Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Seninle biz sigara konusunda konuşmuştuk dimi canım? Sende kardeş gruptanmışsın.

Evet cnm ya. Bak buradada karşılaştık. Sigarayı bırakamadım madem dedim zayıflayayım. Kilolar gitsin de yine bırakmayı deneyeceğim. İkisi aynı anda çok zor oluyoo. Gel arada muhabbete bacım. Madem kardeş takımdanız görüşelim cnm.

Evet cnm ya. Bak buradada karşılaştık. Sigarayı bırakamadım madem dedim zayıflayayım. Kilolar gitsin de yine bırakmayı deneyeceğim. İkisi aynı anda çok zor oluyoo. Gel arada muhabbete bacım. Madem kardeş takımdanız görüşelim cnm.

İkisi bir arada cidden çok zor bend e hedefime ulaşayım 2-3 kg da sigara payı bırakayım bitecek sigara konusu ..

İkisi bir arada cidden çok zor bend e hedefime ulaşayım 2-3 kg da sigara payı bırakayım bitecek sigara konusu ..

İkimizinde 3 kilo kalmış hedefine. Ama ben veremiyorum. Çünkü çoook sıkıldım. Ama buraya takılsam başlıycak motivasyonum tekrar. 3 kilomu da versem hatta diyorum sigarayı bırakınca 2 kilo kesin alırım şöyle 62 falan olsam hemen başlıycam sigara konusunda. bir daha 70 lere çıkmak aslaaa istemem. Allah korusun.

İkimizinde 3 kilo kalmış hedefine. Ama ben veremiyorum. Çünkü çoook sıkıldım. Ama buraya takılsam başlıycak motivasyonum tekrar. 3 kilomu da versem hatta diyorum sigarayı bırakınca 2 kilo kesin alırım şöyle 62 falan olsam hemen başlıycam sigara konusunda. bir daha 70 lere çıkmak aslaaa istemem. Allah korusun.

Son kilolar tam işkence oluyor bu kilolar benim duraklama kilolarım zaten idealin de altında olunca gerçekten çok zorluyor ama bitirelim de şu işi sigara içinde pay bırakıp şu sigaradan vazgeçelim ..

Ay bırak densiz için üzme kendini, sinir etme boşverr. Çıkıyo öyleleride arada. Aslında çoğu böyle herhalde diye de düşünmüyo değilim. Bende nerde var gıcık dr. bulurum yanii.
haklısın canım aynen bende öle bulurum

Papatya sarısı cnm. Hafif bir turunculuk var. Ama öyle bariz bir turunculuk değil. Açma işlemi yaptığımdan.
acık tonlardaysa tutar ozaman senın saclar gulben ergenın sacının rengını ben daha yenı boyattım koyu kestaneye sapsarı sacları ama böle hosuma gıttı ınsanı koyu saclar daha ufak gosterıor..
Nurcanım bazen bıkıyorum diyet falan,zaten gram gram gidiyor...
Canım Allah nasip ederse Haziran sonu gidicez...Okulları bekliyorum,oğlumun dersanesi 25 hazirana kadar açık olacakmış...:34:
Artık orada veririm kiloları inşaallah çok sıcak oluyormuş o sıralar...:34:

hazıranda cok sıcak oluor evet benım gorumcem orda yasıyor kocasının işi orda yazları katiyen kalmıorlar kışlar ble sıcakta yazın durulmuor yani

sabah:2 lıght salam 1 dılım ekmek 2kk ekmek 1 tatlı kasıgı lıght recel
ara:10 badem 2 kuru erik
öğle:1 tabak tavuksuyu çorba 1 tabak türlü 1 dilim ekmek 125gr lıght yoğurt
ara:1 armut
akşam:1 tabak kuru fasülye 1 dilim ekmek 125gr lıght yoğurt
ara:1 bardak süt

yeşilçayımıda içtim gün içerisinde

Kızlar bugün bir ara saç oynatmaktan konu açıldı ya.bazen tenime uygun bir kerecik boyatsam falan dediğim oluyor ama sadece bir düşünce çünkü ben hem saçlarımdan hem doğallığından hoşlanıyorum.boya bence özelikle açık renk yaşı büyük gösteriyor.ben mutluyum anlayacağınız hem yıpratmama gerek yok.konu konuşulmuştu bugün ben de hakkında birşeyler yazayim dedim.ben daha çok cikolata ve karamel severim he birde kızıl ama bu renkler insanın tenine uygun tonda olmalı :D

Kızlar bugün bir ara saç oynatmaktan konu açıldı ya.bazen tenime uygun bir kerecik boyatsam falan dediğim oluyor ama sadece bir düşünce çünkü ben hem saçlarımdan hem doğallığından hoşlanıyorum.boya bence özelikle açık renk yaşı büyük gösteriyor.ben mutluyum anlayacağınız hem yıpratmama gerek yok.konu konuşulmuştu bugün ben de hakkında birşeyler yazayim dedim.ben daha çok cikolata ve karamel severim he birde kızıl ama bu renkler insanın tenine uygun tonda olmalı :D
ya ece bugunku lıstemı yazdım yorum yazsana senın fıkrın önemli kaptansın sen hepimiz senden daha bi ilgi beklioruz :16:

Menüm

07 30 az peynir 1 dl kepekli ekmek 1 br şekersiz çay

10 20 elma

13 30 1 kase taze fasulye 1 dl kepekli etimek

16 10 1 br yeşil çay+v otlu çay 250 ml lik bardakta 2sini bir ictim.yr kk cikolata sabah çok canım çekmişti 10 tane halleye baka baka bunlar idare ettim

18 30 1 tb mercimek çorbası çok az da yağsız pişmiş kuşbaşi tavuk 1 dl tam tahil ekmeği ve 1 kase yoğurt

2 saat spor 2 yeşilçay 1 7 otlu çay 2 lt su...

