyemedim.
Konusu tam olarak ne merak ettim şimdi?
Aaaa ne tesadüf cnm. Ben diete orda başladım. Hala da oradayım. tabii bu sıralar fırsat bulamıyorum fazla girmiyorum. Bir sorun olmaz cnm. Topikte görüşürüz.ececiğim ben 70-79 kilolar arası topiğinede katıldım hem burda hem orda olmam sorun yaratır mı? onlara dedim bizim için sorun olmaz dediler.. ben bizim takım içnde sorun olacağını düşünmüyorum ama yinede sorayım dedim
Takma o kadar cnm. Gidecek merak etme ama sen azmini koru.Ağlamak istiyorum , moralim çok bozuk ya ....kabus gibi her an kilo kilo kilo kilo ....offffffffffffffff![]()