Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah Ececim en büyük hatayı dublex ev almakla yapmışım zaten,şimdi beraber otururuz en kötüsü diyor,hiç istemiyorum,alt katta ben otursam,yukarısı 2 oda banyo mutfak,çocuğu olunca bize küçük geliyor diyecek,ben yukarı çıksam küçük oğlana oda verince benim odam olmayacak,en iyisi satmak da 2 ev almak zor,işe girip ödemesi lazım,o zamanda kardeşim hazıra konacak gibi laflar ediyor....Anlayacağın tam bir çıkmazdayım...

bence kız kıraya CIKMM dıyodur
artık erkekler kızların agzına bakıyo anneler pek umurda dııl bnmkısıde ole
ama gerckten bn bu duruma cok uzuluorum

Hasretim ben de menün yorum yazacaktım.:)arzu ablaya katiliyorum.çok güzel dengelemışsin.tebrikler..umarım hep böyle gider..

Arzu abla geçmiş olsun şimdiden.allah yardım etsin bu hafta sana..galiba sizin toplantı daha önce de o saatteydi.:)

Hasretim ben de menün yorum yazacaktım.:)arzu ablaya katiliyorum.çok güzel dengelemışsin.tebrikler..umarım hep böyle gider..

Arzu abla geçmiş olsun şimdiden.allah yardım etsin bu hafta sana..galiba sizin toplantı daha önce de o saatteydi.:)

ınsallh:18:
bnımkısı bu aksm gec geleck bnde arkdslara gtcm
ıns yemem orada bısı

Yok Hasretim kız ankaralı mimar çıkınca ailesi büro açacakmış,evi de ar mış kızın,mütaahhitler zaten...Benimki problem,Ankaraya yerleşmek istiyor ama bizim de gitmemiz şartıyla,oradan 2 daire alırız diyor,kendini de ezdirmek istemiyor anlayacağın.tamam da benim bütün ailem ,düzenim burada,ayrıca küçük oğlan ankara mühendisliği kazanırsa ancak fikrim değişebilir...Oraya kiraya giderim ancak,yapamam gibi geliyor...:50:

Hayırlı gelinsin de ondan,seni yetiştiren anne tam anneymiş....:34:inşaalla kayınvaliden kıymetini anlar...
ınsallh:18:
bnımkısı bu aksm gec geleck bnde arkdslara gtcm
ıns yemem orada bısı
sakın diyeyim Hasretim çok iyi gidiyorsdun,düğüne ne kaldı şurada...
aaa nasıl hatırladın valla doğru,gene sinir olmuştum di mi,:9::9::9:

Son düzenleme:
Aman allahım...işin çok zor valla.sıkıyorsa evlenecek.sen bunca yıl bakmısın.ben şimdi ne desem boş davulun sesi uzaktan hoş gelir...

Evet canım yine sinir olmuştun hem de takıma yeni girmiştin.

Hasretim ınş. Kaçırmasın. Sabah ettiğin fedakarliklari dökün canım..boşa gitmesin çaban..

Yok Hasretim kız ankaralı mimar çıkınca ailesi büro açacakmış,evi de ar mış kızın,mütaahhitler zaten...Benimki problem,Ankaraya yerleşmek istiyor ama bizim de gitmemiz şartıyla,oradan 2 daire alırız diyor,kendini de ezdirmek istemiyor anlayacağın.tamam da benim bütün ailem ,düzenim burada,ayrıca küçük oğlan ankara mühendisliği kazanırsa ancak fikrim değişebilir...Oraya kiraya giderim ancak,yapamam gibi geliyor...:50:
bencede kıraya gıdersın o zamn ıı fıkır ama senn oglununda dusunmesı lazım bu yastan sonra aılenı duzenını bırakıp gıtmeyecegını
Hayırlı gelinsin de ondan,seni yetiştiren anne tam anneymiş....:34:inşaalla kayınvaliden kıymetini anlar...

