Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar şimdilik çıkıyorum , geçmişi okudum , akşam yorum yazarım , okula gitmem gerekiyor , by

sabah

salatalık , peynir , yarım dlm ekmek

öğlen

1 kase çorba , 2 küçük dolm biber ve salata , akşam spor var , yine su içemedim , bakalım bu hafta ne olacak ...

kızlar kullandıgım ıgneler haplar hıc fayda etmıo sac dokulmeme
daha 1 hafta oldu a slında hap kullanmaya
ama bana daha cok dokuluyo gıbı geldı
bıde kullandıgım ıgne kıllanmada yapabılıomus offf offfffff:19::19:

ben diet yapmıstım bekardım 18 yasındaydım 10 kilo filan verdim ama nasıl az yiyorum anlatamam yani saclar bir döküld çare bulamıorum ağlıorum filan kel kalıcam die sonra babamın arkadası karsıda sosyetenın kuaförü oraya gittim kerestesya die bir ürün aldım ampülü işte onunla hep masaj yaptım işe yarıordu ama pahalı baya sonra birde canım annemle doktora gittik kan tahlili yaptılar demir eksikliği cıktıkı şimdide var hamileliktede vardı neyse çinko ve demir hapı verdi içtim 2 kutumu ne durdu bilinçsiz yapılan diet sonucunda direk saclar dökülüormus kızlar cok dikkatli olmak gerekli hele bahar aylarında şimdide bahar ayındayız zaten şuanda dökülüor saclar valla kestircem ben biraz daha banyonun yerleri hep sac dolu hele sarıdan koyu renge boyattım iyice belli oluor artık saclar yerde

derya kalorisepeti ordan hesaplıyorsun

hasret hiç ekmek yemionuz kızzım siz 70 79 cular öyle verilir tabi hasetleniom bende buralarda ekmek yiyomya ehehe:37:
yok canm yanlısın war ben ekmek tuketıorum genelde her ogunumde
sadce cok kacırdıysam sabah kahwltısı harıc yemıorum ekmek o kadr
kızlar şimdilik çıkıyorum , geçmişi okudum , akşam yorum yazarım , okula gitmem gerekiyor , by

sabah

öğlen

1 kase çorba , 2 küçük dolm biber ve salata , akşam spor var , yine su içemedim , bakalım bu hafta ne olacak ...

grsrz bacııım gıtmesydın eyı olacadın emme:9::9::9::9:
kolay gelsn muaannnnnnn:16:

ben diet yapmıstım bekardım 18 yasındaydım 10 kilo filan verdim ama nasıl az yiyorum anlatamam yani saclar bir döküld çare bulamıorum ağlıorum filan kel kalıcam die sonra babamın arkadası karsıda sosyetenın kuaförü oraya gittim kerestesya die bir ürün aldım ampülü işte onunla hep masaj yaptım işe yarıordu ama pahalı baya sonra birde canım annemle doktora gittik kan tahlili yaptılar demir eksikliği cıktıkı şimdide var hamileliktede vardı neyse çinko ve demir hapı verdi içtim 2 kutumu ne durdu bilinçsiz yapılan diet sonucunda direk saclar dökülüormus kızlar cok dikkatli olmak gerekli hele bahar aylarında şimdide bahar ayındayız zaten şuanda dökülüor saclar valla kestircem ben biraz daha banyonun yerleri hep sac dolu hele sarıdan koyu renge boyattım iyice belli oluor artık saclar yerde

bende de demır eksıklıgı feln warmıs cnm
ama ben bılıncsız dıyetler yapmıorum kı:50::50:
ewı hergun makınya cekıorum
cunku heryer sac
bıktım artk gerckten ebnde kel kalcm dıe korukuorum

sabah

öğlen

bakalım neolcak gercekten

slm kızlar netim yoktu sabahtan beri yeni geldi
nabeersiniz?

