Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah:1 dilim ekmek 1kk peynır 1 domates serkersız cay
ara:yesılcay 10 badem sekersız nescafe
öğle:ızgara tavuk yarım dilim ekmek
akşam:1 bardak süt

bugun ben dısardaydım ve öğle yemegı bıraz gec saatte oldu bol bol yürüdümm cok cok uzun yolları yürüdüm james bond filminin setindeydim bugun adamlar çok tedbirlilerdi ve uzmanlardı gercekten film çekimi konusunda..

kızlar 2 ay once aldıgım bir pantalonum vardı dar gelıordu bacaklarda hafif katlanıordu yakısmıor die giymiordum bugun giydim ve öyle bir bol geldiki hem belden hem bacaklardan annem dedi cok bol olmus hıc yakısmamıs pantalon çok salaş duruyordu gercekten ama nebilim yinede o pantalonun o kadar bol gelmesı hosuma gitti ama paramda gitti yine.. neyse avm gittim bugun ama hiçbişi almadım kendime yine hiçbişi beğenmedim öle eski ve bol kıyafetlerimle dolanıorum artık:)

kızlar 2 ay once aldıgım bir pantalonum vardı dar gelıordu bacaklarda hafif katlanıordu yakısmıor die giymiordum bugun giydim ve öyle bir bol geldiki hem belden hem bacaklardan annem dedi cok bol olmus hıc yakısmamıs pantalon çok salaş duruyordu gercekten ama nebilim yinede o pantalonun o kadar bol gelmesı hosuma gitti ama paramda gitti yine.. neyse avm gittim bugun ama hiçbişi almadım kendime yine hiçbişi beğenmedim öle eski ve bol kıyafetlerimle dolanıorum artık:)

Ayy seni anlıyorum insan çook sevindirik oluyor. Benimde bol geliyor bir çok kıyafetim. Umarım daha da bollaşırlar. :9::9::9:

Arkadaşlar aranızda yeniyim size hikayemi anlatmak istiyorum isteyen olursa şayet resimde yollayabilirim ben geçen sene nisan ayında ilk bebeğimi dünyaya getirdim kızım bu sene 1 yaşını bitirdi allahın izni ile 60 kilo başladığım hamileliğim i 9 ayın sonunda 76 kilo olarak bitirdim tamı tamamına 16 kılo aldım bebeğim emmedi ve 6 aydan sonra mama yemeye başladı zayıflamak uğruna yemediğim ot içmediğim kür kalmadı lahanadan elma sirkesine maydonoz suyuna diyetler yapmaya başlayıp yarım kalan sporlar egzersizler uyulmayan diyet listeleri tabi bunun sonrasında kendime olan oz guven eksikliği bakımsızlık hepsi bir araya gelince eşimle sorunlar yaşamaya başladım artık evden çıkmayan eski kıyafetlerine sığmayan giydiği kıyafetlerden taşan etlerden oluşan iğrenç bir yaratığa donüp insanlıktn çıktım diyebilirim hatta o kadar psikolojim bozulduki kilolarımdan kızımı sorumlu tutup onu suçladım neyse konuyu toparlıyorum eşim askeri personel eşimin işi dolayısıyla ağrıya yerleştim burada bir aktara kızımın rahatsızlığı için polen almaya gitmiştim ki oradaki bayanın başka bir arkadaşa çay sattığını gordüm kadın daha önce gelmiş aldığı çaydan çok menmun kalmış 2 ayda 10 kılo vermiş teşekkür edip eş dosta almaya gelmiş ses etmedim iş yerınden çıkıp bi kosede başladım beklemeye aktardakı bayan alışverişi yapıp çıktı ondan özür dileyerek durdurdum ve 2 ayda nasıl 10 kılo verdiğini sordum aktardan bi çay aldığını istediğini yeyip içtiğini ve kılo verdiğini söyledi çooook fazla çay denemiş biri olarak ınanmadım tabıkı teşekkür edip inanmaz bı halde aktara gidip o çayı aldım eve geldim ve içmeye başladım günde 3 bardak yemeklerden önce ben 3 aydır kullanıyorum ve 64 kıloyum isteyene eski ve yeni resimlerimi yollayabilirim :)) çok menmunum bunu ne çay satmak için nede reklam için yazmadım sadece benim gibi umudunu kayıp edip kılo veremeyeceğini düşünen arkadaşlar a belkı bır faydam olur dıye yazıyorum 64 kıloyum ve çok mutluyum isteyen arkadaşlara aktarın numarasını verebilirim hepiniz hoşçakalın