Canım onu yapcaktim şimdi bende ama aklımdayken menüyü yazayim dedim.

Canım kahvaltı da keşke peynire yer verseydin.bir de şekersiz çay falan lcseydln daha iyi olurdu.

Onun haricinde yoğurtları beğendim

yalnız sudan haber yok...

Canım kahvaltı da keşke peynire yer verseydin.bir de şekersiz çay falan lcseydln daha iyi olurdu.

ay ya 1kk peynir 1 dilim ekmek olucaktı su bol ıcıorum 2 lıtreyı gecmıstır sekersız cay ıctım 2 fıncan sabah kahvede ıctım dietisyen sınırsız dedı onlara

Iyi o zaman canım ben liste de görmeyince yer vermediğini düşündüm o zaman süpersin tebrikler canım

Günaydın canlarım 5 ders matematik beni bekliyor üstelik bildirim öncesi öndeyiz bugün çok dikkatli olmalıyız...hepimiz için her yönden verimli bir gün olsun ınş.

selam bayanlar;

dün burada bir fırtına vardı, elektrikler kesildi kaç kez. en son elektrik kesildi bir daha da gelemdi ben işyerinden çıkana kadar. arabayla zor gittim eve, resmen direksiyona zor sahip çıktım öyle rüzgar vardı. neyse şükürler olsun eve vardım sağ salim. ama yollardaki tabelaların kimi eğilmiş kimi tamamen kopmuş. Allah'ım afet göstermesin:50:

dün dietisyen hamilemisin die sordu parçalayasım geldi kadını gerizekalı kör kabızım karnım şiş olmasa sana ne gelim:47::47::47:

Nurcan, bu insanların dessizlikleri benim de canıma tak dedi walla. geçenlerde benim gibi yeni doğum yapan arkadaşlardan biri bana " sen çok şişmişsin" dedi. yani çok kilo almışım, vs vs bıdı bıdı konuştu. efendiliğimi bozmayım dedim ses çıkarmadım ama onun lafından sonra diyete başladım. ha bir de yolda gören kadının biri hamile misin a kızım demesin mi? sana neeee demek vardı da, yok yeni doğum yaptım dedim sadece. ama görür onlar günlerini :9: bana gaz verdiler:51: sen de takma diycem ama ben de bu lafları duyduğum günler çook zor uyumuştum düşünmekten :26:

Canım kolay gelsin geçmiş olsun...Çocuklar küçük olunca da zor büyüyünce de...Sanma sakın büyüdüklerinde rahat edicem diye....Her yaşları zor,annelik zor ya,istifa da edemiyorsun ki?:34:Allah acılarını göstermesin...
.

hep diyorum, her meslekten istifa edersin ama anneliğin istifası yok :9: Rabb'im sağlık versin yavrularımıza

Selam kızlar,sabah pasaportu hallettim,haftaya eve gelecek,sonra da sohbete gittim,kutlu doğum haftası malum...Ancak geldim nasıl açım nasıl,herşeyi yiyebilirdim inanın....
MENÜM
SABAH(8.00) 1 kase yoğurt,2 kaşık yulaf
ARA (11) yağsız tost,hurma ve kahve
Saat 5 1 kase çorba,3 kaşık mercimek,2 kaşık pilav,birazda leblebi:14::17::17::17:
Akşam meyve yerim ve 1 bardak tarçınlı süt içerim...
SPOR 1 saat yürüyüş,bol su ,şimdide yeşilçay içiyorum...:126::126:

Arzu, oralara gidince bizlere de dua etmeyi unutma arkadaşım. hayırlısıyla bizler de görürüz İnşaAllah o günleri. yolunuz açık olsun. bu arada menü harika, az düzensiz ama dışarda koşturmaktan böyle oldu sanırım

Ece haklısın aslında, ama mesela ben önlerdeki birkaç tel beyaz saç için boyuyorum. çikolata kahve en sevdiğim ton. yoksa o beyazları görünce kendimi paspal ve yaşlı gibi hissediyorum :9: yoksa beyazım olmasa ben de hiç boyamazdım doğrusu

Günaydın canlarım 5 ders matematik beni bekliyor üstelik bildirim öncesi öndeyiz bugün çok dikkatli olmalıyız...hepimiz için her yönden verimli bir gün olsun ınş.

Ececim sen nerde okuyordun canım?
bu arada dünkü 95 için kocaman tebrikler:46:

Back
X