berbat mı neresı anlamadım .mıktarlarıda guzel ben 1 paket fındık yerdım

ben dün kaçamak yapmıcam diye söz vermiştim kendime kurupasta ve kola olunca berbat hissettim menüyü tatlım

oyyy canıııımmmmm:38:
bende sizi öyle özledim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:14:
artık yavaştan dönmek istiyorum bu aralar:31: 58 le bıraktım 62 yim şimdi:14:
sevdiceğimle iyi durumlar şükür Rabbime:nazar:
28.04 te ailelerimizi tanıştırıyoruz bakalım nasipseeeeee:31: ayyyy öyle heyecanlıyım kiii:52:
zayıflamam da gerek:ssz:
çok yiyorum ama ben yaaa
sporunda 's' si yok hayatımdaaaaaa:5: internet gibi bi fırsatım olsa da katılabilsem aranıza keşkeeeeeee:14:
telefonumdan yaptım dün,ama oradan da girmek zor oluyor biraz:14:
bilmiyorum ki yaaaaa:14:
en azından günde bir iki mesaj bile olsa atabilsem keşkeeeeee:14:

hoşbulduk canııııııııımmmmmmmmmmmmmmm:3:

hoşgeldin elif:3:
ben seni hatırlıyorum çünkü ben cuma yarışmasına katılmak istediğimi yazdım
sende beni bu takıma davet etmiştin

Aslıcım bu takımda kalmayı en çok hak eden sizlersiniz, gündüz ben de giremiyorum , bu saatte de siz olmuyorsunuz . hep kendi kendime yazıp çıkıyorum ..hiç yazmayınca da olmuyor..

ne yapmamı tavsiye edersiniz...Nurcan , Arzu , Hasret ,Ece , Ezgi , sen yazmışsınız .başka da kimse yok yazan , güya 12 kişiyiz..benim de bir sürü işim var ,ödevler , yazılılar , ev işleri ,
çocuklar , ama her akşam geçmişi okuyup yazmaya çalışıyorum ...en azından sizin neler yaptığınızdan haberim oluyor.

canım burda eskilerden hepimiz emk ediyoruz
herkes müsait oldugu saatte yazıyor
ortak buluşamıyoruz yapacak bişe yok
ama sonuçta birbirimize destek oluyoruz
dediğin gibi 12 kişiyiz ve yazan 6 senle 7 kişiymişiz
yeni arkadaşların daha sık ugraması gerekiyor

günaydın kızlar temizlik yapıorum cok terledım yazı seviyorum ya insan terle bile kilo verir:)bi yıkanım işleri halledimm geliom

ohh ellerine sağlık temizliklede bol kalori yakmışsındır:34:

BURASI OLE COK SICK DIIL ya
ne guzl temızlıgını yapablıosun rahat rahat
benmde camlarım feln sılınmesı gerekıo temızlıkcı cagrmak ıstıorum bıraz dha hawa duzelsınde

bende 1 mayıs gibi temizlikçi alacağım
halılarda kalkacak malum yaz geliyor

==================== menum ===================
sabah 1 yumurtadan omlet 7-8 zeytın kucuk 2 dılım kasar azcık beyaz peynır domates cay
ara 12 badem
oglen 4 ınegol kofte salata zero
ara 6 badem
aksam tawık salata
yesılcay ıcemıcem bugun bıtmıs cunku
2 bucuk lıtre su
nasıl acep bacılar:33::32
:

süper bacım:nazar:

buünkü menüm
sabah:2 dilim tambuğday ekmeği,,2 yemek kaşığı omlet1kk peynir,domates, közlenmiş kırmızı biber

ara:10 fndık

öğlen: 1 adet sinitzel, bol salata,1kase yoğurt

ara:6 badem

ara:1 elma

akşam:fırında karnıbahar,bol salata 1 kase yoğurt

off bir sıkıntıdır bendeki gidiyor.halbuki bugün iyi bir sınav sonucu aldım.bu sıkıntımı nasıl atıcam bilmiyorum aslında kendimi tutmayıp ağlasam bi...hüngür hüngür belki açılırım.

ayağım hala şiş ama tuvalete çıktım bugün çook şükür.bi tartıldım dün sabahtan 700 gr eksiğim :)

harika, 700 gr çok iyi hem de daha hafta başında:nazar: bu arada içinin sıkıntısı hemen geçip gitsin İnşaAllah

yok hayatm sna bısı dıemem okadr yazıosun z amnn olunca blıorum
ama bız bu gruba yenı uyeler aldık onlarda ılkbaslarda sureklı gelırız feln dedıler hanı nerdeler

ben burdayım :ssz: sizinle de gayet iyi motive oluyorum 5. takımın şeker üyeleri :9:

Menümü yazayım
SABAH 2 kaşık yulaflı yoğurt
ARA şekersiz nescafe,1 avuç leblebi,3 hurma
ÖĞLEN Çorba,tavuk,salata,biraz leblebi:17:
ARA 1 kaşık bal ve bol tarçın eklenmiş elma rendesi
AKŞAM mercimek yemeği yoğurt ve salata yicem....
SPOR 1 saat step,30 dk yürüyüş
Bol su,bitki çayı( rezene,anoson biberiye)

harika, özellikle elma rendesine bayıldım:nazar:

hasretcım evet sende yazıyor olabılırsın .fakat bı konuda fıkırlerınız almak ıstedığım bir msjsa karsılık dogal olarak beklemek normal.valla ben eskılerı okuyorum ama yoruma gereklı bır msj varsada cvpp vermeye calışıyorum.herkes yazmak ıcın yazdığı için yorum yapmak ıstemıyorum.ben daha gecen msjda belırttım bır saat verelım hepimiz burda sohbet yapalım dedım ama kımseden ses yok sonra herkes dıyor herkes nerde dıye.herkes yazıyor kaçıyor.işi olabılır mutlaka ama bayanlarda derkı su saatte burdayım arkıdışler görüşrlim vs.13 takımı aksam görsenız full msjlasıyorlar

sabah 8 ile öğleden sonra 16:30 arası müsaitim ben kızlar. akşamları için kesin birşey diyemiyorum. gelirim ama gelemezsem de mahçup olmak istemem.

arzum krom hapını annem boynerden aldı gns den aldı sanırım bir kutusunuda onda insülin direnci var ve cok iyi geliyor ayrıca balık haplarındanda kullanıyor araştırmanı tavsiyeederim zaten mehmet öz amcada krom haplarını tavsiye ediyor eğer bütçeni sarsmıyorsa ben kullan derim annem yararını görüyor maşallah

krom ne işe yarıyormuş yahu bana bir anlatıverin. çok cahil hissettim kendimi :37:

kızlar size bugünkü menümü yazsam inanamazsınız:)) yani bu şekilde yiyerek iyi yirmi kilo almamışsin dersiniz:( ışte menüm;
Sabah pizza poğaça,5 6 zeytin,bir dilim kaşar peynir,bir bardak sekersiz çay,bir yemek kaşığı kadar çikolata
Bundan kırk beş dakika kadar sonra; 2 kuru incir,yarım pizza pogaca daha
Öğlen;bir dilim ekmek,6 ınegöl köfte,biraz salata,bir büyük kase yayla çorba
Bir iki saat sonra; hazır çabuk çorba,iki parça cikolata
Akşam; bir tabak nohutlu pilav,az biraz bamya,bir dilim ekmek,koca kase mercimek çorba
Az önce çay yaninda; burçak bisküvit üç dört tane,bir halley,üç dört bardak sekersiz çay,bir misbon

Ben öleyim en iyisi:''((

aahh ah
anlıyorum seni
bir zamanlar ben de öyleydim ( bakınız birkaç hafta öncesi :1: )

Günaydın kızlar:)
Şimdi eskilere yenilere bi kendimi tanıtayim istiyorum:) ben elif:) ben deniz şuan 62 kiloyum:( takım kaptanlığı yapmıştım 5. Takıma..bol paylasimda bulunurum imkanım oldukça:)
Telefondan internet paketi yaptım sırf geri dönebilmek için:) ama çok sık giremeyeceğimden takıma kabul etmeyin henüz beni:)
22 yaşındayım bu arada:)
Takımda olmasam da menülerimi yazıp sizinkilere yorum yapsam olur mu?:) kabul eder misiniz beni aranıza?:)

merhabalar, memnun oldum Elif. ben de Hilal. cetvelimden ne halde olduğum ayrıntılı görünüyordur onları tekrar etmeyim şimdi:) çalışıyorum. 2 çocuk annesiyim ama hala genç hissediyorum :37: ha bu arada, aramızda seni görmekten mutluluk duyarım kendi adıma. ne kadar paylaşım, o kadar motivasyon. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :1:

slm kızlar netim yoktu sabahtan beri yeni geldi
nabeersiniz?