sakın diyeyim Hasretim çok iyi gidiyorsdun,düğüne ne kaldı şurada...
annemmm <3 bıtanedır benım annem melektır zaten agladım dunya kadar sen bole dıyınce tekrar basladım:14::14:
abımın esı kına ılahısı gondermıs bana dınle dıye hem dınledım hem agladım
cok sewıorum cok ozluorum
korkuorum ona bısı olcak dıe
ıstıorum kı hep yanmda olsun
ben kayınwaldemlerle problem yasarken bıle hep alttan al kızım dıodu bna her telefnda hala soler
buyuktur saygısızlık yapma ara sor dıe
benıde abımıde cok ıyı yetıstırmıs gercekten
ınsallah bende onun gıbı bı anne olabılırım:16:

bencede kıraya gıdersın o zamn ıı fıkır ama senn oglununda dusunmesı lazım bu yastan sonra aılenı duzenını bırakıp gıtmeyecegını

annemmm <3 bıtanedır benım annem melektır zaten agladım dunya kadar sen bole dıyınce tekrar basladım:14::14:
abımın esı kına ılahısı gondermıs bana dınle dıye hem dınledım hem agladım
cok sewıorum cok ozluorum
korkuorum ona bısı olcak dıe
ıstıorum kı hep yanmda olsun
ben kayınwaldemlerle problem yasarken bıle hep alttan al kızım dıodu bna her telefnda hala soler
buyuktur saygısızlık yapma ara sor dıe
benıde abımıde cok ıyı yetıstırmıs gercekten
ınsallah bende onun gıbı bı anne olabılırım:16:

İnşaallah olacaksın canım,senin özünde var bu,Allah senin annenle beraber tüm anneleri korusun....:54:

Dün bu yazıyı okuyunca içim kalktı benim,artık ne yiyeceğimizi şaşırdık...

Ürünlerinde renklendirici olarak böcek kullanan firmalar tartışılırken, Ülker’in de bazı ürünlerinde renklendirici olarak Karmin kullandığı anlaşıldı.

Ülker, çilekli yoğurtlarında içerik olarak karmin kullanıyor.

STARBUCKS KABUL ETMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde, Starbucks’ın, çilekli Frappuccino içeceklerinde hayvansal boya maddesi olan karmini kullandığını kabul etmesiyle farklı gıda maddelerinde kullanılan Karmin yeniden tartışmaya açılmış oldu.

SÜTTEN SOSİSE KADAR BİRÇOK ÜRÜN

Konservelerde renklendirici olarak kullanılmasının yanısıra meyveli süt, yoğurt, bisküvi, dondurma, reçel, soslar, meyve suları, et ürünleri, şekerleme ve sakız gibi bir çok gıda ürününde kullanılan karminin tüketiciler tarafından çokça tüketildiği ortaya çıktı.

‘Cochineal’ adlı böcekten elde edilen ‘karmin’ isimli renklendiricinin şimdilik bilinen tek zararının alerjik reaksiyonlara yol açması olduğu bildiriliyor.
Saol cnm çok kötü valla ne yiyip içtiğimizi bilmiyoruz.

bugunku menumu yazayım barı
sabah 2 haslama yumurta 1 kepek ekmek
2 çay
ızgara tavuk salata 3 bardak ayran
1 çatallık kadayıf
3 lt su
cokmu yedım ne anlamadım bır gaz var vucudumda şiş karnım ya
Yooo hiçte çok değil. Güzel menün.

11.30 1 dl kepekli ekmek 1 kk peynir azcık yağsız mantar domates 1 br şekersiz çay

13.30 1 br süt 1 ceviz

16.30 1.5 kk börek(tel peynir+salamlı) 1 tane çiğköfte(bol maydanozlu yeri) 1 tane tatlı kurabiye bol domates salatalık 2 yeşilçay

18.45 1 elma 1 yeşilçay

3.5 lt su 3 yeşilçay toplam 2 saat spor(yürüyüş alışveriş leslie dans)
Ececiğim senin menüde güzel afiyet olsun.

