Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben çıktım kızlar, hazırlanıp spora gideyim . yine yorgunluk , yarın tartıda 68.4 ün altına inmemiş olursam artım pes edeceğim ya ....imdaaaaaat diye bağıracağım . .....

Merhaba arkadaşlar,neler yaptınız bilmiyorum,henüz geçmişi okumadım,çok yoruldum bugün,uykususuzum ve başım ağrıyor...:27:Negatif enerji yaydım size...:9:
Allah hastanelere düşürmesin,tahlillerin bir kısmı halloldu kalanı yarın çıkacak ,sonra gün alıcaz bakalım....Öğleden sonra döndüm,sonra kuzenim haber vermeden gelmiş ta Tayland dan anneme geçtim mecburen,mezarlık ,hasta ziyareti derken bu saat oldu,şimdi de kızartma yapıcam,şöyle çabucak bir bakayım neler olmuş...:34:

Kızlar tartınızı nerede bulunduruyorsunuz tartılırken nerede nasıl bir zeminde tartılıyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar,neler yaptınız bilmiyorum,henüz geçmişi okumadım,çok yoruldum bugün,uykususuzum ve başım ağrıyor...:27:Negatif enerji yaydım size...:9:
Allah hastanelere düşürmesin,tahlillerin bir kısmı halloldu kalanı yarın çıkacak ,sonra gün alıcaz bakalım....Öğleden sonra döndüm,sonra kuzenim haber vermeden gelmiş ta Tayland dan anneme geçtim mecburen,mezarlık ,hasta ziyareti derken bu saat oldu,şimdi de kızartma yapıcam,şöyle çabucak bir bakayım neler olmuş...:34:

canım sımdıden gecmış olsun.hayırlısıyla atlatırsınız umarı. ben berbatım arzu ya napcam bılmıyorum.annemlere bı gıttım yeme duzenım hala bozuk menumu yazıcam yerlerde surunuyorum

kızlar ben annemlere bı gııtım berbat bı yeme duzenım aldı basını gıdıyor.ne oluyor anlamadım.ya toparlanamıyorum.napıcam ben.menumu yazayımda görun
sabah ögle karısık bende anlamadım
sabah 1 kahve
öğlen domates salatalık kk peynır 1 dılım kepek ekmek 1 yesıl cay
1 cay
aksam yarım borek
200 gr soslu cıps fıstık
100 gr mısır sosu
3 bardak ayran
2 lt su.
ayy ölmek istıyorum.noluyor ya coook moralım bozuk neden böyle oldum.okuyun benı nazara geldım .yok bundan sonra kılo versemde cuma soylecem.hafta içi bellı ede ede söyledım nazara geldım yokk maff oldum ya.tartıldım bu sabah 3 kıloo almışım 58.2 geldım yafff noluyoz:43::43::43::43::43::43::43::43:

Ben çıktım kızlar, hazırlanıp spora gideyim . yine yorgunluk , yarın tartıda 68.4 ün altına inmemiş olursam artım pes edeceğim ya ....imdaaaaaat diye bağıracağım . .....

bı zahmet bende spora baslamalıyım yaaa evde kosu bandı bana bakıyor ama yapmıyorum ayy nolur gaz verın spor ıcın noluyor bana

kızlar ben annemlere bı gııtım berbat bı yeme duzenım aldı basını gıdıyor.ne oluyor anlamadım.ya toparlanamıyorum.napıcam ben.menumu yazayımda görun
sabah ögle karısık bende anlamadım
sabah 1 kahve
öğlen domates salatalık kk peynır 1 dılım kepek ekmek 1 yesıl cay
1 cay
aksam yarım borek
200 gr soslu cıps fıstık
100 gr mısır sosu
3 bardak ayran
2 lt su.
ayy ölmek istıyorum.noluyor ya coook moralım bozuk neden böyle oldum.okuyun benı nazara geldım .yok bundan sonra kılo versemde cuma soylecem.hafta içi bellı ede ede söyledım nazara geldım yokk maff oldum ya.tartıldım bu sabah 3 kıloo almışım 58.2 geldım yafff noluyoz:43::43::43::43::43::43::43::43:

Kuzum ne oldu böyle sana topla ama kendini bak emeklerine yazık değil mi ?
Protein ağırlıklı beslenip böyle yediğinde artıları fazla görmen de normal tabi.

ayy nazara geldım hılal yaaa duzene bı gıreyım cuma soylıcem ınan herkese haftaıcı deyınce nazara gelıyom.suan coook pişmanım ınan depresyona gırdım.ben cerez hastasıyım zate.en buyuk zahafım cerezdır.marketen gıttım 1 poşet butun cerezlerden aldı.daha hepsini yemedım.duruyor.fındık fıstıkk vs.ayy napcam ya:43::43::43::43::43::43:

yok anam bu sabah guya kendı kendıme dedım oruc tutar gb ol dedım.öğleden sonra bozuttum.hılal sanırım 1 hafta önce depresyon ılacına baslamıştım odamı yaptı ne anlamdım

ayy nazara geldım hılal yaaa duzene bı gıreyım cuma soylıcem ınan herkese haftaıcı deyınce nazara gelıyom.suan coook pişmanım ınan depresyona gırdım.ben cerez hastasıyım zate.en buyuk zahafım cerezdır.marketen gıttım 1 poşet butun cerezlerden aldı.daha hepsini yemedım.duruyor.fındık fıstıkk vs.ayy napcam ya:43::43::43::43::43::43:

Canım nazar değmiş olabilir tabi bak bizim takımda da geçiyor adın ben o konuşmadan sonra toparladım kendimi ..
O kalanları eşine yedir hemen gelince.

yok anam bu sabah guya kendı kendıme dedım oruc tutar gb ol dedım.öğleden sonra bozuttum.hılal sanırım 1 hafta önce depresyon ılacına baslamıştım odamı yaptı ne anlamdım

Yapmaz olur mu hiç Ezgi'cim antidepresanlar ciddi kilo yapar hangi ilacı kullanıyorsun ona göre daha iyi yorum yapabiliri.

hılal demek nazar değdıren sensın bana:1::1::1::1::1::1:
esmax basladım.hemen bırakıcam yarından ıtıbaren .yok benım dengem bozuldu

hılal demek nazar değdıren sensın bana:1::1::1::1::1::1:
esmax basladım.hemen bırakıcam yarından ıtıbaren .yok benım dengem bozuldu

Çok ağır bir ilaç değil diye biliyorum canım ama bırakınca nasıl olacaksın eğer kötü olursan devam et kendini sıkmaya çalışırsın.
Olmadı bitkisel karışımlar kullan melisa anason falan iyi gelebilir.

hafıf zaten o hap bı sorun olmaz yanı.ama nolursa olsun antıdepresanlar iştah acıyor.bıtkı cayyı hayatta ıcemem kuzum

Back
X