- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #55.821
Günaydın hanımlar.okula gidicem şimdi...görüşürüz sonra...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar
işbaşı yaptım artık nasipse gün boyu buralarda olurum. hafta sonu kaçamaklarım oldu :26: ama bu hafta telafi edeceğim
gunaydın menkenlerim menim nasılsınız
ben cok ıyıym sabh yıne tartldm musmutluyum bekleyın benı kızlar bomba gıbı gelıorum
ayy bıde cuma odem toplanıomus tartıda fazla ckıomusum atarım lan kendımı![]()
harika, heyecanla bekliyorum patlatacağın bombayı :)
ayy yok cnm bomba dedıysem ole cok eksılerde olamam ama 67yı gorurum dıe dusunuorum![]()
Hoşgeldin canım,olsun kaçamaklara üzülme 5 günde toparlarsın...merhabalar
işbaşı yaptım artık nasipse gün boyu buralarda olurum. hafta sonu kaçamaklarım oldu :26: ama bu hafta telafi edeceğim
Ay ne bombası bakiiim,yok yok ödem falan olmaz 67 yi görürsün inşaallah...gunaydın menkenlerim menim nasılsınız
ben cok ıyıym sabh yıne tartldm musmutluyum bekleyın benı kızlar bomba gıbı gelıorum
ayy bıde cuma odem toplanıomus tartıda fazla ckıomusum atarım lan kendımı![]()
Canım çalışma ortamı,şartları mı iyi değil,hiç izin gününüz yok mu,yada denk mi gelmiyor :44:Aslında evlenince olacak borçlar falan bitene kadar dişinizi sıksanız madem maaş iyiymiş...Bu zamanda iş bulmak ta kolay değil,aynı işte olmanızda güzel ayrıca...Tabii iş durumunu bilemiyorum,yada ne iş olduğunu...off kızlar yıne dusunceler ıcındeyım
allaha sukur benımde nısanlımında ısı war ama bı gun bıle ıznımız yok ALDIGIMIZ maas guzl ıs rahat yanı benım rahat nısanlımın pek rahat oldugu soylenemez ama
nısanlım bazı seyler duzene gırsın ızın kullancm dıo ama ne zamn duzene gırck merak edıorum ben zaten ewlendıkten sonra bı sure calısmıcm dıorum tamm ben 1 yıl kadr ızın kullanmadn calısırım kı ıstedıgım zamn ıse gelmemezlkde yapablıorum ama nısanlım nereye kadr dayanck kı hıc ıstemıorum bu ıste calısmayı ama bu ısten ayrılsak bu kadr maas alcamızı sanmıorum ıcımden suan hungur hungur aglamak gelıo
saat 11 oldu hala kımse yok:18::18:
bu hafta sonu gelır herlde ablacım gelsn artıkHasretim iyice dağıldık biz,Aslıcım ne zaman gelecek...
Ay ne bombası bakiiim,yok yok ödem falan olmaz 67 yi görürsün inşaallah...
Canım çalışma ortamı,şartları mı iyi değil,hiç izin gününüz yok mu,yada denk mi gelmiyor :44:Aslında evlenince olacak borçlar falan bitene kadar dişinizi sıksanız madem maaş iyiymiş...Bu zamanda iş bulmak ta kolay değil,aynı işte olmanızda güzel ayrıca...Tabii iş durumunu bilemiyorum,yada ne iş olduğunu...![]()
Canlar spor ve alışverişi hallettim şimdi evi toparlayayım ,gelirim yine ,ev hiç temizlik yapmışım gibi gözükmüyor...Hoşçakalın....
bu hafta sonu gelır herlde ablacım gelsn artık
nısanlm bı otobus fırmasında mudur aynı zamnda muhasebesylede ılgılenıo ama yorucu gerckten yanı bana gore ole aslında o sewıo ısını waktın nasıl gectıgını anlamıorum dıo hatta ben trıp atmasam 7ye 8e kadar calısacak bnm calısmama gelınce rahatım cok ıı patronm nısanlm sonucta hıc karısanm yok tum gun tw basında net basındayım ama 1 gun bıle ıznımız yok nısanlımnda benımde we gerckten nsıanlımn cok sorumlulukları war bazen bana bıle zor wakıt ayırıo we ben cıldırıorum bazen bu konuda tartısıoruz uzuorum ıstemedn onu haksızım aslında ama elımde dııl![]()
çalışmak hem güzel hem kötü ama hakkaten en azından ervlendikten sonra bir süre daha çalışırsan onrasında daha rahat olacağınıza eminim. ha bu arada, erkeklere çalışmak de, zamanı vakti unuturlar, üzülme![]()
çalışmak hem güzel hem kötü ama hakkaten en azından ervlendikten sonra bir süre daha çalışırsan onrasında daha rahat olacağınıza eminim. ha bu arada, erkeklere çalışmak de, zamanı vakti unuturlar, üzülme![]()
hım sosisleri hiç beğenmedimweeeeeeeee menum
sabah az sosıs 2 dılm kepek ekmegı 6 7 sıyah 1 yesıl zaytın az penır salatalık cay
ara elma
ara 2 kepeklı galeta
oglen 2 dılım cawdr ekemegınn arasında sosıs peynır ayran
ara elma
aksam mercmek corbası salata