Bu habere nasıl sevindim anlatamam,,,Yaşasın,katkıda bulunan arkadaşlarımın hepsine kocaman öpücükler

Özellikle Nurcan ve Bilge TEBRİKLER canlarım...
msj 46
Arzucum güle güle canım , iyice gez ve eğlen ...resim çekil , ben de arkadaşlarımla gitmiştim , ama şubat tatilinde , yağmur altında gezmiştik , tekrar gitmek isterim ..
ben de yarın yeğenimle düğün alışverişine il dışına gideceğim ...hafta sonu da başka bir arkadaşımın yanına gezmeye gideceğiz nasip olursa ,, bol bol yürürüm ...
Canım sanada iyi yolculuklar,hoş mesajı yeni okudum sen de dönmüşsündür artık...
hilalim aynı gidiyoruz şekerim gördüm bende 6 yı
başlangıç:76
geçen hafta:71.5
bu hafta:69.8

giden:1.7

toplamda giden:6.2
hedef :60 
ASLICIM tebrikler tekrar 6 lı rakamlara hoşgeldin....

Herkese hayırlı akşamlar kızlar. Dertleşmek istedim sizlerle, geçen hafta cumartesi günü ( büyük kızımın doğumgününde ) Yurtdışında yaşayan kuzenimin kötü haberiyle tam anlamıyla şoka girdim. Maalesef 32 yaşında kalp krizinden kaybettik arkadaşlar. 1
Rezzancım başınız sağolsun,Rabbim sabırlar versin...eşine daha çok üzüldüm,hamile kadın...

boy:168
kilo 75
hedef 55
şimdiye kadar vermiş olduğum en fazla kilo : 2009-2011 yılı 22 kilo
80 den 58 e ... nasıl yaptım ben bunu yaaawww
Hoşgeldin,eminim yine başarırsın...
herkese iyi akşamlar. davet ettiğiniz için teşekkür ederim. ben 158 cm boyunda 67.4 kiloda e 55 kilo olmak isteyen ama diyet yaparken bir süre sonra sıkılıp bırakan biriyim. bu yüzden aranıza katılıp sizlere karşı sorumlu olmak istedim. o zaman bırakmam belki. elimden geldiğince paylaşımda olacağıma inanıyorum. sanırım cuma günleri kiloları ölçüp söylyoruz anladığım kadarıyla. beraberce, motivasyonumuz yüksek şekilde hoş akit geçirmek dileğiyle...
Hoşgeldin,hepimiz zaman zaman diyetten sıkılıyoruz,ama yılmak yok yola devam...
yaa off ben çok istediysem birden bire iyi şeyler yapmaya yöneltmişse bişey ve bu şekilde hevesim kırıldıysa bi daha uzun süre sendeleyorum..

ECECİM annenlere kızma,inan sende anne olduğunda çocuğuna aynı şekilde davranacaksın onu korumak için...İsmeklşere yazılsan,yaz kursları da açılıyormuş...
Kızlar beni azıcık idare edin noolur. İşten eve geleli 15 dakika oldu. Başımın sağ kısmını hissetmiyorum. Gözlerim falan ağrıyor bilgisayara bakmaktan, başvuru okumaktan. 1 hafta daha sürer bu böyle. Sonra rahatlarım.
Saat 3'te Burçak bisküvi yedim 5-6 adet.
Akşam da ton balıklı salata yedim. Yağsız.
11 gibi de çilek getirdi koydu birileri masaya. Ondan 4-5 tane yedim.
Çok vahim değil sanırım. Ne dersiniz?
canım öncelikle tebrik ederim,kilolar yavaş yavaş gidiyor...

Çok yoğun çalışıyorsun,ama menülerin güzel bence dengelemeyi başarıyorsun...Yoğurt tüketirsen kalsiyum açısından iyi olurmuş...:13:
Canım iyi yolculuklar dilerim,inşaallah güzel bir tatil olur senin için.....
bende de korku war kızlar
sankı bı gun bıyerde olcem erkeem bensız kalcak sanıorum
sureklı sımsıkı sarılıorum opuorum ...
bazen o bana senı sewıorum dedıgınde gozlerımden yaslar akıyo
noldu dıo mutluluktan dıorum...
mutluluktan we korkudan
o bensız yapamaz bende onsuz
bugun memleketıme gıdıorum cok ozledım annemı babamı
ama aklım hep burda
sankı o benım kucuk cocugum gıbı karpuzunu bıle dogradım koydum dolaba yapamaz dıe
bu olum haberlerı yıkıyo benı...
allahım ayırmasın bızı
onu cok sewıorum <3
Amin canım Rabbim ayırmasın sizi,Nişanlını Allaha emanet et gerisinden korkma...
selam hanımlar.....davetinize teşekkür ederim...elimden geldiğince paylaşım yaparım...çalışıyorum gerçi ama yine de kk ya her zaman vakit var...31 yaşındayım, 60.8 başlangıç kilom...boy 1.63...hedefim 5 ay sonra (düğün var) 50yi görmek... evliyim bi oğlum var...oğlum içim canımı veririrm( her anne gibi)önce biraz kilo vereyim de daha güzel bi annesi olsun istiyorum...aslında ben birazda bunu yaşam tarzı haline getirmek istiyorum...yani sağlıklı yaşamak öncelikli amacım......
hoşgeldin Fatoş,aslında kilon iyi,sağlıklı beslenip kilo almamak hepimizin hayali...Güle güle büyüt yavrunu,Allah bağışlasın...
kuzular ben geldimmmm
sizleri çok özledimm
naparsınız bakemm
Hoşgeldin,neler yapıyorsun yazsaydın keşke.....
Selam arkadaslar davetinize teşekkür ederim. Elimden geldiğince paylaşımda bulunurum gunduzleri genelde bilgisayar başındayim zaten yazarım. Kendimden bahsedeyim 1.68 boyunda su an 80 kiloyum benim metabolizmam biraz ters işledi hamilelikte kilo verdim biraz zor bı hamilelikti 9 ay boyunca bişeyler yiyemedim desem yeridir. Ne olduysa doğumdan sonra oldu 10 kilo birden aldım ilk önce 75 sonra 70 ve ins 65 kiloya düşmek istiyorum bu arada dünya tatlısı bı oğlum var su an 9 aylik
Arkadaşım hoşgeldin,yavrunu allah bağışlasın,hedeflerini koymuşsun,umarım birlikte başarırız...
günaydın kızlar kimseler yok bu saatte ama hep dietim aklımda :) ve sizlerde

kaçamaksız birgün diliyorum
Tebrikler Sultanım,şiş falan derken başardın,seni hiiiiç kıskanmıyorum emin ol

Desene bana tut boğazını sende ver diye...:44:Ah bir başarsam ne iyi olacak...Şaka bir yana gerçekten tebrik ederim,bu hafta menülerin çok güzeldi,ama haftaya da bekleriz,alıştırdın bizi

günaydın canlarımm..
bu makine belası bugünde burada olacak :) ayrıca bu hafta son sınavlarım var sonra 1 tane kalıyor.bugün ders çalışacağım..arada gelmeye çalışacağım ama...
bu arada hep oğlan anneleri toplanmış azcık kendimi övsem talip çıkar mı kine

Canım güle güle kullanın eşyalarınızı da yeri ters olmuş,bugün yerleştirirler sende rahat edersin...