- Konu Sahibi Cherry Mom
- #55.801
bugun menu falan yok yarı duzene gırerım.yogun hafta sonu yemeklerden sonra cekı duzen vermeye yarn baslıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım o zaman ben bundan sonra menülerime saatte ekliyorum.menu guzel yeme saatlerınıde yazarsan daha ıyı yorum yazabılırım.menunun guzel olması yetmez saatlerde bı okadr onemlı dıye dusunuyorum
ozzman tebrıkler senın vıcdanın rahatsa canım sorun olamz dımı .ama saatler saatler anladın sen onu
iyiyim hayatım sen nasılsıın...bız ıyız kuzum sen naptın hılallle duzeltınızmi yeme duzuenlerınızı.eceeeeeeeee sen nasılsın canım
bu arada herkese tesekkurler tebrıklerınız için gercı tebrıkler pekte iç acıcı değildi .hıç gaza gelmedım yanı durum zayıf yanı.grup olarak tat yok gbyaff .olsun bakalım şimdilik![]()
ece cım hayırlısın kuzum yaa olmadı gerkenı yaparsın kural kural yanı ben yazdım dedım yanı bır saat belırleyelım o saattte herkesle burda bulusalım dedım.kımse yazdığımı okıymuyorkı .sen yaz senınkını okurlar sanırım.kımse kımsenın yazdıgını okumuyor galıba
ya paylasım sorunu her takımda oluyor...hoşgeldin hayatım..Kardeş takım çırpınıyor canım benim.Hafta içi düzgün paylaşım yok hafta sonu sıfıra iniyor.Bu hafta diskalifiyelere başlayacağım inş.
bız ıyız kuzum sen naptın hılallle duzeltınızmi yeme duzuenlerınızı.eceeeeeeeee sen nasılsın canım
ayy canım valla tebrık ederım bu cayları içebılıyosan valla yesil cay icebılmek için çileklılısınden aldımda icebılıyorum.baska agzıma bıtkı cayı koyamıyorum yaffff
kuzum 5 hurma neettın.leblebı kabızlık yapar.kı 1 avuc yeterlıı bence yaa![]()
evet canım ya bazen duzeltmek zor oluyor ama mecburuz ne kaldı ya yaza
ya paylasım sorunu her takımda oluyor...
bizimde gündüz pek yok, akşamları biraz oluyor işte...
hilalde izine ayrıldı. 7 kişi kaldık
valla daha düzeltemedim ben
bugün gittim, kıyma tavuk falan aldım.
yarın paslayacagım inş.![]()
canım bende her çayı içemem ama yeşil çayı severek içiyorum...
Diyetisyenimin verdiği listeye uyuyorum,5 hurma=1 porsiyon meyve ye eşit
İkindide 2 dilim ekmek,peynir,domates hakkım vardı,ben leblebiyi tercih ettim....Yani listem böyle...:44:
bu arada herkese tesekkurler tebrıklerınız için gercı tebrıkler pekte iç acıcı değildi .hıç gaza gelmedım yanı durum zayıf yanı.grup olarak tat yok gbyaff .olsun bakalım şimdilik![]()
uyy sen basladınmı dıyetısyene karr vermemştın ne ara gıttın dıyetısyene.ozman dıcek lafım yok kuzum![]()
sen daha ıyısını bılırsın canım takım için neyse o olsunvalla yine tıkandım kaldım canım ben daha fazla idare edemeyecğim kimseyi kurallar gereği günde 10 mesajın altında yazan herkesi uyarıp mazeret dinlemeden gerekeni yapacağım...
gunduz okdar gezmışşın kuuzm bunların ustune 2.5 lt de su iç cook gzuel olur.sende su yok genelde sankılımselam kızlar bugun çok yoruldum yürüdük durduk avmde ev işi çocuk bakımınıda sayarsak başım ağrıyor karnım zilll calıor eşim acıktım ben dior sandiviç yapcakmıs sanada yapımmı dedi yokk dedim:)
sabah:klasık kahvaltım ıste 2 lıght salam domates bıraz peynır 1 dilim ekmekle
ara:sekersiz nescafe 1 diet bisküvi
öğle:bir koca tabak kepekli makarna stüne dardanel ton
akşam:1 tane pirincsiz kabak dolması 1 dilim ekmek
aylar sonra ilk makarnamı yedim bugun basta üzüldüm ama kalorisi çokta fazla deilmiş sonra fazla takmadım zaten ertimişimdir o yürüyüşle die düşünüorum inşallah öle olmustur
Menün güzel arkadaşım makarnaya takılma bence....hareketli bir günmüş ne güzel....selam kızlar bugun çok yoruldum yürüdük durduk avmde ev işi çocuk bakımınıda sayarsak başım ağrıyor karnım zilll calıor eşim acıktım ben dior sandiviç yapcakmıs sanada yapımmı dedi yokk dedim:)
aylar sonra ilk makarnamı yedim bugun basta üzüldüm ama kalorisi çokta fazla deilmiş sonra fazla takmadım zaten ertimişimdir o yürüyüşle die düşünüorum inşallah öle olmustur
kızlar ben çıkıyorum,duş alıp biraz kitap okuyup yatıcam,yarın sporum var,pazar var,öğleden sonra gelirim ,hepinizi öpüyorum iyi geceler...![]()
Kızlar ben dönem ödevimle ilgilendiğim için bakamıyorum pek.Kusura bakmayın ne olur.Bittikten sonra bakıcam...Bir de telefonumda mb.ımın yarın son günü ama tekrarlanacak.Bugün bitireyim diyorum.Yarın pek gelemem...Ama gelebilirim de...![]()