ben dün kaçamak yapmıcam diye söz vermiştim kendime kurupasta ve kola olunca berbat hissettim menüyü tatlım

hoşgeldin elif:3:
ben seni hatırlıyorum çünkü ben cuma yarışmasına katılmak istediğimi yazdım
sende beni bu takıma davet etmiştin

:

bende 1 mayıs gibi temizlikçi alacağım
halılarda kalkacak malum yaz geliyor

süper bacım:nazar:
sende basladın mı cnm protoıne

bence eskiler yeniler diye ayırmadan herkesin kendini gözden geçirmesi lazım. ben yaklaşık 2 haftadır burada paylaşımda bulunuyorum ama bazı takım arkadaşlarımı yeni yeni görüyorum. ve hatta henüz görmediklerim de var gibi.

Son düzenleme:
bugünkü menümü yazayım:

sabah:

süt + yulaf + nesfit
nescafe - 3 in 1

öğlen:

yoğurt, mercimek çorbası, 1 çatal makarna

ara: nescafe

bugün çok başım ağrıyor. Çok yoğun çalışıyorum malum 5 aydır işyerinde değildim:ssz: o nedenle 2 tane nescafe yuvarladım:18:

arzum krom hapını annem boynerden aldı gns den aldı sanırım bir kutusunuda onda insülin direnci var ve cok iyi geliyor ayrıca balık haplarındanda kullanıyor araştırmanı tavsiyeederim zaten mehmet öz amcada krom haplarını tavsiye ediyor eğer bütçeni sarsmıyorsa ben kullan derim annem yararını görüyor maşallah
Canım bugün solgarınkini aldım,balık yağı da aldım bakalım ya şişicem,ya zayıflayacam...:9:
Iyi de ben ayağımı burkmadım ki...sağ bacağı ful şişti :(

cadım sen gel yeter ki 1 2 mesaja da razıyım özledim.hadi hayirlisi olsun bu arada...

Valla maşallah diğer takımlar tıkır tıkır ben bir yerde hata yapıyorum.ve bunu bulup cıkarıcam...
Canım artık doktora görğünsen,romatizma falan olur aman dikkat....:50:
Ben de çok yoruldum ve uyumak istiyorum , daha alışveriş malz yerleştirmedim , offff , bugün nöbetçiydim , ayaklarım ağrıyor...

Aslıcım bu takımda kalmayı en çok hak eden sizlersiniz, gündüz ben de giremiyorum , bu saatte de siz olmuyorsunuz . hep kendi kendime yazıp çıkıyorum ..hiç yazmayınca da olmuyor..

ne yapmamı tavsiye edersiniz...Nurcan , Arzu , Hasret ,Ece , Ezgi , sen yazmışsınız .başka da kimse yok yazan , güya 12 kişiyiz..benim de bir sürü işim var ,ödevler , yazılılar , ev işleri ,
çocuklar , ama her akşam geçmişi okuyup yazmaya çalışıyorum ...en azından sizin neler yaptığınızdan haberim oluyor.
Canım ya kolay gelsin,çalışınca zor tabii,eşinde yok diye tüm yük sende,hastanız nasıl oldu?
kızlar size bugünkü menümü yazsam inanamazsınız:)) yani bu şekilde yiyerek iyi yirmi kilo almamışsin dersiniz:( ışte menüm;
Sabah pizza poğaça,5 6 zeytin,bir dilim kaşar peynir,bir bardak sekersiz çay,bir yemek kaşığı kadar çikolata
Bundan kırk beş dakika kadar sonra; 2 kuru incir,yarım pizza pogaca daha
Öğlen;bir dilim ekmek,6 ınegöl köfte,biraz salata,bir büyük kase yayla çorba
Bir iki saat sonra; hazır çabuk çorba,iki parça cikolata
Akşam; bir tabak nohutlu pilav,az biraz bamya,bir dilim ekmek,koca kase mercimek çorba
Az önce çay yaninda; burçak bisküvit üç dört tane,bir halley,üç dört bardak sekersiz çay,bir misbon

