Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam bayanlar;

dün burada bir fırtına vardı, elektrikler kesildi kaç kez. en son elektrik kesildi bir daha da gelemdi ben işyerinden çıkana kadar. arabayla zor gittim eve, resmen direksiyona zor sahip çıktım öyle rüzgar vardı. neyse şükürler olsun eve vardım sağ salim. ama yollardaki tabelaların kimi eğilmiş kimi tamamen kopmuş. Allah'ım afet göstermesin.

Ece haklısın aslında, ama mesela ben önlerdeki birkaç tel beyaz saç için boyuyorum. çikolata kahve en sevdiğim ton. yoksa o beyazları görünce kendimi paspal ve yaşlı gibi hissediyorum :9: yoksa beyazım olmasa ben de hiç boyamazdım doğrusu

Ececim sen nerde okuyordun canım?
bu arada dünkü 95 için kocaman tebrikler:46:
geçmiş olsun canım valla yaz geldi derken bütün türkiye uctu :)

canım yanlış anlama benimki eleştiri değildi.kendim için düşündüğümü yazmıştım :)

ıstanbul oturuyorum canım nerede okuduğumu otelden yazsam daha iyi olur.

Teşekkür ederim ayrıca :)

Aslında regl döneminde tutabilsek boğazımızı daha iyi kilo veriliyor...

Hasretim günaydın...

sabh tartıldm 68 cıktm ne bı kacamak yaptm ne bısı nolduda bole oldukı sımdı bu ay cok sınırlerım bozuk
ıse de gec kaldım yanıma yemeye bısı alamadım:37:

Canım tartınızı dijital mi ? Inip 6 sn sonra tekrar çıksaydın yalnız bunu 2 kzum yapmalısın mesela benim tartımın pili bitmek üzere öyle bir sorun çıkarıyor geçen gün 69 gösterdi ilk kafayı ylcektlm 2.de de 65 gösterdi sonraki 2 kere de 59.2 ciktim normali yani.

geçmiş olsun canım valla yaz geldi derken bütün türkiye uctu :)

canım yanlış anlama benimki eleştiri değildi.kendim için düşündüğümü yazmıştım :)

ıstanbul oturuyorum canım nerede okuduğumu otelden yazsam daha iyi olur.

Teşekkür ederim ayrıca :)

yok bence haklısın. ben de aynen senin gibi doğallıktan yanayım ama işte o beyazlar bitirdi beni:9:
bu arada nerde okuyorsun derken hangi bölümdesin demek istemiştim. ben malum yeni yeni tanıyorum sizleri de ödev vs deyince merak ettim.

sabh tartıldm 68 cıktm ne bı kacamak yaptm ne bısı nolduda bole oldukı sımdı bu ay cok sınırlerım bozuk

sıkma canını, Ecenin deediği gibi digital ise tartın sonuç bazen şaşabiliyor. ben açıkçası digital tartıyı attım, anam babam tartısı aldım yıllar önce

buyrun ıgrenc menum
sabah 1 sımıt cay
ara yesıl elma
oglen k flaks
ara yesıl elma
aksam bol salata corba:18::18:

Canım tartınızı dijital mi ? Inip 6 sn sonra tekrar çıksaydın yalnız bunu 2 kzum yapmalısın mesela benim tartımın pili bitmek üzere öyle bir sorun çıkarıyor geçen gün 69 gösterdi ilk kafayı ylcektlm 2.de de 65 gösterdi sonraki 2 kere de 59.2 ciktim normali yani.
off offf evet dıjıtal ama ztn yenı aldm
pıl bıtmez yanı herseyı fogru tartıyo benı mı yanls tartck:37:
sıkma canını, Ecenin deediği gibi digital ise tartın sonuç bazen şaşabiliyor. ben açıkçası digital tartıyı attım, anam babam tartısı aldım yıllar önce

en ıısı onlar keske bende onlardan alsaydm

Canım benim de yeni tartım 1 hafta oldu aldığımda da uyarı veriyordu.sen dediğim gibi sağlamasını yap o aynı sonucu gösterene kadar tartıl aynı gösteriyorsa doğrudur o zaman diyecek yok...

Nerelerdesiniz yahu...tek kaldım.sanırım paylaşım kuralı öncesi son flrarınız :D aslının dediği mantikli geldi haftalık 50 mesaj daha iyi 70 biraz abartı olmuştu.he bi de bugün hepimiz çok dikkatli olmalıyız ...

