Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amaaaa kimse yok.kızlar 2. Yarışmayı da ili yazmadım diye kaybettim ama süper heyecan oldu.ben de böyle değişik bir şey olsa diyordum...

msj 9

Ececim maşallah yarışmalar iyi gidiyor ama biraz dikkat kazanacaksın bak ,,,hem diyette , hem aşkta , hem yarışmada ..:52:

msj 10

çizelgemdeki kıza bakıyorum zavallı koşup duruyor , ama sanki yerinde sayıyor gibi değil mi :52::52::52:

koş koş Derya , avrasya maratonu olsa daha çabuk biterdi eminim ...:47::47:

Hasretcim bravo canım , ben söylüyorum sen aten zayıf gözüküyorsun resimlerinde diye ...kırmızı da ne yakışır arkadaşımıza ..:nazar::nazar::nazar:
güzele ne yakışmaz..enişte de buldu bizim fıstığı hemen kaptı tabi...
msj 9

Ececim maşallah yarışmalar iyi gidiyor ama biraz dikkat kazanacaksın bak ,,,hem diyette , hem aşkta , hem yarışmada ..:52:
o dikkat kelimesi uyarı mıydı onay miydi...hani dikkat eksikliğini falan mi diyorsun sanırım benim antenler yumuldu yine :)off hala aklımda o son yarışma :) herkesten önce gönder maili ama bir adres yüzünden kazanama :D gayette umut bağlamıştım 12 mp telefona :D
msj 10

çizelgemdeki kıza bakıyorum zavallı koşup duruyor , ama sanki yerinde sayıyor gibi değil mi :52::52::52:

koptum şu an :) koş koş derya ve tabi ki avrasya maratonu güzeldi...

msj 10

msj 7

Antbiyotik aldım , çok büyüktü midem bulandı , bir tarafı yapsın , diğer tarafı bozsun , .....marketten su aldım , akşam içerim ...

çok doğru söyledin canım bi tarafı dzeltelim derken baska sağlık sorunları cıkıor..
yerimizde sayalımda aman geri yükleme olmasın buaralar battık resmen:(

Kimseler kalmadı.yarın katılmak isteyenler bölümüne yazıcam...umarım bu seferde kacırmayız.. Bu sefer af yok.

Menü

kahvaltı az peynir 1 dl kepekli ekmek 1 çay bardağı süt
ara 5 badem 5 fındık
öğle acı biberli(hani şu küçük kırmızı oluyo ya tat vermek için sanırım biraz cahalim bu konularda :)) domates (yağsız pişti tuzsuz) 1 büyük dl tam buğday ekmeği
ara 1 paket tatlı form bisküvi(4 tane) 1 br şekersiz nescafe
akşam 1 küçük elma.canım başka birşey istemedi...

1.5 lt su 2 saat spor 2 yeşilçay

iyi geceler herkese...

Son düzenleme:
msj 11

günaydın kızlar ,,,,

akşam ttnet int kesintisi yapmış , birçok ilde bağlantı yoktu , ne oluyor anlamadım , bir elektrikler gidiyor , ardından int ...ne kadar alışmışız int ..olmayınca sıkılıyoruz ...

yeni uyandım . bugün çocukların veli toplantısı var , o iç açıcı notları görmek istemiyorum ...

biraz sonra kahvaltı yapacağım ..

msj 11

günaydın kızlar ,,,,

akşam ttnet int kesintisi yapmış , birçok ilde bağlantı yoktu , ne oluyor anlamadım , bir elektrikler gidiyor , ardından int ...ne kadar alışmışız int ..olmayınca sıkılıyoruz ...

yeni uyandım . bugün çocukların veli toplantısı var , o iç açıcı notları görmek istemiyorum ...

evet ya burdada gıtmıstı
oturdum ferıhamı ızledım bende:9::9::9:
gunydn bu arada

msj 13

listelere baktım , 5 kişi bildirim yapmışız , ece ile 6 kişiyiz . izinde olan 2 arkadaş özlem ve akrep ( ismini hatırlayamadım ) gelince 8 oluyoruz ...