Ben öleyim en iyisi:''((
Ayyy bu ne Elifçim,kilo alma topiğine git sen en iyisi,:52::52:Hoşgeldin aramıza zaman zaman hepimizin içine fil kaçıyor ben öyle diyorum,herşey yiyebiliyorum,ama artık dur demek lazım,zaten fazla kilon yokki senin...:34:Bu arada hayırlı olsun,yakın zamanda söz nişan gözüküyor...:nazar::nazar::nazar:

ama valla aksilikle üst üste geldi hepp annemlere hırsız girdii bilgisayar telefon altın para gitii ondan int. te giremiyodum bnm bilg. bozuktu kızkardeşiminkini kullanıyordum onu verdim oda hırsıza taradı. geberesice zengin oldu haram yolla. canı cehenneme şişşin emi patlasın inşanlaah
so kanser yani kesin değil ama öyle gibi
eşim berbat durumda onun pskolojisinin bozuk olması beni öldürüyor
eşimi çok seviyorum ne olursa olsun onun üzülmesini hiç istemiyorumm
:
Canım hoşgeldin,kötü günler yaşamışsın,kayınvalidene de acil şifalar dilerim,artık aramızda mısın?

oldum sekerm oldum:9::9::9:
deryaaaaa bak sna napıorum:36::36::36::36:

bende de demır eksıklıgı feln warmıs cnm
ama ben bılıncsız dıyetler yapmıorum kı:50::50:
ewı hergun makınya cekıorum
cunku heryer sac
bıktım artk gerckten ebnde kel kalcm dıe korukuorum
Canım menün çok güzel,tam meyve ve yoğurt eksik diyecektim ki protein diyeti yaptığını yazmışsın....
Günde 100 tel saç dökülmesi normalmiş de nasıl sayılır bilemedim...:9:

bence eskiler yeniler diye ayırmadan herkesin kendini gözden geçirmesi lazım. ben yaklaşık 2 haftadır burada paylaşımda bulunuyorum ama bazı takım arkadaşlarımı yeni yeni görüyorum. ve hatta henüz görmediklerim de var gibi.

hilalcim sen yazıyorsan niye üstüne alınıyorsunki?
ben eskiler ve yeniler gibi bi tartışma başltmak istemedim
biz takıma ilk geldiğimizde paylaşımın yüksek olması için sürekli paylaşımda bulunuyorduk
bugünde yeni üyelerden yazanlardan sen ve ezgiyi gördüm
dün derya şu kişiler girmiş yazınca bende yazanların hemen hemen hepsi takımın eskileri demek istedim
bazı eski üyeleri yeni görüyorum demişsin bunlardan biri bensem ben izindeydim tatile gitmiştim yeni döndüm

Merhaba arkadaşlar,bütün sabah pasaport vize evraklarını hazırlamakla geçti,yarın oğlumla benimkini halledicez,öbür günde diğerini...Maalesef ders saatleri uymadığı için aynı gün olmadı,:50:git gel yoruldum artık....
Ameliyat günü değişmiş,30 nisana alınmış,aman bizimki evde terör estirdi yine..EEEE aksi insanın işi de aksi gider dedim....:9::9:
Bu günkü menümü yazayım da değiştirmiyeyim sonradan zaten sabah biraz abarttım:50:
SABAH yağsız tost(ligh denge),domates,şekersiz kahve,bir kaç tane tatlı diyet büsküvi
ÖĞLEN mercimek yemeği,salata,yoğurt,1 dilim ekmek,biraz taze hurma
ARA yine elma rendesi,tarçın,bal yicem...Elmalar sert değilde
AKŞAM çorba,3 kaşık mercimek,salata....
Spor 1 saat hızlı tempo yürüyüş yaptım,yeşil çayımı da içtim...Suyu da tamamlarım akşama kadar....:3:

buünkü menüm
sabah:2 dilim tambuğday ekmeği,,2 yemek kaşığı omlet1kk peynir,domates, közlenmiş kırmızı biber