Nerelerdesiniz yahu...tek kaldım.sanırım paylaşım kuralı öncesi son flrarınız :D aslının dediği mantikli geldi haftalık 50 mesaj daha iyi 70 biraz abartı olmuştu.he bi de bugün hepimiz çok dikkatli olmalıyız ...

bn herzamnkı gıbı buradaym cnm

Sohbet edelim biraz canım cook sıkıldı edebiyat çalışmaktan matematik işlemekten fıttırıcam şimdi.müzikçide oturmuş oraya sohbet ediyor :( hasret siz enişteyle nasıl tanıştınız?merak ettim :D

slm kızlar bende geldim:3:

Eki Görüntüle 394223

Eki Görüntüle 394224

Bu renk sanırım. Bunu beğendim böyle tutarsa tabi. Saçım açık renk tutar sanırım.
Gülbenin saç rengine de bayılıyorum. Ona renk sence? Balyajmı röfle mi acaba? Tek olarak tutturmı acaba?
evet canım bulduğun renk
gülbenin şacıda açık kumral dorenin üzerine balyajlar atılmış
zaten bal köpüğüde ona yakın bi ton güzel olur
zemn açık oldugu içinde tutar yani

sabah:2 lıght salam 1 dılım ekmek 2kk ekmek 1 tatlı kasıgı lıght recel
ara:10 badem 2 kuru erik
öğle:1 tabak tavuksuyu çorba 1 tabak türlü 1 dilim ekmek 125gr lıght yoğurt
ara:1 armut
akşam:1 tabak kuru fasülye 1 dilim ekmek 125gr lıght yoğurt
ara:1 bardak süt

yeşilçayımıda içtim gün içerisinde
ben begendim cnım menünü

gunaydın kızlar nasılsınız
tünaydın cnım
bende artıdayım cnım geçen haftadan u yana pek kaçamağımda olmadı
bnde moralsizim ama pazar günü regl olacağım onun etkisi olabilir

buyrun ıgrenc menum
sabah 1 sımıt cay
ara yesıl elma
oglen k flaks
ara yesıl elma
aksam bol salata corba:18::18:
bugünkü menünmü?
pekte kötü değil
bende protein yapıyorum ama bu sabah 2 dilim ekmek yedim sinirlendim tartıdaki rakama

off offf evet dıjıtal ama ztn yenı aldm
pıl bıtmez yanı herseyı fogru tartıyo benı mı yanls tartck:37:

en ıısı onlar keske bende onlardan alsaydm

ben dijital kullanıyorum çok menunum
sende hasrt eline 2 pake makarna al ve tartıya çık
2 paket makarna 1 kg ediyor
eğer tartıda 1 kg fazla çıkasan tartın doğrudur

gene efkarlandım:ssz:
bu kilolarla napıcaz biz:ssz::ssz:
ah tatil olmasa bende 68-67lerdeydim
off tatil batırdın beni:ssz:

Sohbet edelim biraz canım cook sıkıldı edebiyat çalışmaktan matematik işlemekten fıttırıcam şimdi.müzikçide oturmuş oraya sohbet ediyor :( hasret siz enişteyle nasıl tanıştınız?merak ettim :D

:9::9: hemen anlatayım
ben yıne gecen sene bu fırmada calısıorum bı problemle karsılastım bulentı aradım sormak ıcın
telde tersledı benı ben okadr uzuldum kı benı terslemesıne dokunsalar aglıcm
ama hıc tanımıorum bulentı hıc gormemısım ew arkdsım war o tanıyo
o gunden sonra hep bulent ısmı gectıgınde sınırlerım gelıo tepeme nefret eder oldum cocuktan
bı yerde karsılastık ben yıne bılmıorum bulent oldugunu ama onun
cocuk sureklı bana b akıo benımde bakasım gelıo:9::9::9::9:
sonra ew arkdsım demez mı aa ben sızı tanıstrmayı unuttum bulent hasret dıe
ben sok:1::1::1::1:
bız kaynımla aynı yerde calısıoduk o ewe bırakcaktı bızı e bulentte abısı oldugu ıcın oda geldı bızı bırakmaya derken muhabbet etmeye basladık
derkeeeeeeeeeeeeeeeeen baktk sewgılı olmusuz:16::16::16::16::16:

slm kızlar bende geldim:3:

bende artıdayım cnım geçen haftadan u yana pek kaçamağımda olmadı
bnde moralsizim ama pazar günü regl olacağım onun etkisi olabilir

bugünkü menünmü?
pekte kötü değil
bende protein yapıyorum ama bu sabah 2 dilim ekmek yedim sinirlendim tartıdaki rakama

ben dijital kullanıyorum çok menunum
sende hasrt eline 2 pake makarna al ve tartıya çık
2 paket makarna 1 kg ediyor
eğer tartıda 1 kg fazla çıkasan tartın doğrudur
yarın sabh olede denıcm bakalm dogrumu
19 lt su koyuyorm ustune dogru tartıo ama
menumu begenmene sewndm cnm
gell aslıcım berabr aglayalm
acalım bı muslum
:43::43::43::43::43::43::43:

ben de buralardayım

üzülme, vereceksin vereceğiz.

Back
X