Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eceyi merak ediyorum,neden gelmedi acaba,karne alacaktı bugün,acaba annesi falan mı yasakladı...:10::10:
Ben menümü yazayım,mayıs ayında diyetisyene gitmiştim o listeyi uyguluyorum...Bu gün kaçamak yapmadım

SABAH 2 dilim çavdar ekmeği,yarım kk beyaz peynir,1 yumurta,1 bardak yy süt,domates,2 zeytin
ÖĞLEN yeşil mercimek , 2 kaşık yoğurt,salata,1 dilim çavdar ekmeği
ARA 2 dilim çavdar ekmeği,1 kk peynir,şekersiz neskafe
AKŞAM kereviz,y,2 kaşık yoğurt,1 dilim ekmek
GECE 1 ayva
1 saat koşu bandında yürüdüm,bol su içtim,yeşil çayımı da unutmadım...:21:

Çok güzel menün cnm. Tebrikler. Bir şey sorsam sana, bazıları ekmeği 2 dilim falan diyorlar günde, senin diyetisyen bu konuda ne öneriyor. Bende ona göre başlıycam da bir diyete. Kendime göre yapıcam bişeyler yani.

Eceyi merak ediyorum,neden gelmedi acaba,karne alacaktı bugün,acaba annesi falan mı yasakladı...:10::10:
Ben menümü yazayım,mayıs ayında diyetisyene gitmiştim o listeyi uyguluyorum...Bu gün kaçamak yapmadım

SABAH 2 dilim çavdar ekmeği,yarım kk beyaz peynir,1 yumurta,1 bardak yy süt,domates,2 zeytin
GECE 1 ayva

Menün çok güzel ablacım. İnşallah bu diyet sayesinde hedefine ulaşırsın.:16:

Menün çok güzel ablacım. İnşallah bu diyet sayesinde hedefine ulaşırsın.:16:

Mrblar. Bende 13. gruptan Ebru. Baktımki dün bizi ziyarete gelmişin. Bende iadeyi ziyaret yapayım dedim. Bu arada ben yeni katıldım 13. gruba. Duydum ki kardeş takımmışsınız. Bende bi bakayım dedim neler yapıyorsunuz diye. Nasıl gidiyor :))

GECE 1 ayva

arzu ablacıgm menun guzl ztn dıyetsyen wermıs ama bna ekmek sankı cok gbı geldı ara ogunde bıle 2 dlım yemıssn bırazck azaltsan dha guzl werecegnı umuyorum ben:34:

gunaydn kızlar erken uyandım bugun et gunum kalktm hemn tawuk yedım bırazcık cok acıkmıstm cnku bugun 250 mekık cekcem karrlıyım tartldım supr gıdıorum suan bakalm nolck:21:

kızlar selam bir kaç zamandır giremiyorum ama güzel haberlerim var size diyeti bıraktım tabi yemekten de patlamıyorum dikkat ediyorum ve yine kilo verdim şu an 63.3 kiloyum yavaş ama kararlıyım. hepinizi özledim valla

Herkese günaydın, yeni kalktık, daha kahvaltı yapıcam. Acıktım çoook. Su içeyim bari biraz da yoksa ne var ne yok yiycem. :56:

gunaydn kızlar erken uyandım bugun et gunum kalktm hemn tawuk yedım bırazcık cok acıkmıstm cnku bugun 250 mekık cekcem karrlıyım tartldım supr gıdıorum suan bakalm nolck:21:

msj 14

günaydın kızlar , bugün yeni bir gün ve ben kararlıyım .

sabah 9.00
1 su bard ılık su ve 3 tane günkurusu kayısı

sonra koşu bandında 50 dk yürüdüm . 4 km ve 200 cal harcadım . yüzüm kıpkırmızı oldu. biraz esneme hareketleri ve bacak çalıştıracağım . sonra da duş ve kahvaltı.