ara:10 fndık

öğlen: 1 adet sinitzel, bol salata,1kase yoğurt

ara:6 badem

ara:1 elma

akşam:fırında karnıbahar,bol salata 1 kase yoğurt
ıns hep bole dewam ederz:nazar:
harika, 700 gr çok iyi hem de daha hafta başında:nazar: bu arada içinin sıkıntısı hemen geçip gitsin İnşaAllah

ben burdayım :ssz: sizinle de gayet iyi motive oluyorum 5. takımın şeker üyeleri :9:

harika, özellikle elma rendesine bayıldım:nazar:

sabah 8 ile öğleden sonra 16:30 arası müsaitim ben kızlar. akşamları için kesin birşey diyemiyorum. gelirim ama gelemezsem de mahçup olmak istemem.

krom ne işe yarıyormuş yahu bana bir anlatıverin. çok cahil hissettim kendimi :37:

aahh ah
anlıyorum seni
bir zamanlar ben de öyleydim ( bakınız birkaç hafta öncesi :1: )

merhabalar, memnun oldum Elif. ben de Hilal. cetvelimden ne halde olduğum ayrıntılı görünüyordur onları tekrar etmeyim şimdi:) çalışıyorum. 2 çocuk annesiyim ama hala genç hissediyorum :37: ha bu arada, aramızda seni görmekten mutluluk duyarım kendi adıma. ne kadar paylaşım, o kadar motivasyon. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :1:

cnm buralardaysan sende yaz motıwe artsın

hilalcim sen yazıyorsan niye üstüne alınıyorsunki?
ben eskiler ve yeniler gibi bi tartışma başltmak istemedim
biz takıma ilk geldiğimizde paylaşımın yüksek olması için sürekli paylaşımda bulunuyorduk
bugünde yeni üyelerden yazanlardan sen ve ezgiyi gördüm
dün derya şu kişiler girmiş yazınca bende yazanların hemen hemen hepsi takımın eskileri demek istedim
bazı eski üyeleri yeni görüyorum demişsin bunlardan biri bensem ben izindeydim tatile gitmiştim yeni döndüm

yok canım yaa seni düşünmedim inan ki, senin tatilde olduğunu biliyorum yazdıklarından. benim demek istediğim, takım sessizse bu hepimizin gözden geçirmesi gereken bir durum. ben 3 sene önce de 5. takımdaydım. inanın o zamanlar en aktif takımdı. sürekli birşeyler paylaşırdık. kimi akşam, kimi sabah ama hemen her gün her üye uğrardı. ama şu an bu takımda böyle değil:ssz: ne kadar paylaşım yaparsak o kadar motive oluruz. bu arada yeni üye olarak sadece kendimi bildiğim için üzerime de alınmadım değil:1:

bugünkü menümü yazayım:

sabah:

süt + yulaf + nesfit
nescafe - 3 in 1

öğlen:

yoğurt, mercimek çorbası, 1 çatal makarna

ara: nescafe

bugün çok başım ağrıyor. Çok yoğun çalışıyorum malum 5 aydır işyerinde değildim:ssz: o nedenle 2 tane nescafe yuvarladım:18:
cnm o 3 ın1 dedıgın sey war yaa ahh ahh kalorı deposu
okadr cok cnm ıstıokı aslında
bıde nskafe cay bunlardan ara olmaz yanı yannda meywe yada fındık feln yesen tamm da

yok canım yaa seni düşünmedim inan ki, senin tatilde olduğunu biliyorum yazdıklarından. benim demek istediğim, takım sessizse bu hepimizin gözden geçirmesi gereken bir durum. ben 3 sene önce de 5. takımdaydım. inanın o zamanlar en aktif takımdı. sürekli birşeyler paylaşırdık. kimi akşam, kimi sabah ama hemen her gün her üye uğrardı. ama şu an bu takımda böyle değil:ssz: ne kadar paylaşım yaparsak o kadar motive oluruz. bu arada yeni üye olarak sadece kendimi bildiğim için üzerime de alınmadım değil:1:

yok cnm sadce sen dıılsın:34:

Back
X