alışveriş merkezinin altını üstüne getirdim bu gun çokkkkkkkkkkkkkkkkk yoruldummmmmmmmmmmm gımıldayamıyom yaaaaaaa her bi yanımm ağırıyooooooooooooo

kızlar bugunki menümü acıklıyor ve de uymaya gidiyorum ayyyyyy pekkk fenaa acıyo her bi yanım yaaaaaa cocukla evden uzaklaşmanın ve de ona da bakayım buna da bakayımın cezasını çekiyorum :2:

sabah
2 dilim salam,1 haşlanmış yumirta,3 zeytun,domates,salata 2 dilim kepek ekmek
ara
3 tane altınbaşak bisk.1 sade nescafe
öğlen
dışardaydım kocamannnnnnnnnnn bi kase salata ve ayran
ara
oğlum mısır istedi, bır küçk bardak aldım yarısını oğluş yedi kalanını ben götürdüm :9:
akşam
2 kaşık bulgur pilavı onu da zorla yedim kolum kalkmıyo du
3 lt su

nasııııııııııııııııııııııııııııı cokmu yidim acep karnım çok şişmedi sanki iyi gibi ne diyonus?
Bence çok değil, güzel. İyi gezmişin cnm, spor olmuş sana işte.

Kızlar benim sağ ayağım şişti yine yaa.omuriliğim sola doğru eğrilmisti sırtımın sağ tarafı kamburlaşmıştı.acaba o mu etkiliyor.bu sefer el parmaklarım da şişti...
İhmal etme cnm, dr. git bence aman dikkat et .

Çocukların eşyalarını toplamak beni daha çok yoruyor. her bir kitap bir yerde . her hafta kitaplık düzeltiyorum ..
Ah cnm ahhh. Hiç toplu tutamıyorum odalarını ne olacak bilmiyorum topla topla aynı sinir hastası olucam en sonunda. İçime daral geliyo girmek bile istemiyorum odalarına.

Selam kızlar, menümü yazamadım dün. Yarın başlayayım menülerimi yazmaya çünkü pek güzel değil. Akşam çok midem ağrıdı zaten yemedim birşey. Dr. randevu aldım hemen hiç ağrımazdı midem. Perşembe günü varmış boş. Bakalım ne diyecek. çıkıyorum akşama girerim inşallah. Görüşürüz kızlar.

Ahh hatunlar çok fenayım ilaç falan ictim şimdi de tuvaletten çıkamıyorum cesmeler kapanmıyor :D:D ama hala kabızım :( bu akşam hallolur ınş. Karnım çok fena.

Bu hafta hava gene yağmurlu olacakmış,camları dün silmiştim,bugün tekrar tozunu alayım dedim ama vazgeçtim...Bu hafta zor geçecek benim için,çok işlerim var,pasaport çıkatıyorum,kısmetse Haziranda çocuklarla ümreye gidicez...işlemler uzun,evrakları hazırlayıp çarşamba,perşembe onlarla uğraşıcam,sonra Cuma günü oğlumun ameliyatı var...Küçüğün veli toplantısı da cuma günü 5.30 da şoklardayım,bu saatte toplantı mı olur ya...:19:Enerjiye ihtiyacım var anlayacağınız...:34:

Arzucum ne kadar sevindim , inş gidince bizlere de dua edersin . Ben de çok istiyorum çocuklar ve annemle gitmeye ...belki bu yıl şubat tatilinde gideriz . yazın ablamın kızının düğünü var .

onun için kaldı .

Menü

11.30 biraz mantar sote, az peynir domates salatalık 3 tane zeytinyağına banılmış zeytin 1 be. Şekersiz çay

saat falan veremem yayılmış durumda 2 br. Yeşilçay 1 şekersiz neskafe 1 br 7 otlu çay

19 yumurtalı kaldirik üstüne 3 kaşık sarımsaklı yoğurt 3 kaşık bulgur 3 kaşıkta normal yoğurt

1 saat spor 3.5 lt su bitki çaylarını yukarıda yazdım zaten.yemeklerde de bi kaldirikte az yağ vardı diğerleri yağsız tuzsuz.

Arzucum Allah sana kuvvet versin , ne kadar koşturuyorsun . her birinin sorunları ile ilgileniyorsun . inş iyi insanlarla karşılaşırsın canım ...emeklerini anlayabilecek insanlar olurlar ...

ben de menümü yazayım

1 kase çorba , 2 yemek kaşığı yaprak mantı , 1 yemek kaşığı zeytin salatası , 2 tane patates topu ve 1 dilim sütlü tatlı. :19:

Ayyyyyy çok mu yedim kızlar .....aslında eve geldiğimde kendimi aç hissediyordum ..inanın azar azar aldım ...

Back
X