Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar,sabah pasaportu hallettim,haftaya eve gelecek,sonra da sohbete gittim,kutlu doğum haftası malum...Ancak geldim nasıl açım nasıl,herşeyi yiyebilirdim inanın....
MENÜM
SABAH(8.00) 1 kase yoğurt,2 kaşık yulaf
ARA (11) yağsız tost,hurma ve kahve
Saat 5 1 kase çorba,3 kaşık mercimek,2 kaşık pilav,birazda leblebi:14::17::17::17:
Akşam meyve yerim ve 1 bardak tarçınlı süt içerim...
SPOR 1 saat yürüyüş,bol su ,şimdide yeşilçay içiyorum...:126::126:

Selam kızlar,sabah pasaportu hallettim,haftaya eve gelecek,sonra da sohbete gittim,kutlu doğum haftası malum...Ancak geldim nasıl açım nasıl,herşeyi yiyebilirdim inanın....
MENÜM
Saat 5 1 kase çorba,3 kaşık mercimek,2 kaşık pilav,birazda leblebi:14::17::17::17:

ablacım düzensiz olmuş ama en azından cıss yok pek (pilav dışında)

$8.32balkopugu_.webp

$images.webp

Bu renk sanırım. Bunu beğendim böyle tutarsa tabi. Saçım açık renk tutar sanırım.
Gülbenin saç rengine de bayılıyorum. Ona renk sence? Balyajmı röfle mi acaba? Tek olarak tutturmı acaba?

MENÜM

Umreye gidiyordunuz dimi cnm. Nee güzel, allah bizlerede nasip eder inşallah.
Menünde güzel cnm, ahh ahh ben çozuttum bugün, yazmıyorum menülerimi zaten kötü örnek olmayayım diye.

Canım kolay gelsin geçmiş olsun...Çocuklar küçük olunca da zor büyüyünce de...Sanma sakın büyüdüklerinde rahat edicem diye....Her yaşları zor,annelik zor ya,istifa da edemiyorsun ki?:34:Allah acılarını göstermesin...

Minik kuş bana hiiiiç uymadı Hasretim,martı olabilir....:9:

Cekete bayıldım,sende bu azim varken girersin 38 bedene...:nazar::nazar:

Ya :53:heryer aynı desene....

Konya da aynı durumda anlaşılan,inşaallah gidebilmiştir oğlun...

Patvatsız kadın:19:Kabızlık için ne önerdi Nurcan...
bişi önermedi salak kadın sütlac ye dedi düşündkçe boşa giden parayamı yanım kadının terbiyesizliğinemi ben ilk defa gitmedim dietisyene insan sorar adetlerin nasıl düzenlimi kabızlık varmı ben sölüorum şapşala valla hastaneyi arayıp şikayetetmeyi düşünüyorum ciddi ciddi daha odaya girer girmez hamilemisin die soruor gerzek

bişi önermedi salak kadın sütlac ye dedi düşündkçe boşa giden parayamı yanım kadının terbiyesizliğinemi ben ilk defa gitmedim dietisyene insan sorar adetlerin nasıl düzenlimi kabızlık varmı ben sölüorum şapşala valla hastaneyi arayıp şikayetetmeyi düşünüyorum ciddi ciddi daha odaya girer girmez hamilemisin die soruor gerzek

Gerçekten biraz tuhaf biriymiş,senin sorununa yönelik bir şey yapmamış,kan tahlili falan da mı sormadı....Zaten sen ne yapacağını biliyorsun, kabızlığa çözüm bulsaydı bari...:19:.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 394223

Eki Görüntüle 394224

Bu renk sanırım. Bunu beğendim böyle tutarsa tabi. Saçım açık renk tutar sanırım.
Gülbenin saç rengine de bayılıyorum. Ona renk sence? Balyajmı röfle mi acaba? Tek olarak tutturmı acaba?

bacımm senin saçlar ne renk suanda?

MENÜM
bakalım senin liste gzel geldi bana kuş kadann yiyoz yine gtmior arzum yaw daha napsak of:43:1 saatte yürümüşün daha neolsun ayol
gidion demek kutsal topraklara Allah bizede kısmeteder inşallah kabızlık için kefir ve activa yoğurt ye dedi gerzek dietisyen işte yoğurt ye dedi arzum

Ay bırak densiz için üzme kendini, sinir etme boşverr. Çıkıyo öyleleride arada. Aslında çoğu böyle herhalde diye de düşünmüyo değilim. Bende nerde var gıcık dr. bulurum yanii.

Gerçekten biraz tuhaf biriymiş,senin sorununa yönelik bir şey yapmamış,kan tahlili falan da mı sormadı....Zaten sen ne yapacağını biliyorsun, kabızlığa çözüm bulsaydı bari...:19:.

istedi klasık aclık sekeri tsh hemogram filan istedi işte tyaklaşımını beğenmediğimden suanda tahlilleride yaptırmıcam bakalım baska birine gidebilirim..
kahve ve cay sınırsız dedi

Selam kızlar kusuruma bakmayın son derste hoca dönem odevlerlne not verdi.95 i birde başkalarını yeren beni öven bir tepki alinca hocadan millete hava basmaktan eve zor geldim :D sonrada kkda sayfa atlayamadım.geçer dedim ama beklerken edebiyat okurken uyuyakalmışım...cevapları sonra yazacağım derse başlamalıyım.sınavı var.

bakalım senin liste gzel geldi bana kuş kadann yiyoz yine gtmior arzum yaw daha napsak of:43:1 saatte yürümüşün daha neolsun ayol
gidion demek kutsal topraklara Allah bizede kısmeteder inşallah kabızlık için kefir ve activa yoğurt ye dedi gerzek dietisyen işte yoğurt ye dedi arzum

Papatya sarısı cnm. Hafif bir turunculuk var. Ama öyle bariz bir turunculuk değil. Açma işlemi yaptığımdan.

Nurcanım bazen bıkıyorum diyet falan,zaten gram gram gidiyor...
Canım Allah nasip ederse Haziran sonu gidicez...Okulları bekliyorum,oğlumun dersanesi 25 hazirana kadar açık olacakmış...:34:
Artık orada veririm kiloları inşaallah çok sıcak oluyormuş o sıralar...:34:

Selam kızlar kusuruma bakmayın son derste hoca dönem odevlerlne not verdi.95 i birde başkalarını yeren beni öven bir tepki alinca hocadan millete hava basmaktan eve zor geldim :D sonrada kkda sayfa atlayamadım.geçer dedim ama beklerken edebiyat okurken uyuyakalmışım...cevapları sonra yazacağım derse başlamalıyım.sınavı var.

Harika bir haber bu Ececim tebrik ederim:nazar::nazar:

Back
X