zumra adlı kişi 70-79 topiğinede aynı msjı bırakmış
inanmayın kızlar reklam kokan hareketler bunlar
ne kadar fedekarmış kendisi bütün zayıflama topiklerine girip aynı msjı bırakıyor demekki:47:

zumra adlı kişi 70-79 topiğinede aynı msjı bırakmış
inanmayın kızlar reklam kokan hareketler bunlar
ne kadar fedekarmış kendisi bütün zayıflama topiklerine girip aynı msjı bırakıyor demekki:47:

önyargı kotudur arkadas helede tanımadan yen uyeyım nereye yazacağımı bılemedığım için kpyala yapıstır bı çok yere yazdım

yazan kişi çayın içinde ne oldugunu bilmiyormuş sadece o aktar satıyormuş
bilmediği çayı içmiş yani
kimse içinde ne oldugunu bilmediği şeyi içmez
zaten 3 ayda 10 kiloyu hiç çay içmeden sağlıklı beslenerek veren arkadaşlar var yani
olay tamamen ticarii
bu tek benm görüşüm değil 70-79u dün akşamki yazışmaları okursanız anlarsınız

yazan kişi çayın içinde ne oldugunu bilmiyormuş sadece o aktar satıyormuş
bilmediği çayı içmiş yani
kimse içinde ne oldugunu bilmediği şeyi içmez
zaten 3 ayda 10 kiloyu hiç çay içmeden sağlıklı beslenerek veren arkadaşlar var yani
olay tamamen ticarii
bu tek benm görüşüm değil 70-79u dün akşamki yazışmaları okursanız anlarsınız

ok saol canım anladım.

Ayy seni anlıyorum insan çook sevindirik oluyor. Benimde bol geliyor bir çok kıyafetim. Umarım daha da bollaşırlar. :9::9::9:

Ne güzel haberler bunlar,bende kıyafetlerime giriyorum da 40 dan 42 ye çıkınca popom da çıkıyor.....:19:O yüzden bu ara pantolonla takılıyorum,başka kıyafetim yok gibi...Ama kararlıyım,geçen yıl bu zamanlar 60 kiloydum herşey üstümden dökülüyordu şimdiki halime bak...:43::43:Amaaaa pes etmek yok...:34:

Merhaba kızlar,hepinize iyi haftasonları diliyorum,malum hava güzel herkes dışarıda,bende yeni geldim eve,oğluma ayakkabı almaya çıktık,Anadolu yakasındaki tüm amv leri dolaştık ama 47 numara bulamadık:9:Yani istediği modelde olanı,artık başka model bakması gerekecek,yarın tekrar gidicez...
Dün yemeyi çok abarttım:78::78::78:Bugün 2 günlük protein diyetine başladım,sonra da 2 gün pirinç lapası diyetini yapıcam,reglim yakın diye çok şişim var...:50:Menüm şöyle
SABAH 1 yumurta
ÖĞLEN 5 köfte,salata ve yoğurt,şekersiz neskafe
ARA 1 elma
AKŞAM tavuk ve salata
Bol bol su içiyorum,bugün yürüyüş bandına binemedim ama bol bol yürüdüm...Akşam yeşil çayımı içerim...
Mutfağı toparlayıp anneme gitmem gerekiyor,akşama görüşürüz....:3::3:

Merhaba kızlar,hepinize iyi haftasonları diliyorum,malum hava güzel herkes dışarıda,bende yeni geldim eve,oğluma ayakkabı almaya çıktık,Anadolu yakasındaki tüm amv leri dolaştık ama 47 numara bulamadık:9:Yani istediği modelde olanı,artık başka model bakması gerekecek,yarın tekrar gidicez...
Dün yemeyi çok abarttım:78::78::78:Bugün 2 günlük protein diyetine başladım,sonra da 2 gün pirinç lapası diyetini yapıcam,reglim yakın diye çok şişim var...:50:Menüm şöyle
SABAH 1 yumurta
ÖĞLEN 5 köfte,salata ve yoğurt,şekersiz neskafe
ARA 1 elma
AKŞAM tavuk ve salata
Bol bol su içiyorum,bugün yürüyüş bandına binemedim ama bol bol yürüdüm...Akşam yeşil çayımı içerim...
Mutfağı toparlayıp anneme gitmem gerekiyor,akşama görüşürüz....:3::3:

yürüyüş bandında ne kadar yürüyosunuz

bittim yorgunluktan bazanın altındaki yorgan battaniye yastık kullanmadık beşik ıvızr zıvır ne varsa annemin boş evine yolladım temizle temizle bitiremiorum en üst katta neden küf olur yaa off bıktımm üst katlardan cok yoruldum sımdı nescafe ıcıorum öyle yani görüşürüz

msj 10

merhaba kızlar , iki gündür int bozuldu, çocuklarla uğraştık yeniden yükleme yaptık ancak düzeldi ,,,

geçmişi okudum , Aslıcım seni anlıyorum , bu mevsim sizin için işlerin en yoğun olduğu dönem ...eve gidincede ancak işler vs ...ama sensiz olmaz biliyorsun , sık sık uğra lütfen , bizi sensiz

bırakma , sen bizim moral kaynağımızsın ...dedim ya ayrılsam benim gitmem gerekir , 6 ayda 2 kilo veremedim , sanki sizi oyalıyormuşum gibi geliyor ...ama ne yapalım benim metabolizmam böyle , çok zor veriyorum ...ağzıma unlu hiçbir şey girmezse ancak zayıflıyorum ..o da çok zor ya ...:50:

msj 11

ben de bugünkü listeyi yazayım , yine kaçamak oldu galiba

sabah .. çay , peynir ve kabak mücveri , 1 dilim tam buğday ekmeği , ekm biraz kalın dilimdi , çok üzgünüm ...

öğlen yemedim , akşam için 17.00 gibi türlü , salata ve yoğurt yedim , 1 tatlı kaşığı da nutella yedim :47:

ah tatlı dayanılmazdı , bıraksalar bir kavanoz yiyebilirdim ....dün Giresun dan ark gelmişti . spora gidemedim ...sanki 1 günde göbeğim çıktı ( heralde psikolojik )

msj 12

Ececim ark sana bakışları ve davranışları nasıl , sen anlarsın , o neler hissediyor kendini belli eder , ona göre sende kendine bir yol çizersin , böyle sana da zor oluyor , ayyyyy çok tatlısınız :54::54:

hem zamanınızda az kaldı mezun olacaksınız , okul sonrası görebilecek misin ? bir taraftan sınav hazırlığı , bir taraftan aşk heyecenı , ay tatlım bu kadar heyecana nasıl dayanıyorsun ..:46:

bir de bizimle uğraşıyorsun ...:52:

bittim yorgunluktan bazanın altındaki yorgan battaniye yastık kullanmadık beşik ıvızr zıvır ne varsa annemin boş evine yolladım temizle temizle bitiremiorum en üst katta neden küf olur yaa off bıktımm üst katlardan cok yoruldum sımdı nescafe ıcıorum öyle yani görüşürüz

Nurcancım ben de kışlıkları kaldıracağım ama hava bir türlü tam ısınmadı ...biraz daha bekleyeceğim , sonra yavaş yavaş dolapları toplayıp temizliğe başlarım inş ...ablamında dubleks ve o kadar küf oldu ki anlatamam ...camların etrafı , duvarlar hep küf , heralde ist nemli olduğu için bu problem bitmiyor orada ..

Deryacım siz olmasanız ben hala iletişim problemi yaşıyor olacaktım.özgüveni dipte olacaktı.

Yaa sorunda orda tam emin olamıyorum.ilgisiz deseem tam başkasına bakacağım sırada sanki gizli bir güç beni döndürüyor dolaştırıyor ona getiriyor ama psikolojik olarak değil bildiğin tam diyorum daha onun yüzünü görmeye muhtaç değilim falan bir bakiyorum çevredeki etkenler bizi yan yana getiriyor.tam diyorum vazgeçemem başka çarem yok katlanacaım o zaman da suratı 5 karış oluyor.geçen bir arkadaşım başka birşey için tebrik etti aklim çıktı biri var diye.off karmaşık şeyler ışte böyle yazarak anlatamıyorum :D

Back
X