11.00 kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği , yeşil zeytin , peynir ve 1 yumurta yemeyi düşünüyorum . + şekersiz çay

sonrasını yine yazarım .

arzu ablacıgm menun guzl ztn dıyetsyen wermıs ama bna ekmek sankı cok gbı geldı ara ogunde bıle 2 dlım yemıssn bırazck azaltsan dha guzl werecegnı umuyorum ben:34:

msj 15

Hasretcim benim gittiğim diyetisyen sabah ara için , meyve , kayısı veya incir + yeşil çay

ikindi ara için , 2 kepekli galeta , meyve veya kuru üzümle yeşilçay önermişti .

günlük 8 ince dilim ekmek veriyorlar . tabi buna karşılık başka birşey yemek istiyorsan 1 dilim ekmeği çıkarabilirsin .örneğin zeytinyağlı lahana dolması 2 adet : 1 dilim ekmek + 1 ölçü yağa eşit

msj 15

Hasretcim benim gittiğim diyetisyen sabah ara için , meyve , kayısı veya incir + yeşil çay

ikindi ara için , 2 kepekli galeta , meyve veya kuru üzümle yeşilçay önermişti .

günlük 8 ince dilim ekmek veriyorlar . tabi buna karşılık başka birşey yemek istiyorsan 1 dilim ekmeği çıkarabilirsin .örneğin zeytinyağlı lahana dolması 2 adet : 1 dilim ekmek + 1 ölçü yağa eşit

ayda 4 kılo felan werılıo sanırm bndede wardı ole bı lıste ama uyamıorum bn bı turlu onlara 60 yada 65 e kadr bu dıyetı yapmayı dusunuorum snrasındada koruma zamanına gecerm

msj 14

sabah 9.00

sonra koşu bandında 50 dk yürüdüm . 4 km ve 200 cal harcadım . yüzüm kıpkırmızı oldu. biraz esneme hareketleri ve bacak çalıştıracağım . sonra da duş ve kahvaltı.

11.00 kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği , yeşil zeytin , peynir ve 1 yumurta yemeyi düşünüyorum . + şekersiz çay

sonrasını yine yazarım .

:nazar::nazar:ohh ne guzl baslamısz gune masllh deryam masllh cuma gunu bomba gbı glıoruz:21:bnde smdı ew temzlıgı snrada spor yapcm bugn cok mekık cekcm:21:

:nazar::nazar:ohh ne guzl baslamısz gune masllh deryam masllh cuma gunu bomba gbı glıoruz:21:bnde smdı ew temzlıgı snrada spor yapcm bugn cok mekık cekcm:21:

msj 16

Hasetcim akşamda mekik ve diğer hareketleri yapmayı düşünüyorum , ben de ebru şallının plates videoları var, step tahtam var , hepsinden yapsam 15 günde epeyce zayıflarım .

bu kez kararlıyım . Şimdi çarşıya çıkıp sebze alışverişi yapacağım . kendime yağsız sebze yemeği ve salata yaparım .

msj 16

Hasetcim akşamda mekik ve diğer hareketleri yapmayı düşünüyorum , ben de ebru şallının plates videoları var, step tahtam var , hepsinden yapsam 15 günde epeyce zayıflarım .

bu kez kararlıyım . Şimdi çarşıya çıkıp sebze alışverişi yapacağım . kendime yağsız sebze yemeği ve salata yaparım .

senn yazdklarını okuyunca dahada gaza gelıorum ben tabıkı werrsın yaa bnm kuzenm ortaokula gıderken dıyetsyenn werdıgı dyet lıstseyle 11 kılo wermıstı ufacık kızan werdıyse bız haydı haydı werırız