4 kişi daha alabiliriz ...

msj 14

genelde bütün takımlarda ayrılanlar var , heralde yaz gelince bilg başına geçmek sıkıyor insanları ...bu hafta birkaç takım dışında çok iyi sonuçlar yok arkadaşlar ...

biz artılar ve eksiler dengelemişiz , sıfırlanmışız ...:52::52:

kızlar sizin verdiğiniz kilolarıda yedik bu arada artık kusura bakmayın :47::47:

haftaya inş telafi ederiz...

SABAH YINE GEC KALDIGIM ICIn yanıma yıyecek seler alma fırsatım olmadı
sabah 2 kepeklı pohoca ewde yaptıklarımdan form cay
ara yesılcay armut
oglen 1 kepeklı pohoca cay
ara armut yeslcay
aksam : mısfrlıge gıtcz cok hazrlanıolr bıde
ıns hafıf atlatırım

selam kızlar kilo veren herkezi tebrikederim ama neden buraya liste kopyalanmadı?
bugun dısarda yürüyüşe cıkıcam belki biraz alışveriş belki kuaför can sıkıntısı işte napcan:37:

slm kızlar nabersiziniz?
ben dün tartıda 1 kg artıdaydım
71.5 geldim
bugünde 70.4 geldim şükür aynıyım
şişlikmiş o:9:
malesef düzenli beslenemyorum
ama takımdadan ayrılmamla alakası yok
işlerden dolayı saati saatine yiymiyorum
düzenli sporda yapamıyorum
cıs yapmamaya çalışıyorum

trendyoldan aldıgım ceketm geldı
ben olmaz sanıordm ama oldu
hahay demkkı 38 beden oluyomus:9::9::9::9::9::9::9:
Canım iyi günlerde giy,neden canın sıkılıyor,yoğun değil iş bugün anlaşılan....Az kaldı işten çıkmana sabret...Yarın tatil,yapacaklarını düşün...Hasret nikah ne zaman olacak en son ne karar verdiniz?:54:
bir markete çıkayım babama püskevüt alayım dedim üstelik açık renk pantolon ve ayakkabılarla...yağmur yağmaya başladı..bir de radyoda dolu alarmını alınca üstüne de radyodaki 2 gecelik tatil ödülünü kaçırınca yeterince kalori yakmış oldum :) sorunun cevabını biliyordum ama dışarıda olunca mail atamadım :) :) amaaan nhat ağabeycik daha çok yarışma yapar :):49::49:
Ay gerçekten hava biranda çok kötü oldu,gökgürültüsü,şimşek tırstım valla,çocuklar da dışarıdaydı...Yeni yarışmalar için bol şans dilerim sana kazan artık birşeyler...:nazar:
msj 11

günaydın kızlar ,,,,

Evet internet sistemi çökmüş,hackerler yüzünde...:20:
aaa notlar iyidir inşaalla,sen bir öğretmensin sakin ve sabırlı ol...:9:

msj 14

genelde bütün takımlarda ayrılanlar var , heralde yaz gelince bilg başına geçmek sıkıyor insanları ...bu hafta birkaç takım dışında çok iyi sonuçlar yok arkadaşlar ...

biz artılar ve eksiler dengelemişiz , sıfırlanmışız ...:52::52:

kızlar sizin verdiğiniz kilolarıda yedik bu arada artık kusura bakmayın :47::47:

haftaya inş telafi ederiz...
Yani Deryacım kırk yılda bir kilo verdim,o da takımda işe yaramadı,,Daha çoook beklersiniz kilo vermemi...:9:

selam kızlar kilo veren herkezi tebrikederim ama neden buraya liste kopyalanmadı?
bugun dısarda yürüyüşe cıkıcam belki biraz alışveriş belki kuaför can sıkıntısı işte napcan:37:
MESAJ 14
ohhh sefan olsun,gez eğlen bakalım,sonrada yaptıklarını bize anlat....:34:

Son düzenleme:
Back
X