kızlar ben bu persembe saat 11.30da estetıkçıye gun aldım .yok kızlar ben artı spordan dıyetten bıktım.gercı dr gıtsen kılo verdırıp masaya yatırıyor.kı bende 28 kılo vererek masaya yatma zamanı gelmıştır dıye dusunerek dr gııdıcem.arkadaslar bu zamana kadar aldım verdım aldım verdım karın derım aryık cok sarktı ve yumusadı ınanın esımın karsısında uatanıyorum.esım benım ıcın sorun yok desede ben bunu kafaya taktım.o sadece masada kalrım dıye korkuyor.heryerde eokudum .doğum,kılo alıp vermevs.nedenlerle olasan sarkmaalrı ne spor nede diyet fayda etmezmış.naparsan yap anlık toparlanmalar ve sonra fosssssssssssss.olmuyor.kızlar etım ınanın okadar yumusakkı emınımkı dr oda amelıyat dıcektır.kı dersede eylul gb yaptırmayı dusunuyorum artık.fıkrımde değişiklik olmazsa...persembe gunu gelınce sızede anlatırım.ya sımdı herkes bosver dıcek ama ınanın ayaktayken vucudum super bıde oturayım iç camasırlarıyla oooo et langır lungur vs.nerde verdiğim 28 kılo sadecce salaş gıyım yerıne vucuda oturan seyler gıyıyorum.dıstan super ıcım berbat.kıyafetlerle guzel olmak bana yetrlı gelmıyor.aynanın karsısında otururken camasırlarımla baktıgım fotodan nefret edıyorum anlıyorsunuzn dımı.eee bende sonsuza kadar ayakta olamıcagıma gore.............