Kızlar slm. Adım geçmiş cevap vereyim. 2 çocuk var bende malum onlardan bazen girebilmem mümkün olmuyor. Ece de yeni kurallar koydum paylaşım zorunlu diyince listeye girmeden gelip muhabbet etsem sizlere de elimden geldiğince destek olsam anlamında kalabilirmiyim diye sordum olur demişti. Bugün diğer topiğe girip bildirim zorunluluğu olduğu için bu haftaki bildirimimi yazdım. Msj da bakabilirsiniz, orada da kızlar durmuyo diye kalamıycam kızlar dönerim sonra diye belirtmiştim. Yoksa herhangi bir kaçma durumu yok arkadaşlar. Evde ben netin başına geçince büyükten küçüğe herkes tepki koyuyor. Yani ben giriyorum kimse olmuyor. İnsan sıkılıyor sonuçta. Siz giriyorsunuz ben olmuyorum. Buluşamadık bir türlü. Ama listeye katıl önemli değil günde kaç msj derseniz ihtiyaç varsa kalırım kızlar. Elimden geldiğince destek olurum sizlerede.
ben zaten durumunu açıklamaya çalıştım rezzancığım ama girip seninde yazman iyi olmuş canım:34:
Selam kızlar, ben geldim. Ama yine kimsecikler yokBen yorg. unum ya. Küçük şimdi uyudu. Bir oohh çektim. Büyükte uyusaya. Kocişle başbaşa kalsak biraz. Ay bir dak. bırakıyorlar iki laf edemiyoruz. Sizinkilerde öylemi. kaynanamla yaşasam bu kadar olmaz. Kadın anlayışlı yine bunlardan. :9::9::9::9:
hehehe çocuklar işte bende henüz yok çocuk olan arkadaşlar cevap verirler:1::1:
bu hafta kilo verdinmi rezzancım kaptanı bende merakediorum bugun gelmedi neoldu acaba:(
benim başım bugun dertte benim cocukla uyumuyor kusuo canımı sıktı iyice kocamlada tartısıoz zaten cocuk böle kötü olunca üff valla acıkcası kocayla ben kendimize birbirimize artık pek zaman ayıramıoz evliyiz ama nasıl evliysek:)
ayy kzucuk hastamı olmuş kıyamam çok geçmiş olsun nurcancığım..

GECE 1 ayva
eceye noldu acaba bende merak ediyorum inş kötü bişey yoktur ben annesiyle falan tartışmıştır diye düşünüyorum..
menün güzel ablacığım acıktırmayacak bi menü olmuş :46:
Mrblar. Bende 13. gruptan Ebru. Baktımki dün bizi ziyarete gelmişin. Bende iadeyi ziyaret yapayım dedim. Bu arada ben yeni katıldım 13. gruba. Duydum ki kardeş takımmışsınız. Bende bi bakayım dedim neler yapıyorsunuz diye. Nasıl gidiyor :))
hoşgeldn layd:) kilo vermeye çalışıoz sizin gibi:1: bakalım yine bi hırslandık daim olur inşallah
afiyet olsun canım umarım güzel sonuç alırsın

Herkese günaydın, yeni kalktık, daha kahvaltı yapıcam. Acıktım çoook. Su içeyim bari biraz da yoksa ne var ne yok yiycem. :56:
günaydınlar:21::21::21:
msj 14

sabah 9.00

11.00 kahvaltı

sonrasını yine yazarım .

msj 16

afiyet olsun derya menün güzel benmde sebze almam lazım aslında evde çok az oluyorum yemek yapamıyorum neyse kayınvalidem annemler varda orda yiyebiliyoruz

günaydın kızlar dünkü menüm
sabah 10.00:nesfit süt
ara 12.30 :1 portakal

öğlen 14.30 :yağı süzülmüş 1 ton balığı, 2 dilim tam buğday ekmeği
ara 16.30 :5-6 adet siyah kuru üzüm, 1 adet büyük havuç

akşam 19.00: 1 kase etlü kuru fasulye, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, 4-5 adet ince zeytinyağlı lahana sarması

günaydın kızlar dünkü menüm
sabah 10.00:nesfit süt
ara 12.30 :1 portakal

öğlen 14.30 :yağı süzülmüş 1 ton balığı, 2 dilim tam buğday ekmeği
ara 16.30 :5-6 adet siyah kuru üzüm, 1 adet büyük havuç

akşam 19.00: 1 kase etlü kuru fasulye, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, 4-5 adet ince zeytinyağlı lahana sarması

ahh su zeytınyaglılar :47:ama onn dısında guzl cnm

Kimseler uğramamış. Kaptanda yok. Ne oldu ki acaba? :26: Herkes gezmelerde herhalde. Korktum ya burada yalnız yalnız.

selam kızlar kimseler yok şuanda neyse gelen olur belki bugun cok yoruldum ben ağdaya sonunda gittim:)
evi temizledim birde dısardan eve dönüşte yürüdüm cok yorgunum

Back
X