Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

saba tumer ın programnda kı modacı bayanlar ıcın
kocalarından sureklı bısı ısteyen kadınlar sewılır dıo
mesela adam esıne bısı alck ıste gerek yok butcemız musaıt dııl bırıkım yapalım dıyen bayanlar pek tutulmazmıs
ama bende gerek olmayan selerı alma dıorum bırıkım yapabılmek ıcın kotu mu yapıorum yanı ben:18::18:

sabh tartıldm 68 cıktm ne bı kacamak yaptm ne bısı nolduda bole oldukı sımdı bu ay cok sınırlerım bozuk
ıse de gec kaldım yanıma yemeye bısı alamadım:37:

Ay Hasret yarından çok korkuyorum ...hiç tartılmadım ...almasam da aynı yerimde kalsam bari ...artık vermeyi değil almamayı düşünüyorum ...

Sabah çok geç uyandım , kahvaltı edecek aman kalmadı , ben de küçük bir kase sütlaç yedim ve okula gittim ...:47:

öğlen

1 kase yoğurt çorbası ve biraz patates yemeği , yoğurt ...

akşam çok yemeyeceğim , spor var , gelince salata yerim . bugün sporda da tartı ve ölçü günü , yandım ,

her ay ölçülere bakarak programı değiştiriyor. şimdi kalça ve simit bölgesi için çalışacağı.

Ay Hasret yarından çok korkuyorum ...hiç tartılmadım ...almasam da aynı yerimde kalsam bari ...artık vermeyi değil almamayı düşünüyorum ...
bende korkuorum walla
Gayet güzel , biraz kemer sıkılmış gibi , bildirim öncesi telaş oluyor bizde ..:52:
yok cnm ya ewden yanıma bısıler alamadım ondan bole oldu
Sabah çok geç uyandım , kahvaltı edecek aman kalmadı , ben de küçük bir kase sütlaç yedim ve okula gittim ...:47:

öğlen

1 kase yoğurt çorbası ve biraz patates yemeği , yoğurt ...

akşam çok yemeyeceğim , spor var , gelince salata yerim . bugün sporda da tartı ve ölçü günü , yandım ,

her ay ölçülere bakarak programı değiştiriyor. şimdi kalça ve simit bölgesi için çalışacağı.

sabah sabh sutlac:53::53:

selam bayanlar;

dün burada bir fırtına vardı, elektrikler kesildi kaç kez. en son elektrik kesildi bir daha da gelemdi ben işyerinden çıkana kadar. arabayla zor gittim eve, resmen direksiyona zor sahip çıktım öyle rüzgar vardı. neyse şükürler olsun eve vardım sağ salim. ama yollardaki tabelaların kimi eğilmiş kimi tamamen kopmuş. Allah'ım afet göstermesin:50:

Nurcan, bu insanların dessizlikleri benim de canıma tak dedi walla. geçenlerde benim gibi yeni doğum yapan arkadaşlardan biri bana " sen çok şişmişsin" dedi. yani çok kilo almışım, vs vs bıdı bıdı konuştu. efendiliğimi bozmayım dedim ses çıkarmadım ama onun lafından sonra diyete başladım. ha bir de yolda gören kadının biri hamile misin a kızım demesin mi? sana neeee demek vardı da, yok yeni doğum yaptım dedim sadece. ama görür onlar günlerini :9: bana gaz verdiler:51: sen de takma diycem ama ben de bu lafları duyduğum günler çook zor uyumuştum düşünmekten :26:

hep diyorum, her meslekten istifa edersin ama anneliğin istifası yok :9: Rabb'im sağlık versin yavrularımıza

Arzu, oralara gidince bizlere de dua etmeyi unutma arkadaşım. hayırlısıyla bizler de görürüz İnşaAllah o günleri. yolunuz açık olsun. bu arada menü harika, az düzensiz ama dışarda koşturmaktan böyle oldu sanırım

Ece haklısın aslında, ama mesela ben önlerdeki birkaç tel beyaz saç için boyuyorum. çikolata kahve en sevdiğim ton. yoksa o beyazları görünce kendimi paspal ve yaşlı gibi hissediyorum :9: yoksa beyazım olmasa ben de hiç boyamazdım doğrusu

Ececim sen nerde okuyordun canım?
bu arada dünkü 95 için kocaman tebrikler:46:
doğum yapan kadınların vucudu değişiyor canım ama insanlarda biraz bakımlı ve güzel bir bayansan fesatlık başlıyor ve sendeki kusurları yüzüne çarpmaya kalkıyor zavallılar kaldıkı bende göbek yok şişlik vardı ogun cok

selam arkadaslar adet olucam ama gelemedi yine off 1 kilo fazlayım tartıda yarın benden hayır gelmez herhalde:(

5.takımın regl haftası ehehehe :) hepimizin gözleri yollarda :)
kızlar ben biraz uyuyacam dinleyeyim biraz yarın yine sınav var...

evet yaw ececim mutsuzum birde morel yok bişeye karsı istek yok karnım iyice şişti :43:

Kızlar kusuruma bakmayın uyanınca spor yaptım biraz da ders çalıştım gelemedim.nerelerdesiniz bakalım gelinde az fıkırdatak :D

evet yaw ececim mutsuzum birde moral yok bişeye karsı istek yok karnım iyice şişti :43:
hiç sorma canım ya hormonlar da sapıttı bugün sevdiceğimi bi kıskandım ki sorma hem de durduk yere sonra da benimle konuşmaya çalıştı sanırım bi ara nedense yüz vermeyeceğim tuttu.sonra ben tam onla konuscaktım derse girdi :D ters günlerimdeyim yani :)

Heeey gelirseniz kacmayi sakin ben uğruyorum arada...

Bir de nurcancım bir kütüphaneye kaydolayım diyorum ama gop mu eyüp mü karar veremedim.gop daha yakın aslında ama ben hala daha gidip bulmadim orayı :) şu bilgi evi mi ne yazıyor ya orası mi acaba :) ay şu halime baş kaç yaşındayım daha orayı bile bilmiyorum :)

Heeey gelirseniz kacmayi sakin ben uğruyorum arada...

Bir de nurcancım bir kütüphaneye kaydolayım diyorum ama gop mu eyüp mü karar veremedim.gop daha yakın aslında ama ben hala daha gidip bulmadim orayı :) şu bilgi evi mi ne yazıyor ya orası mi acaba :) ay şu halime baş kaç yaşındayım daha orayı bile bilmiyorum :)
sanırım orası olmalı bende gecıorum hep ordan ama hiç bakmıyorum valla canım

5.takımın regl haftası ehehehe :) hepimizin gözleri yollarda :)
kızlar ben biraz uyuyacam dinleyeyim biraz yarın yine sınav var...

Aynen öyleeee, benimki de öyle eli kulağında. Öyle bir yiyesim var ki anlatamam. Offfff offf.

Back
X